APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/9

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít eligazodni az Apple ökoszisztémában. Egyszerű és megbízható útmutatókat kínál a hibakeresési problémákhoz, ajánlásokat nyújt a legjobb alkalmazásokhoz és termékekhez, valamint elfogulatlan véleményeket biztosít. Célja, hogy a lehető legtöbbet hozd ki Apple eszközeidből.

Calculator Easy HD (iPhone/iPad)
A Live Voice Calculator egy hangvezérelt számológép, amely ergonomikus billentyűelrendezéssel büszkélkedhet. A nagyméretű “+” gombnak köszönhetően a műveletek gyorsan és pontosan elvégezhetők, míg a backspace gomb egyszerű hibajavítást tesz lehetővé. A billentyűk kellemes érzete kényelmes használatot biztosít. Az eszköz naplózza a használati adatokat, így könnyedén visszatekinthetsz korábbi számításaidra. Az eredmények egyszerűen másolhatók és e-mailben továbbíthatók.

MovieSpirit – Movie Maker Pro (iPhone/iPad)
A megvásárolt alkalmazással életre szóló hozzáférést kapsz, mind a használathoz, mind a frissítésekhez. Csak egyszer kell fizetned a letöltésért, és utána korlátlanul élvezheted az App előnyeit. Az alkalmazással könnyedén megoszthatod az izgalmas és emlékezetes pillanataidat másokkal.

Bridges: Link Formatting (iPhone/iPad)
A Bridges a legjobb módja az egyedi formázott linkek gyűjtésének. Podcast, hírlevél vagy blogbejegyzés számára a linkek mentése sosem volt ennél egyszerűbb. Ha valaha is gyűjtöttél linkeket egy projekthez, imádni fogod a Bridges alkalmazást. Az eszköz megkönnyíti a linkek rendszerezését és formázását, így gyorsan hozzáférhetsz a szükséges forrásokhoz.

TODAC Todo (iPhone/iPad)
A Todac egy praktikus és könnyen kezelhető teendőkezelő alkalmazás, amely a Dayol család része. A Dayol egy komplex naplóalkalmazás, amely magában foglal naplót, valamint éves, havi és heti tervezőt, naptárt és widgeteket is. A Todac lehetővé teszi a feladatok hatékony rendszerezését és fontos teendők nyomon követését. Felhasználóbarát felülete és széles körű funkciói ideálisak mindennapi használatra. Kiváló választás mindazok számára, akik rendszert szeretnének vinni életükbe, és egyszerűen kezelni napi feladataikat.

Mars Info (iPhone/iPad)
Az Explore Mars egy lenyűgöző és könnyen használható alkalmazás, amely lehetővé teszi a Mars felszínének felfedezését. Egyszerű érintésekkel forgatható, dönthető, nagyítható és választható ki különböző helyszínek a Mars virtuális gömbjén. Az alkalmazás a NASA és a Scientific Visualization Studio térképeit használja, beleértve a Viking Orbiter MDIM 2.1, a MOLA topográfiai, valamint a különféle gravitációs és kéregvastagság térképeket. Lehetőség van a Mars körülbelül 80 legérdekesebb területének, például vulkánoknak, krátereknek, síkságoknak, hegyeknek és űrjárművek leszállási helyeinek felfedezésére.

Forever Lost: Episode 1 (iPhone/iPad)
A Forever Lost sorozat egy népszerű kalandjáték, amelyet több mint 3 millióan töltöttek le. A TouchArcade szerint “az igazi kalandok élvezete”, míg a Pocket Gamer úgy véli, hogy “egy kicsit olyan, mint A Szoba, csak több szobával”. A Kotaku szerint “kísérteties, üdvözlendően régimódi iPhone kalandjáték”. Ez a játék rejtélyekkel és izgalmakkal teli világot kínál, amely emlékezetes élményt nyújt a hozzáértő játékosoknak.

Crash the Comet (iPhone/iPad)
Egy új játékban egy üstököst kell irányítanod, amelyet a pályán kell tartanod. Ez elsőre egyszerűnek tűnik, de az üstökös folyamatosan gyorsul, így egyre nehezebb lesz irányítani. Különösen a kétkezes módban, ahol a koordinációs készségeidet próbára teszi, és könnyen nekiütközhetsz az akadályoknak. A játék fizika alapú, ezért a valósághű mozgásra és reakciókra számíthatsz. Ez a játék fejleszti a reflexeidet és a figyelmedet.

