Shargeek 170 Átlátszó Töltő (Pink Floyd Által Inspirált)

Featured Image

Stílus és funkcionalitás ötvözete: a Shargeek 170 átlátszó power bank

Eleged van a hagyományos, tégla alakú power bankokból? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a Shargeek 170 prizma power bankot, amely a Pink Floyd ikonikus ‘Dark Side of the Moon’ albumától kapott ihletet, garantáltan egyedi megjelenést biztosít.

Számomra a power bankok elsősorban funkcionális eszközök. Míg számomra az megszokottak is megfelelnek, megértem, ha valaki inkább egy kreatívabb megoldást keres.

Éppen ezért voltam izgatott, amikor a Shargeek 170-et a tesztelésre szánt termékek között láttam. Ha feldobnád a munkahelyi környezeted, vagy frissítenéd hordozható technológiáidat, akkor ez az eszköz érdemes lehet a figyelmedre.

Az egyedi átlátszó prizma formájának köszönhetően a power bank belseje is szemügyre vehető. De a külső megjelenés mellett a funkcionális jellemzők sem maradnak el: a Shargeek 170 gyorsan és hatékonyan képes több eszközt is tölteni egyszerre.

Ikonikus Pink Floyd stílusban

A Shargeek 170 power bank már első látásra is magára vonja a figyelmet. A Pink Floyd ‘Dark Side of the Moon’ albumának ihletésével készült kütyü igazi stílusnyilatkozat. Az átlátszó formában visszaköszön az album elején szereplő háromszögletű prizma.

Az átlátszó külsőnek köszönhetően pedig nem csak a dizájn, de a power bank belső szerkezete is megfigyelhető, ami sci-fi kinézetet kölcsönöz az eszköznek, biztosan szóra készteti majd az embereket körülötted, észre fogják venni a Shargeeket.
Shargeek 170 irodai környezetekben

Kétirányú gyors töltés

Ez az átlátszó töltő minden fontos gyakorlati funkciót magában foglal. Például a pass-through töltési funkcióval a power bank és az eszközeid egyidejű töltését biztosítja.

Az eszközeid villámgyors töltését a 170W maximális kimeneti teljesítmény és a PD 3.1 technológia garantálja, ahol a 0%-ról 50%-ra történő töltés csupán 20 percet vesz igénybe.

Csak 20 perc, és a telefonod akár egy fél napra elegendő energiához jut.
Shargeek 170 különböző életstílus helyzetekben

Információs intelligens kijelző

A Shargeek 170 beépített intelligens kijelzője rendkívül hasznos, mely az akkumulátor százalékát és valós idejű adatokat mutat a töltés során.

Könnyen követheted az eszközeid töltődésének hatékonyságát és gyorsaságát, mintha egy személyes töltésfelügyelő figyelmeztetne, mikor lesznek kész a kütyüid.

Három eszköz egyidejű gyors töltése

A személyes kedvenc funkcióm az, hogy ez az átlátszó töltő egyszerre három különböző eszközt képes gyorsan tölteni.

A 1 USB-A és 2 USB-C porttal ellátott Shargeek 170 kiemelkedik, mint sokoldalú energiaforrás. Legyen szó okostelefonokról, táblagépekről, laptopokról vagy bármilyen USB-al ellátott eszközről, egyszerre tudsz többet is tölteni.

Így nem kell választanod a tablet és a telefonod között, ha mindkettő épp kimerülőben van, míg egy kávézónál dolgozol.

Összességében a power bank növeli a produktivitást, hiszen képes egyszerre több eszközt tölteni minőségvesztés nélkül, így nélkülözhetetlen kellékké válik bármely technológiai tudatú személy számára.

Óriási, 24,000 mAh kapacitású akkumulátor

A nagy kapacitású Shargeek 170 segítségével végleg elbúcsúzhatunk az alacsony akkumulátor okozta aggodalmaktól, még a legzsúfoltabb napokon is. Elektromos járművekhez hasonló minőségű, tartós akkumulátorokkal rendelkezik, amelyek megbízható és hosszantartó teljesítményt biztosítanak.

Emellett ez a power bank több mint 800 töltési ciklus után is megőrzi kapacitásának több mint 80%-át, ami bizonyítéka a minőségi kivitelezésnek és hatékony energiakezelésnek.

Biztonsági funkciók a váratlan helyzetekre

Mivel a power bankok elektromos eszközök, fontos, hogy megbízhatóan működjenek. Ezt szem előtt tartva a Shargeek számos biztonsági funkcióval látta el ezt az átlátszó töltőt, hogy balesetek esetén is megvédje a felhasználókat és az eszközeiket.

Ezek a biztonsági intézkedések a víz elleni védelemtől kezdve a túlfeszültség elleni védelemig terjednek, így fókuszálhatsz a feladataidra anélkül, hogy a kütyüid védelméért aggódnod kellene.

Újító napenergia töltés

A Shargeek 170 kiemelkedik a hagyományos power bankok világából azzal, hogy lehetövé teszi a napenergia használatát, ami fenntartható energiaellátást biztosít a felhasználóknak. A választható napelem segítségével a Shargeek 170 végtelen, környezetbarát energiaforráshoz csatlakozik, ami új dimenziót ad a hordozható energiának.

Egy power bank,Pink Floyd stílusban

Összefoglalva, a Shargeek 170 több, mint egy szokásos power bank. Az átlátszó dizájn, melyet a Pink Floyd legendás ‘Dark Side of the Moon’ albuma ihletett, új színfoltként érkezik a töltési lehetőségek piacára. Miközben a kütyü hatékony töltési képességeket nyújt, akár három különböző eszközt is képes egyszerre feltölteni.

Továbbá a hatalmas, 24,000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, hogy eszközeid még a legforgalmasabb napokon se merüljenek le. Ne feledjük a biztonsági funkciókat sem, amelyek gondoskodnak rólad és eszközeidről. Összességében a Shargeek 170 elengedhetetlen azok számára, akik dinamikus és megbízható hordozható energiát akarnak magukkal vinni.

Szeretnél saját Shargeek 170 átlátszó töltőt? Rendeld elő most 119 dollárért az Indiegogo oldalon.