APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/30

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog hozzájárul az Apple ökoszisztémájának alaposabb megértéséhez. Egyszerű, megbízható útmutatók, hibaelhárítási tanácsok, valamint alkalmazás- és termékajánlások révén segítenek, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből. Emellett elfogulatlan értékeléseik garantálják, hogy tájékozott döntéseket hozz.

Remote KeyPad and NumPad Pro (iPhone/iPad)
Az alkalmazás segítségével iPhone-od vagy iPad-ed egy erős és elegáns billentyűzet bővítményeként használhatod, amely tartalmaz számokat és navigációs gombokat is. Egyedileg kialakítható billentyűzeteket hozhatsz létre a professzionális eszközeidhez, így növelheted a hatékonyságodat.

EZ Domino Score Keeping Pad (iPhone/iPad)
A Dominoes Score Keeping Pad lehetővé teszi a dominó játék pontszámainak gyors és egyszerű nyilvántartását anélkül, hogy papírra és ceruzára lenne szükséged. Használatával kevesebb időt töltesz a pontszámok vezetésével, így jobban fókuszálhatsz a játék megnyerésére. Ez a praktikus eszköz tökéletes választás, ha szeretnél egyszerűsíteni és élvezetesebbé tenni a játékélményt.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy tömör, de erőteljes életvezetési alkalmazás. Integrálja a feladatokat, teendőlistákat, emlékeztetőket, naptárakat, jegyzeteket és bevásárlólistákat. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerűen kövesd és kezeld az időbeosztásodat, feladataidat és minden fontos teendőt egy helyen. Felhasználóbarát felülettel rendelkezik, mely könnyen kezelhető, így egyszerűen nyomon követheted napi, heti vagy havi feladataidat. Az alkalmazás kompatibilis több eszközzel, így bárhonnan hozzáférhetsz és frissítheted adataidat.

Weather: it is nice outside + (iPhone/iPad)
Az időjárás mindennapi életünk elengedhetetlen része, amely befolyásolja napi rutinjainkat, utazási terveinket és hangulatunkat egyaránt. A technológia fejlődésével az időjárás-előrejelző szolgáltatások lehetőséget nyújtanak arra, hogy hatékonyabban szervezzük meg tevékenységeinket. Ezek a szolgáltatások valós idejű adatokat biztosítanak, amelyek alapján pontosan előre jelezhetjük az időjárási viszonyokat, ezáltal megkönnyítve döntéseink meghozatalát és növelve felkészültségünket.

Reflow – Score Editor (iPhone/iPad)
A Reflow egy erőteljes tabulatúra- és kottaszerkesztő program, amelyet a zenészek igényeire terveztek. Használatával gitáron, basszusgitáron, dobon és további hangszereken játszhatók le a zenék. Lehetővé teszi a kompozíciók készítését, szerkesztését és lejátszását bárhol, bármikor. Az intuitív kezelőfelület segíti a zenészeket abban, hogy precízen rögzítsék és jelenítsék meg ötleteiket, legyen szó bármilyen zenei stílusról.

DayCost 2 – Personal Finance (iPhone/iPad)
A DayCost alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen nyomon kövesd pénzügyeidet és hatékonyabban kezeld költségvetésedet, ezáltal csökkentve a fölösleges kiadásokat. Az iPhone-ra és iPad-re egy egyszeri díjért elérhető program iCloud-on keresztüli automatikus szinkronizálásával biztosítja, hogy adataid mindig naprakészek maradjanak.

Brazilian Food Table (iPhone/iPad)
A TACO Food Table a Brazíliai Élelmiszer-összetétel Táblázat (TACO) egy NEPA által, az UNICAMP koordinálásával létrehozott projekt eredménye. Az elkészítését az Egészségügyi és Szociális Fejlesztési Minisztériumok támogatták, illetve finanszírozták. A táblázat célja, hogy átfogó és pontos információval szolgáljon a különböző élelmiszerek összetételéről, ezzel segítve az egészséges táplálkozás megtervezését. A TACO részletes adatokat tartalmaz a makro- és mikrotápanyagokról, amelyek hozzájárulnak a tudatos és kiegyensúlyozott étrend kialakításához.

Calcular porcentaje (iPhone/iPad)
Az IOS Calcular Porcentaje alkalmazás a https://porcentaje.org oldal látogatói igényeire válaszul született. Kifejlesztésének célja az volt, hogy az app maximálisan intuitív, felesleges elemek nélküli, gyors és könnyen használható legyen. A felhasználói élmény középpontjában az egyszerűség és a hatékonyság áll.

