Stranger Things Lámpa: Fény, Ami Áthatja A Sötétséget!

Stranger Things Lámpa – Hivatalos Termék

Termékleírás

A Stranger Things témájú asztali lámpa méretei 325 x 144 x 40 mm (12.79 x 5.67 x 1.57 hüvelyk). Ez a LED-es asztali lámpa négyféle világítási módot kínál, amelyeket az oldalán található kapcsolóval lehet szabályozni. A Stranger Things sorozat első évadából ismert Joyce Byers idézete díszíti: „Lehet, hogy összetört vagyok. Lehet, hogy őrült vagyok. Lehet, hogy megőrültem. De, Isten segítsen, én fenntartom ezeket a fényeket, amíg csak élek, ha van esély arra, hogy Will még mindig valahol kint van!”

Használati utasítás

Nyomd meg egyszer a kapcsolót a lámpa mindkét oldalán (‘Stranger Things’ és ‘The Upside Down’) a fények bekapcsolásához. Nyomd meg kétszer a központi képernyő és a színes izzók bekapcsolásához. Háromszor nyomd meg a színes izzók villogó módjának aktiválásához. Négyszeri megnyomás után a lámpa kikapcsol.

Ideális ajándék

Ez a Stranger Things lámpa kiváló ajándék lehet születésnapra, karácsonyra, újévre, Halloweenre, és számos más különleges alkalomra. Az ABS és akril anyagokból készült minőségi terméket USB type C kábellel (tartozék) vagy, a teljes hordozhatóság érdekében, 3x AAA elemmel (nem tartozék) is használhatod, így bárhova viheted a lámpát a házon belül.

Univerzális felhasználás

Használd ezt az asztali lámpát gyermek éjjeli fényként, neon táblaként, hangulatfényként, projektorlámpaként gyermekek számára, diszkógömb fényként, hálószobai LED fényként, asztali lámpaként, buli fényként, Halloween fényként, ambient fényként, hangulatlámpaként, éjjeli lámpaként és számos más módon.

Hivatalos minőség

Az Erik márkánál biztosak vagyunk termékeink minőségében. Büszkék vagyunk arra, hogy 1997 óta kiváló és tartós termékeket kínálunk. Látogatd meg az Amazon katalógusunkat, és fedezd fel széleskörű irodaszer- és merchandising-termékválasztékunkat!További részletek itt.