Command Word Jumble Compete (iPhone/iPad)
A Command Word Jumble Compete egy szórakoztató szójáték, amely érdekes betű- és rejtvényvilágba repíti a felhasználót. A játék különböző kategóriáival bővítheted szókincsed úgy, hogy közben szavakat fejtessz meg és rejtett jelentéseket fedezel fel. Interaktív és élvezetes módon tanítja meg az új szavakat, miközben kihívás elé állítja a játékosokat.

Twist Spinner: Hands Free (iPhone/iPad)
A Twist Spinner egy innovatív alkalmazás, amely kiváltja a hagyományos pörgetőt. Többé nem kell aggódnod a törés vagy az elakadás miatt. Az applikáció hangosan közli a használni kívánt színt és végtagot. Ha többen játszanak, az alkalmazás a játékos nevét is bemondja.

Another Tomorrow (iPhone/iPad)
Ez a játék a klasszikus első személyű, kattintós kalandjátékokra emlékeztet. A feladatok különlegesen ötletesek, és gyakran elismerést váltanak ki a játékosból a megoldásuk után. Sean Davies ‘Finger Guns’ játéka kimagaslik összetett kihívásaival és egyedi rejtvényeivel. A játékélmény középpontjában a logikai gondolkodás fejlesztése áll, miközben szórakoztató és interaktív formában nyújt kihívásokat.

Station 117 (iPhone/iPad)
A Station 117 a Glitch Games által fejlesztett, belső nézetű, pont-és-klikk rejtélyes kalandjáték, amely erős atmoszférával és kiváló logikai fejtörőkkel büszkélkedhet. A játék során különböző tárgyakat és nyomokat gyűjtve kell megoldani egy izgalmas, titokzatos történetet. A TouchArcade kritikusa kiemeli, hogy a Glitch Games alkotásai mindig magával ragadó hangulatot teremtenek, és a feladványok teljesítése örömteli élményt nyújt.

Incoherence (iPhone/iPad)
Jason Bethlam története egy lebilincselő logikai játékban bontakozik ki. Egy világos szobában ébredsz, különféle tárgyak társaságában, ám emlékeid hiányosak. Csak egy kamera áll rendelkezésedre. Feladatod az összes tárgy lefényképezése és a rejtvények megoldása, hogy összerakd a rejtély darabjait. Célod, hogy kiderítsd, mi történt, és hogyan tudsz kijutni. A gondolkodás és a részletek megfigyelése kulcsfontosságú ebben az emlékezetes kalandban.

Chronicles of The Ancients (iPhone/iPad)
A “Chronicles of the Ancients” egyedülálló oktató és magával ragadó játék, amely az ókori civilizációk gazdag világát hozza közel hozzánk. A játék során felfedezhetjük az ókori városok csodáit, mint például Babilont, Urukot, Úrt, Egyiptomot, Akkádot, Thébát, Athént, Rómát, Illíriát, Kínát, Japánt, az Aztékok, az Inkák, a Mayák birodalmát, Indiát és a vikingek földjét. Mindez gyönyörűen illusztrált és animált térképeken kel életre, így lenyűgöző vizuális élményként tárul elénk.

Snake Game: Eat. Grow. Survive (iPhone/iPad)
Ez a kígyós játék egyszerű, mégis kihívásokkal teli szórakozást kínál. A játék célja, hogy a kígyót úgy irányítsd, hogy összegyűjtse az elemeket, miközben elkerüli a falakkal és a saját farkával való ütközést. Főbb jellemzői közé tartozik az intuitív vezérlés, a fokozatosan nehezedő szintek, és a globális ranglista, ahol megoszthatod a legjobb eredményeidet. Próbáld ki, és nézd meg, meddig juthatsz!

Recursion (iPhone/iPad)
A “Waking Up” egy izgalmas túlélőjáték, amely egy egyedülálló, nyomasztó világba repít. Ebben a játékban egy rejtélyes, kihalt helyen ébredsz fel, magadra hagyva és éhesen. Az elsődleges célod, hogy felfedezd a környezetedet és megtaláld az életben maradáshoz szükséges erőforrásokat. Ahogy haladsz előre, különféle kihívásokkal nézel szembe, amelyek próbára teszik a túlélési képességeidet. A játék fizika alapú mechanikája és lenyűgöző grafikája még realisztikusabbá teszi az élményt. A történet folyamatos feszültségben tart, garantálva az izgalmas játékélményt.