Sycorp Calculator (iPhone/iPad)
A Sycorp Calculator alkalmazás gyors és egyszerű hozzáférést biztosít számos számításhoz, amelyeket a Vízsérülés-helyreállítás, Építés, HVAC és Beltéri Légminőség iparágakban használnak. Az app a szakemberek munkáját segíti pontos eredményekkel, és különböző számításokat kínál, amelyek a mindennapi feladatok elvégzéséhez szükségesek. A könnyen kezelhető felület gyors adatbevitelt és azonnali eredményeket biztosít, így időt takarít meg a felhasználóknak. Ideális választás mindenki számára, akiknek gyors, megbízható számításokra van szükségük ezeken a területeken.

myDream Universe – Build Solar (iPhone/iPad)
A myDream Universe egy sandbox jellegű űrszimulációs játék, amelyben egy kis aszteroidával kezded a kalandot. Az aszteroidák elnyelésével fokozatosan egy teljes Naprendszert hozhatsz létre. Felfedezheted a végtelen univerzumot, ahol vándorló bolygókra és különféle Naprendszerekre bukkanhatsz. A saját Naprendszered növekedése során GP-t és tömeget gyűjthetsz, amivel tovább fejlesztheted a rendszeredet. A játék fizika alapú, így valósághű élményt kínál a gravitáció és egyéb űrbeli hatások tekintetében, amelyek igazán magával ragadóvá teszik az élményt.

mySolar – Build your Planets (iPhone/iPad)
“Legyél isten és építsd fel a saját naprendszered! A játékban az univerzumot járva gyűjthetsz GP (God pontot) és MP (massza pontot), hogy növeld naprendszered méretét és erejét. Az ellenfél naprendszerek legyőzésével és azok erőforrásainak elnyelésével még hatalmasabbá válhatsz. Tapasztald meg a fizika alapú univerzum építésének izgalmát, ahol minden döntésed befolyásolja a naprendszered fejlődését.”

Super Lines (iPhone/iPad)
A Super Lines egy klasszikus arcade játék, amely a híres Snake játék modern változata. Négy különböző játékmódot tartalmaz, melyek között két nagyon vonzó játékstílus is megtalálható. Ezek lehetővé teszik, hogy baráttal együtt játsz, bárhol is legyetek, ahelyett, hogy egyedül játszanál. Kérdés, hogy milyen sokáig tudod fenntartani a játékot?

Crash the Comet (iPhone/iPad)
A feladatod az, hogy irányítsd az üstököst és tartsd a pályán. Elsőre könnyűnek tűnik, de az üstökös folyamatosan gyorsul, így nem egyszerű feladat. Különösen nehéz lehet, ha kétkezes módban játszol, mert könnyen baleset történhet. A játék fizikára alapul, és ügyességet, valamint gyors reflexeket igényel.

Sapan (iPhone/iPad)
Ez az új játék különleges élményt kínál, ahol ujjaidat csúzliként használva célozhatod meg a blokkokat. Az első szakaszban intelligenciádra és ügyességedre lesz szükséged a pontos találatokhoz. A második rész már két különböző labda használatát igényli, hogy elérd a célokat. A harmadik szakasz a billiárdhoz hasonló logikai kihívásokkal vár. Készülj fel az élvezetes, fizika alapú játékmenetre, amely garantáltan próbára teszi ügyességedet és logikádat!

Boom Land™ (iPhone/iPad)
Ebben a játékban egy bontási szakember szerepét töltöd be. Különböző típusú bombák állnak rendelkezésedre, hogy különféle épületeket rombolj le. A célod, hogy minél nagyobb mértékben rombold le az épületet. A játék fizika alapú rendszert használ, hogy valósághű élményt nyújtson.

Super Tank Battle R – Type X (iPhone/iPad)
A Super Tank Battle immár több mint kilenc éve elérhető, és elérkezett az idő a fejlesztésre. Az új verzió neve “R”, és a következő jelentéseket hordozza:

– Redesign: felhasználóbarátabb funkcionalitás bevezetése
– Renew: a régi elemek frissítése
– Reduce: a játék méretének csökkentése
– Random: véletlenszerű játéktér kialakítása
– Remaster: javítások végrehajtása
– Recall: gyerekkori emlékek felidézése

A klasszikus játékszabályok:
– Védd meg a bázisodat, és pusztítsd el az összes ellenséges tankot.
– Ha a tankod vagy bázisod megsemmisül, véget ér a játék.

Pop & Rotate (iPhone/iPad)
A “Pop Pop Pop” egy egyszerű és szórakoztató játék. A játékosnak kettő vagy több azonos színű buborékot kell megérinteni, hogy eltűnjenek. A játék könnyen irányítható, csak érinteni kell a képernyőt. A buborékok elrendezése megváltoztatható a forgatás funkcióval. Az egyszerű játékszabályok és intuitív vezérlés révén könnyen játszható.

Idle Trillionaire: Money Game (iPhone/iPad)
Érj el több pénzt egy év alatt, mint a többi játékos a célok teljesítésével! Versenyezz, hogy elérd a meghatározott mérföldköveket, és halmozz fel több vagyont, mint barátaid. Próbáld ki ingyen a játék demó változatát itt!