APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/6

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
ChirpOMatic – BirdSong USA (iPhone/iPad)
A ChirpOMatic USA alkalmazás gyorsan és egyszerűen felismeri Észak-Amerika madarainak hangját. Legyen szó a magas hangú Blackpoll Warbler énekéről vagy a vadpulyka hangos gágogásáról, ez az eszköz segít azonosítani különböző madárfajokat. Kifejezetten madármegfigyelők számára fejlesztették ki, felhasználóbarát felületének köszönhetően pedig bárki könnyedén használhatja.

Converter AM (iPhone/iPad)
Az egység- és valutakonvertáló egy olyan multifunkcionális eszköz, amely lehetővé teszi különböző mértékegységek és pénznemek átváltását. Ezenkívül használható egyszerű számológépként is. Példa erre, amikor átváltja a hüvelykeket centiméterre. Az eszköz valósidejű adatokat használ, ami pontosságot biztosít. Kompakt és könnyen kezelhető, ami ideálissá teszi mindennapi használatra. Használata segít időt és energiát megtakarítani, különösen, ha gyakran van szükség különböző mértékegységek és valuták átváltására.

Units: Unit converter (iPhone/iPad)
Az átváltó program számos különböző mértékegységet és valutát támogat, rendkívül egyszerűen kezelhető és áttekinthető felülettel. Lehetővé teszi a hosszúság, súly, térfogat, hőmérséklet és idő közötti átváltást, mindezt fizikai alapú számítások alkalmazásával. A személyes adatok védelmét garantálja, és hibakeresési útmutatók állnak rendelkezésre, hogy segítsenek bármilyen probléma megoldásában.

Vostok — Story Maker (iPhone/iPad)
A Vostok egy olyan alkalmazás, amely segít lenyűgöző történetek és kollázsok létrehozásában, kifejezetten a közösségi média jelenléted javítására tervezve. A Vostokkal könnyedén alakíthatod át ötleteidet professzionális színvonalú posztokká és sztorikká. Felhasználóbarát felülete és széleskörű szerkesztési lehetőségei révén ideális választás mind kezdők, mind haladók számára. Az alkalmazás támogatja a kreatív önkifejezést, miközben leegyszerűsíti a folyamatot, biztosítva a gyors és látványos eredményeket.

Aquarium Log – Tank Manager (iPhone/iPad)
Az Aquarium Log egy mobilalkalmazás, amely segíti minden akvaristát, legyen az hobbi szintű vagy profi, hogy könnyedén karbantarthassa akváriumait. Az alkalmazás egyik fő funkciója, hogy naptár nézetben rendszerezi a jegyzeteidet, így mindig átláthatóan követheted a teendőidet és az akváriumod állapotát.

MetaWeather (iPhone/iPad)
A MetaWeather egy modern időjárás-alkalmazás, amely túlmutat az alapvető adatközlésen és radaron. Tartalmazza az összes szokásos elemet: radart, figyelmeztetéseket, aktuális időjárási adatokat, 100 órás és 10 napos előrejelzéseket. Generatív mesterséges intelligencia segítségével egyszerűen olvasható és érthető előrejelzéseket nyújt. Az alkalmazás felhasználóbarát jellemzői közé tartoznak a testreszabható témák, egyedi alkalmazásikonok, kezdőképernyő widgetek és átrendezhető tartalom.

AfroCharts (iPhone/iPad)
Az AfroCharts egy online zenei platform, amely lehetővé teszi az afrikai zene ingyenes hallgatását kedvenc előadóidtól. Az alkalmazás segítségével felfedezheted az afrikai zenei ranglistákat bármely afrikai országból és különféle zenei műfajokból.

Learn Chinese Flashcards HSK (iPhone/iPad)
Az Learn Chinese Flashcards HSK alkalmazás segít kínai szavakat tanulni szórakoztató és aranyos környezetben. Az alkalmazás 5000 kínai szót kínál, amelyek elsajátításához a HSK (Kínai Tudás Szintfelmérő Teszt) 6 szintjén alapuló feladatok vezetnek. Az egyes szintek megfelelnek a HSK vizsgák követelményeinek, lehetővé téve a fokozatos tanulást.

