Az “Unalmas Telcsi”: A HMD, Heineken és Bodega Együttműködése

Fedezd fel a The Boring Phone-t, amelyet az HMD, a Heineken, és a Bodega tervezett azért, hogy csökkentsék az okostelefonok előtt töltött időt. Ez a minimalista készülék a szociális kapcsolatokat helyezi előtérbe, baráti találkozásokra ösztönözve, az egyszerű SMS és e-mail funkcionalitással. Az átlátszó, felnyitható dizájn és a nosztalgikus elemek az egyszerűség és stílus jegyében hívják fel a figyelmet.

The Boring Phone – Együttműködés a HMD, a Heineken és a Bodega vállalatokkal a képernyő előtt töltött idő csökkentéséért


Élvezd a nosztalgiát a “The Boring Phone”-nal, amit a HMD tervezett a Heineken és a Bodega közreműködésével. Ez a készülék visszarepít abba az időbe, amikor az okostelefonok még nem vették át az uralmat az emberek felett.

Alapvető értékek:

ez egy minimalista telefon, amely a szociális kapcsolatokat helyezi előtérbe a funkciók helyett

A társas élet esszenciája:

A néhány fontos társasági funkció közé tartozik a barátokkal való navigáció SMS-segítségével, valamint olyan (direkt nehezen használható) e-mail funkciók, amelyek ösztönzik a valós társasági életet, és képek, amelyek barátaidat pixelek helyett emberekké változtatják.

Valódi életre tervezve:

Leesés-álló, buli-biztos, matricákkal díszített, átlátszó testű felnyitható telefon, amely feldobja az éjszakai kiruccanásokat.

Egyszerűség és stílus:

Fejezd be a hívásokat drámai módon (csatt), hívd fel barátaidat könnyedén, és jelenj meg egy olyan telefonnal, amely a stílus és a nosztalgia jegyében született.

Szakadj el az okostechnológia világától, és merülj el a The Boring Phone világában – egy olyan eszközben, ami tökéletes arra, hogy kikapcsolódj és valódi kapcsolatokat ápolj az életben.További részletek itt.