APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/28

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Orderly – Simple to-do lists (iPhone/iPad)
Ez egy kiváló és hihetetlenül könnyen használható teendőlista alkalmazás. Lenyűgöző felületével és zökkenőmentes felhőszinkronizációjával kitűnik a piacon. Az alkalmazás egyedi funkciója a “Hely alapú emlékeztetők,” amelyek biztosítják, hogy a felhasználók soha ne hagyjanak ki egy teendőt sem egy adott helyen.

Luca – Photo Editor & Filters (iPhone/iPad)
A Luca alkalmazás remek választás a fényképszerkesztéshez. Egyszerűen kezelhető, így néhány érintéssel profi szintre emelheted hétköznapi fotóidat. Az intuitív felhasználói felület és az előre beállított szűrők segítségével gyorsan és könnyedén javíthatod a képeket.

Magnifying Glass & Flashlight (iPhone/iPad)
Az iPhone készüléked kiválóan használható nagyítóként, ha elfelejtetted az olvasószemüveged, vagy nehezen olvasod a kisbetűs szöveget. A nagyító alkalmazás lehetővé teszi a képernyő teljes kihasználását, melyet szükség esetén a beépített vaku fényével is megvilágíthatsz. Az applikáció optimalizáltsága biztosítja, hogy a képernyő teljes felületén a lehető legnagyobb és legfényesebb képet kapd, így semmi fontos részlet nem veszhet el.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy tömör, de erőteljes életmenedzsment alkalmazás, amely integrálja a feladatokat, teendőlistákat, emlékeztetőket, naptárakat, jegyzeteket és bevásárlólistákat. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen szervezd a mindennapi teendőidet egy helyen, átláthatóan és hatékonyan. Könnyen használható felülete miatt különösen hasznos lehet a fiatalok számára, akik most kezdik saját időbeosztásukat menedzselni.

Easy Spending Budget (iPhone/iPad)
Az Easy Spending Budget egy erőteljes és kényelmes napi pénzkövető és költségvetés-tervező alkalmazás iPhone-ra és iPad-re. Az alkalmazás segítségével könnyen nyomon követheted a pénzmozgásaidat különböző számlák között, és gyorsan elkészítheted a költségvetésed. Áttekinthető felülete és funkciói révén egyszerűen menedzselheted pénzügyeidet, így mindig képben lehetsz személyes pénzügyi helyzeteddel kapcsolatban.

Weather: it is nice outside + (iPhone/iPad)
A mindennapok szerves része az időjárás, mivel hatással van napi rutinjainkra, utazási terveinkre és hangulatunkra egyaránt. A technológia fejlődésének köszönhetően ma már számos időjárás-előrejelző szolgáltatás áll rendelkezésünkre, amelyek megkönnyítik a tervezést. Ezek a szolgáltatások pontos információkkal szolgálnak a várható időjárásról, beleértve a hőmérsékletet, a csapadékot és a szélviszonyokat, így elkerülhetővé válnak a kellemetlen meglepetések.

3D Scanner App (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy iPhone vagy iPad készülékkel 3D szkenneléseket készíts. Az elkészült 3D modelleket STL, OBJ, USDZ és PLY formátumban lehet letölteni vagy megosztani. Az alkalmazás különösen hasznos 3D tervezők, játék- és alkalmazásfejlesztők, virtuális 3D túrák készítői, illetve bárki számára, aki érdeklődik a 3D szkennelés iránt. Ideális eszköz 3D nyomtatáshoz szükséges szkennelésekhez.

Reflow – Score Editor (iPhone/iPad)
A Reflow egy erőteljes tabulatúra- és kottaszerkesztő alkalmazás, amelyet kifejezetten gitárosok, basszusgitárosok, dobosok és más zenészek számára fejlesztettek ki. Lehetővé teszi zenei kompozíciók létrehozását, szerkesztését és lejátszását bárhol és bármikor. Felhasználóbarát felülete és számos eszköze révén a program ideális választás a professzionális zenei kották készítéséhez. Valós idejű visszajátszás funkciójával azonnal meghallgathatod és könnyen módosíthatod a dallamokat. A Reflow tökéletes eszköz azok számára, akik kreativitásukat szeretnék fejleszteni és zenei tudásukat bármikor kibővíteni.