Progress – Kitten help goal. (iPhone/iPad)
A Progress alkalmazás hatékonyan segít a feladatok és az élelmiszerkészletek nyomon követésében. Könnyedén ellenőrizheted, melyik fejezetnél tartasz egy könyvben, vagy hogy hány napja kelsz korán. Az intuitív felület egyszerűvé teszi az adatbevitel és a követés folyamatát, lehetővé téve, hogy rendszerezettebben intézd mindennapi teendőidet és készleteidet.

QueryDial (iPhone/iPad)
A QueryDial egy Safari bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy gyorsabban kereshetsz egyedi keresőmotor parancsikonokkal. Például, a “yt cats” segítségével cuki macskavideókat kereshetsz a YouTube-on, míg a “w Gravity” segítségével könnyen megtalálhatod, amit a Wikipédián keresel. Az egyszerű parancsokkal személyre szabhatod kereséseidet, így időt takaríthatsz meg és növelheted a hatékonyságodat a böngészés során.

Taskloy (iPhone/iPad)
A Taskloy egy hatékony alkalmazás, amely lehetővé teszi különböző napi feladatok egy helyen történő kezelését. Egyszerű és esztétikus felhasználói felülete révén jegyzeteket készíthetsz, telefonhívásokat és üzeneteket ütemezhetsz, melyeket később küldhetsz el. Prémium előfizetéssel további funkciókhoz férhetsz hozzá, mint például szövegek és linkek megosztása, képek rögzítése, linkek mentése, e-mailek írása és késleltetett küldése. Minden feladathoz prioritásokat rendelhetsz, és emlékeztetők segítenek a teendők nyomon követésében. Az alkalmazás valamennyi funkcióját prémium előfizetéssel érheted el.

ForSure Password Manager (iPhone/iPad)
A ForSure Password Manager kiemelkedik a kiberbiztonság terén. A biztonsági alkalmazás világszerte védi több ezer egyén és vállalkozás digitális adatait. A ForSure app segítségével automatikusan generálhatsz bonyolult jelszavakat, és biztonságosan tárolhatod őket egy digitális páncélteremben. Az alkalmazást bármilyen eszközről elérheted, jelszavakat oszthatsz meg, és automatikusan kitöltheted őket minden webhelyen és alkalmazásban.

myESO (iPhone/iPad)
A myESO egy hasznos társ az Elder Scrolls Online játékosok számára. Az alkalmazás lehetővé teszi az összes ESO felszerelés gyors áttekintését és kezelését.

Főbb tulajdonságok:

– Build Menedzsment: Könnyedén böngészheted a játékon belüli felszerelések széles gyűjteményét, amely segít a karaktered tökéletesítésében és optimalizálásában.

Sandbox Planet (iPhone/iPad)
Az “Emulate Universe” egy fejlett szimulációs program, amely lehetővé teszi a Naprendszer és az univerzum modellezését. A szoftver segítségével valóságos fizikai alapokon szimulálhatod a bolygók mozgását és kölcsönhatásait. Kivételesen testreszabható, így saját Naprendszert is építhetsz, és bármilyen bolygót létrehozhatsz. A program célja, hogy mélyebb megértést nyújtson a csillagászatban és fizikai törvényekben érdeklődőknek.

Hero of the Kingdom (iPhone/iPad)
Egy nyugodt életet éltél kis farmotokon édesapáddal. Egy nap azonban minden megváltozott. Veszélyes küldetésre kell indulnod, hogy megmentsd édesapádat és a királyságot. Ez a játék lehetővé teszi, hogy egy izgalmas, kalandokkal teli világba merülj el, ahol bátorságra és ügyességre lesz szükséged a célod eléréséhez. Tapasztald meg a küzdelmet különféle ellenségekkel, oldj meg rejtvényeket és találd meg a megoldást a királyság megmentésére.