APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/3

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
TextEdit. (iPhone/iPad)
A TextEdit+ egy letisztult és gyors szövegszerkesztő iPadre és iPhone-ra, amely kompatibilis a macOS (TextEdit) és MS Windows (WordPad) beépített szövegszerkesztőivel. Könnyen kezelhető felülete révén ideális jegyzetek készítésére és szerkesztésére, így kitűnően használható mindennapi feladatokhoz és tanuláshoz. Kiváló teljesítménye és széles körű kompatibilitása miatt hasznos eszköz mindazok számára, akik út közben is hatékonyan szeretnék végezni munkájukat.

Aquarium Log – Tank Manager (iPhone/iPad)
Az Aquarium Log mobilalkalmazás a kezdő és a tapasztalt akvaristáknak egyaránt lehetőséget nyújt akváriumuk könnyű és hatékony karbantartására. Az app segítségével naptárnézetben rendszerezhetők a jegyzetek, tartalmaz hibakeresési útmutatókat, valamint fizikán alapuló vízparaméter-kalkulátorokat. Emellett emlékeztetőkkel segíti a karbantartási feladatok időbeni elvégzését. Mindezt a személyes adatok védelmének garantálásával teszi, így könnyebben követhető az akvárium állapota, és optimalizálható annak környezete.

PlayNav – Video Player (iPhone/iPad)
A YouTube Playnav video böngésző lehetővé teszi, hogy megszakítások nélkül nézd kedvenc YouTube-videóidat. Ezzel az új böngészővel minden reklám blokkolásra kerül, amely a videók lejátszása közben jelenik meg. Ezáltal zavartalanul élvezheted a tartalmat, anélkül, hogy a reklámok megzavarnának.

MetaWeather (iPhone/iPad)
A MetaWeather egy fejlett időjárás-alkalmazás, amely túlmutat az alapvető időjárási adatokon és radar funkciókon. A szokásos elemek mellett, mint az aktuális időjárási adatok, radarképek, riasztások, 100 órás és 10 napos előrejelzések, az alkalmazás generatív AI által készített, könnyen értelmezhető előrejelzéseket kínál. Továbbá, testreszabható témák, egyedi alkalmazás ikonok, otthoni képernyő widgetek és átrendezhető tartalmak is elérhetők benne. Az alkalmazás célja az intelligens és pontos időjárás-előrejelzések biztosítása, felhasználóbarát módon.

Survive! – Prepper Study Aids (iPhone/iPad)
A “Prepper Készlet” egy átgondoltan összeállított csomag, mely alapvető eszközöket és készleteket tartalmaz váratlan helyzetekre. A készlet tartalmaz élelmiszert, vizet, elsősegély-felszereléseket és túlélési eszközöket, amelyek szükségesek lehetnek egy természeti katasztrófa vagy más vészhelyzet esetén. Kialakításánál figyelembe vették a strapabíróságot és a hosszú élettartamot, hogy biztosítani tudja a felhasználó számára a szükséges védelmet és készültséget bármilyen helyzetben. Ideális azok számára, akik szeretnének felkészülni a váratlan eseményekre és nagyobb biztonságban érezni magukat.

PhotoSync-Backup your photos (iPhone/iPad)
Az Easy To Easy alkalmazás lehetővé teszi a képek és videók egykattintásos exportálását és biztonsági mentését, veszteségmentesen. A szoftver támogatja az eredeti kép exportálását és megőrzi a fotók EXIF-információit, így nincs szükség aggódni a minőség romlása vagy a személyes adatok védelme miatt. Az alkalmazás használatához nem igényel különösebb technikai tudást, és a hibakeresési útmutatók segítségével könnyen megoldhatók az esetleges problémák.

Markdown Maker (iPhone/iPad)
A Markdown Maker egy innovatív, rugalmas és erőteljes, mégis könnyen használható Markdown szövegszerkesztő iPad és iPhone (és macOS Apple Silicon) számára. A Markdown motor támogatja a szabványos szintaxist, és kibővítettük hasznos extra jelölésekkel (MultiMarkdown): táblázatok, lábjegyzetek, listák, képek, hivatkozások, kiemelés, áthúzás, felső index, MathML és további elemek.

Memorize: TOEFL Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn TOEFL Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligenciára épülő tanulási alkalmazás, amely a TOEFL szókinccsel való gyakorlást és memorizálást segíti. Az alkalmazás több mint 4400 gyakori TOEFL szót tartalmaz, melyeket szakértők választottak ki. Speciális szócsomagokat kínál külföldieknek, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak. Minden nyelvi szinten használható, a teljes kezdőtől a nagyon haladóig. Az alkalmazás az alapvető TOEFL szókincs listát nyújtja, és különféle kategóriákban kínál flashcards-eket, mint például: Számok, Irányok, Színek, Közlekedés, Utazás, Ételek, Vásárlás, Család, Természet, Egészség, Érzelmek, Test, Társadalom, Kultúra, Történelem, Külföldi országok, Oktatás, Gazdaság, Tudomány, Üzlet.

