Buborékvarázs Otthon: Breville InFizz Fusion

Fedezd fel a Breville InFizz Fusion szénsavas italkészítő újdonságait, amely ötvözi a stílust és a funkcionalitást. Ez az innovatív eszköz lehetővé teszi a gyümölcslevek, teák, koktélok és borok szénsavasítását, így pezsdítővé varázsolva mindennapjaid. A FusionCap technológia pontos szabályozást kínál, míg az egyszerű "csavar és zár" mechanizmus biztosítja a felhasználóbarát működést. Az elegáns tervezésű InFizz Fusion tökéletes kiegészítője lehet konyhádnak, miközben a BILT alkalmazással egyszerű a beállítás.

A Breville InFizz Fusion szénsavas italkészítő élménnyé emeli a teázást, gyümölcslevek fogyasztását és számos további italt. Pezsdítsd fel kedvenc italaidat a Breville InFizz Fusion segítségével, mellyel változatos buborékos italokat készíthetsz!

Pezsdíts fel bármilyen italt:

Az InFizz Fusion képes a különféle italok szénsavasítására, beleértve a gyümölcsleveket, teákat, koktélokat, borokat és akár a szódákat is újra pezsdíteni.

Újító FusionCap:

A FusionCap funkció pontos kontrollt biztosít a széndioxid kiáramlásának szabályozásában, lehetővé téve az italok igény szerinti szénsavasítását.

Egyszerű csavar és zár rendszer:

Élvezd a problémamentes szénsavasítást az egyszerűen kezelhető csavar és zár mechanizmus segítségével a FusionCap részen.

Maximális szénsavtartás megőrzése:

Az InFizz Fusion úgy lett megtervezve, hogy az italokban maximálisan megőrizze a szénsavat.

Prémium kialakítás és minöség:

Ez az italkészítő eszköz elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhapultnak.

Interaktív beállítás:

Felejtsd el a hagyományos használati utasításokat! Zökkenőmentes beállítási folyamat a BILT applikáció segítségével, mely ingyenesen elérhető.További részletek itt.