APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/15

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egy praktikus platform, amely az Apple ökoszisztémának mélyebb megértését segíti elő. A weboldal tömör hibaelhárítási útmutatókat, megbízható leírásokat, alkalmazás- és termékajánlásokat, valamint pártatlan véleményeket kínál, melyek elősegítik Apple eszközeid hatékonyabb kihasználását. Emellett tanácsokat nyújt az eszközök funkcióinak és beállításainak optimális használatára, ezzel is maximalizálva azok teljesítményét.

Scrollit: display scrolling (iPhone/iPad)
A ScrollIt egy olyan applikáció, mely iPhone vagy iPod Touch eszközödet LED üzenetjelzővé varázsolja. Különösen hasznos lehet zajos helyzetekben, mint például klubokban, koncerteken, előadásokon vagy éttermekben, ahol a zaj miatt nehezen érthető a beszéd. Csak írd be a kívánt üzenetet, és az alkalmazás gördülékenyen megjeleníti azt a kijelződön. Ily módon könnyedén kommunikálhatsz barátaiddal, kollégáiddal vagy másokkal, anélkül, hogy hangosan kellene beszélned.

AR Spiders (iPhone/iPad)
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy valósághű pókokat helyezz el a képernyődön, amelyekkel interaktívan foglalkozhatsz. Dönthetsz úgy, hogy megijeszted őket, vagy hagyod, hogy támadjanak. Az eseményeket videón rögzítheted, majd az eredményt megoszthatod barátaiddal. Az alkalmazás kilenc félelémetes szűrőeffektet biztosít, hogy még ijesztőbbé tedd a videókat. Öt különböző pók közül választhatsz, méretüket pedig te állíthatod be, kis pókoktól óriás szörnyetegekig. Az alkalmazás nem tartalmaz belső app vásárlásokat és reklámokat.

EXIF Viewer by Fluntro (iPhone/iPad)
Az EXIF Viewer, amelyet az Apple az Egyesült Államokban és Kanadában kiemelten kezel, egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak fotóik EXIF adatainak megtekintését. Ez magában foglalja az expozíciós időt, a blendeértéket, az ISO érzékenységet és további technikai részleteket. Az alkalmazás rendelkezik egy fotó kiterjesztéssel, az utóbbi képek EXIF widgetjével és egy iMessage alkalmazással is, így tovább szélesítve a használhatósági spektrumát. Az EXIF Viewer kiválóan alkalmas minden fotózás iránt elkötelezett felhasználó számára.

Slideshow with Music Pro (iPhone/iPad)
A Slideshow segítségével több fényképet kombinálhatsz egyetlen filmbe, mindössze négy egyszerű lépésben. Először válaszd ki a képeket a könyvtáradból, majd válassz az elérhető sablonok közül, amelyek könnyed szerkesztési lehetőségeket kínálnak. Ezután rendezd őket a kívánt sorrendben, és adj hozzá szöveget vagy zenét, hogy személyre szabottá tedd a diavetítésedet. Miután elkészültél, exportálhatod és megoszthatod a kész filmet barátaiddal vagy családoddal. A Slideshow egy intuitív felhasználói felületet biztosít, amely segít kreatív projektek gyors és egyszerű elkészítésében.

Safety Note+ Pro (iPhone/iPad)
A Safety Note+ egy intuitív biztonsági alkalmazás, melynek segítségével a legérzékenyebb jegyzeteidet tárolhatod elérhetetlenül mások számára. Ez rendkívül előnyös, amennyiben gyakran osztod meg készülékedet másokkal, és fontos számodra a személyes információid védelme. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy jegyzeteidet kódolt formátumban őrizd, így azokhoz kizárólag a megfelelő hozzáférési kód birtokában férhetsz hozzá. A Safety Note+ emellett további biztonsági funkciókat is kínál, mint az automatikus kijelentkezés, amely fokozza a felhasználói élmény biztonságát.