Learn Chinese Flashcards HSK (iPhone/iPad)
A Learn Chinese Flashcards HSK egy oktató alkalmazás, amely segít kínai nyelvtudásod fejlesztésében. Az appban 5000 kifejezés található, szórakoztató és kedves környezetben. A szintek az HSK (kínai nyelvvizsga) 6 fokozatának megfelelően vannak kialakítva, így fokozatosan haladhatsz előre a tanulásban. Az alkalmazás hasznos eszköz lehet számodra, ha komolyan szeretnél foglalkozni a kínai nyelvtanulással.

Memorize: Learn Chinese Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Chinese Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencia alapú tanulóalkalmazás a kínai nyelv és HSK szókincs tanulására és memorizálására. Az app több mint 8500 hasznos kínai szót kínál flashcard formában, amelyeket szakértők választottak ki. A szólisták között találhatók expatok, üzletemberek, turisták és nyelvtanulók számára készült összeállítások. Minden nyelvi szinthez, a kezdőtől egészen a haladóig, tartalmaz szókincset. Az alkalmazás ideális HSK, TSC és BCT tesztekre való felkészüléshez is. A kategóriák között szerepelnek kínai karakterek, számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, és még sok más.

Call Recorder & Transcriber (iPhone/iPad)
Az ‘Awesome Call Recorder’ alkalmazás az egyik legjobb módja a telefonbeszélgetések rögzítésének. Az IVR (Interactive Voice Response) technológiát használja, hogy a beszélgetéseket a felhőben tárolja, a lehető legjobb minőségben. Könnyen használható és megbízható megoldást kínál a beszélgetések rögzítésére, miközben figyel a személyes adatok védelmére. Az alkalmazásban továbbá részletes hibakeresési útmutatók is elérhetők, hogy segítsenek a felhasználóknak minden felmerülő problémát megoldani.

Tape Measurements (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás a valeur.uk népszerű webalapú mérőeszközeit használók igényei alapján készült. Látogatóink gyors, internetkapcsolatot nem igénylő megoldást kértek, amely távoli helyeken vagy gyenge jelű területeken is jól működik. Az új applikáció lehetővé teszi a szalagmérések megjelenítését offline módban, ezáltal biztosítva a mérések hozzáférhetőségét bárhol, bármikor. Az alkalmazás letisztult felülete és egyszerű kezelhetősége révén ideális eszköz távoli vagy problémás területeken való használatra.

Password Manager – Panoptes (iPhone/iPad)
Az “Panoptes” egy jelszókezelő alkalmazás, amely biztonságosan tárolja és kezeli a felhasználóneveket és jelszavakat. Az alkalmazás egy helyen őrzi összes jelszavad, így nem kell mindegyiket külön megjegyezned. Ismeretei alapján gyors hozzáférést biztosít a mentett fiókokhoz, ezzel megkönnyítve a mindennapi online tevékenységeket. Az “Panoptes” célja, hogy megbízható és kényelmes megoldást nyújtson a felhasználók számára személyes adataik védelme érdekében. Az alkalmazás folyamatosan elérhető, így mindig melletted van, amikor szükség van rá.

PDF Reader – Simple Viewer (iPhone/iPad)
Az új PDF olvasónkkal megnyithatsz bármilyen PDF dokumentumot, és egyszerűen kereshetsz benne. Nem számít, hogy könyvről, újságról vagy vonatjegyről van szó. Az eszköz gyors és könnyen használható, lehetővé téve, hogy bárhol és bármikor hozzáférj a szükséges információkhoz.

AI Word Game (iPhone/iPad)
Az AI Word Game kreativitásra és felfedezésre ösztönöz. Először emoji szavakkal indulj, majd ezekből keverj és párosíts új és izgalmas elemeket. A mesterséges intelligencia segítségével a kombinációk száma szinte végtelen, így a képzeleted az egyetlen határ.

FingerFoos – 1vs1 Table Soccer (iPhone/iPad)
A FingerFoos egy hordozható asztali foci, mely lehetővé teszi, hogy barátaiddal bármikor és bárhol 1-az-1 elleni meccseket vívjatok. Akár otthon, akár útközben, vonaton vagy stadionban is könnyedén használható. Kompakt mérete miatt mindig magaddal viheted, és bármikor előveheted, hogy élvezd a játék örömét.

Tap It and Jump It (iPhone/iPad)
A “Catch the Timing!” egy izgalmas és szórakoztató játék, amely egyszerű, ámde élvezetes kihívásokkal szolgál. A játék során a képernyőn megjelenő pontokat kell megérinteni, amelyek utána ugranak. A siker kulcsa a tökéletes időzítés. Azok számára ideális, akik szeretnék elütni az időt élvezetesen. A játékmenet a felhasználók gyors reakcióidejére és precizitására épít, így folyamatosan fenntartja a figyelmet.