Video Compressor・ (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás ideális választás lehet számodra, ha aggódsz amiatt, hogy telefonodon elfogy a tárhely a sok videó miatt, de nem szeretnéd őket törölni. Az app segítségével könnyedén kezelheted videóidat, így megoldást nyújt a tárhelyproblémádra anélkül, hogy bármit is el kellene veszítened.

WristBoard – Watch Keyboard (iPhone/iPad)
A WristBoard egy teljeskörű billentyűzet-alkalmazás az Apple Watch számára, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy közvetlenül az órájukról üzeneteket küldjenek. Számos neves technológiai forrás, mint például a 9to5Mac, a Cult of Mac, az iMore, az AppAdvice, a TechRadar és az iPhone is kitér rá. Az alkalmazás könnyedén telepíthető és egyszerűen használható, ezáltal javítja a kommunikáció hatékonyságát és emeli az órahasználat komfortját.

SensorLogger – CSV Export (iPhone/iPad)
A Logger App egy olyan alkalmazás, mely szinkron módon képes mérni a gyorsulást, a giroszkópot és a mágneses teret, majd az így gyűjtött adatokat CSV fájlba exportálja. Az alkalmazás emellett lehetőséget biztosít a mért értékek valós idejű vizualizációjára is, amennyiben aktiválják a „Realtime visualization” funkciót, így a felhasználók azonnal láthatják az adatok változásait.

Debt Zero (iPhone/iPad)
Az adósság csapdájába esni gyakran könnyebb, mint onnan kikerülni. Az adósságmentes élethez elszántság, konzekvencia és állhatatosság szükséges. Nap mint nap olyan üzenetek özönlenek ránk, melyek azt sugallják, hogy a boldogság csupán egy vásárlás távolságra van.

Spirit Talker Communicator ITC (iPhone/iPad)
Ez a szerkezet lehetővé teszi felhasználói számára, hogy az ITC, azaz a hangszeres transzkommunikáció által továbbított hangokat észleljen, melyek különféle frekvenciák ötvözetén keresztül jutnak el hozzánk. Az ITC egy olyan módszer, melynek segítségével állítólag lehetséges a szellemvilág képviselőivel való kapcsolatteremtés. A készülék által közvetített üzenetek értelmezése egyéni, mivel mindenki másként interpretálja a hallottakat. Bár a technológia fizikai alapokon nyugszik, az üzenetek megfejtése szubjektív és egyedfüggő.

Block vs Block (iPhone/iPad)
A “Block vs Block” egy iOS-ra fejlesztett játék, amely modernizálja a világ egyik legnépszerűbb puzzle játékát. Az alapok magyarázata nem szükséges, hiszen a játékmenet ismerős lehet számtalan korábbi platformról, mint a PC, NES, FC, vagy PS. A játék lehetőséget ad egyjátékos módban a számítógép elleni játszásra, valamint az iPad változat támogatja a többjátékos módot is, ahol valós időben mérkőzhetünk meg egy másik emberrel.

Night Stars (iPhone/iPad)
A “myDream Universe” egy rendkívül addiktív játék, amelyben a felhasználónak saját univerzumot kell teremtenie. A játék két módban érhető el: a rendszeres és a végtelen módban. Mindkét módban a játékosoknak azonos színű blokkokra kell kattintaniuk. A rendszeres módban nincs időkorlát, cél elérése után a játékos a következő szintre léphet. A végtelen módban a blokkok gyors és tömeges kattintásával növelhető az idő, de az idő múlásával egyre gyorsabban fogy. Pontozási szabály: a pontszám a blokkok számának négyzetével, szorozva öttel számolható. Több nehézségi szint és színes blokk közül lehet választani a játék során. Az iPad-en játszható a legtöbb tábla méretben.

8-bit Console Tank (iPhone/iPad)
A hetvenes évek óta közkedvelt videojátékról van szó, amely számos generáció számára nyújt szórakozást. A játékot időről időre újrafogalmazzák, így számtalan, egymástól markánsan eltérő szinttel büszkélkedhet. Ezeknek a sokszínűségük biztosítja, hogy a játékosok hosszú hónapokon keresztül nap mint nap újra és újra kihívást találjanak benne, így a játékélmény folyamatosan izgalmas marad.