Nutritional Information (iPhone/iPad)
A Brazilian Table of Food Composition (TACO) egy olyan projekt eredménye, amelyet az UNICAMP NEPA koordinált a brazil Egészségügyi Minisztérium és Szociális Fejlesztési Minisztérium támogatásával és finanszírozásával. A TACO táblázat részletes információkat nyújt az élelmiszerek tápanyagtartalmáról, így segítve az egészséges étrend kialakítását és táplálkozási döntéseket. Az összegyűjtött adatok széles körben felhasználhatók dietetikai kutatásokhoz, oktatáshoz és közegészségügyi programokhoz.

Contacts Pro – Backup&Restore (iPhone/iPad)
A Contacts Pro egy offline működő alkalmazás, amely nem igényel hálózati hozzáférést, így garantálja a személyes adatok védelmét. Az alkalmazással egyszerre több névjegy törlése is lehetséges, ami egyszerűsíti a névjegyek kezelési folyamatát.

ScanGo:Scanner App free of ads (iPhone/iPad)
A ScanGo egy egyszerű és rugalmas alkalmazás, amelyet iPhone-on használhatsz. Lehetővé teszi dokumentumok, bizonyítványok, bankkártyák, számlák, bizonylatok és jegyek szkennelését. Az alkalmazás magas minőségű képet és PDF formátumú fájlokat állít elő. Különböző helyzetekben is jól használható a sokféle funkciója miatt, és könnyen kezelhető.

Dica 99 – Y2K Digital Camera (iPhone/iPad)
A DICA 99 egy alkalmazás, amely a digitális kamerák varázsát hozza el nekünk. Különleges szűrői K-pop videók ihletésére készültek, visszarepítve minket a 2000-es évek hangulatába. Így bárki saját videóklipeket készíthet, mintha ő maga lenne a sztár.

Szűrők és funkciók:
– Filter BGM: Automatikusan elinduló háttérzenék.
– SWEET: Filmtónus és digitális kamera hatás.
– BUBBLE: Friss és üdítő érzés, tökéletes nyári felvételekhez.

Sycorp Calculator (iPhone/iPad)
A Sycorp Kalkulátor alkalmazás gyors és könnyű hozzáférést biztosít számos számításhoz, amelyeket a vízkár helyreállítás, építőipar, HVAC és beltéri levegőminőség ágazatokban használnak. Az app segítségével pontos eredményeket érhetsz el, legyen szó párolgási arányok meghatározásáról vagy építési anyagok szükségletének kalkulációjáról. Felhasználóbarát felületének köszönhetően időt és energiát takaríthatsz meg, így hatékonyabban végezheted el a feladatokat. Az alkalmazás célja, hogy megkönnyítse a komplex számításokat és segítse a pontos döntéshozatalt a szakmában.

PopStar with Undo (iPhone/iPad)
Ez egy nagyon addiktív játék, melyet nehéz abbahagyni, ha egyszer elkezded. Két játékmód létezik: klasszikus és másik mód. A klasszikus módban a szabály egyszerű: érintsd meg a két vagy több azonos színű blokkot, hogy eltüntesd őket. A játék célja a lehető legtöbb blokk eltüntetése és a magas pontszám elérése.

mySolar – Build your Planets (iPhone/iPad)
A játékban egy isten szerepét veszed fel, aki saját naprendszert épít. A világűrben barangolva GP-t (God point) és MP-t (Mass point) gyűjtesz, amelyek segítségével növesztheted naprendszeredet. Az ellenséges naprendszereket legyőzheted, és erőforrásaikat elnyelheted, hogy tovább növekedj.

Card Hog (iPhone/iPad)
A Card Hog egy stratégiai társasjáték, amelyben egy bátor malacot irányítasz a játéktáblán. Feladatod az ellenségek legyőzése, a veszélyes csapdák kikerülése és értékes zsákmányok gyűjtése. A játék során felfedezhetsz fegyvereket, mágikus képességeket és szórakoztató kártyakombinációkat, amelyekkel legyőzheted az ellenségeket vagy rákényszerítheted őket, hogy egymás ellen harcoljanak.

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis egy újragondolt változata a klasszikus, díjnyertes 1990-es években megjelent Logical Journey of the Zoombinis puzzle játéknak. A játék során kék lényeket kell irányítanod, akik egy új otthon felé tartanak, miközben szórakoztató és egyre nehezebb fejtörőket oldasz meg.

Super Lines (iPhone/iPad)
A Super Lines egy klasszikus arcade játék, amely a híres Snake játékot idézi. A játék célja, hogy minél hosszabbra növeld a kígyó vonalát anélkül, hogy nekiütköznél a falnak vagy a saját testednek. Négy különböző játékmódot kínál, amelyek közül kettő különösen vonzó lehetőséget biztosít arra, hogy barátokkal is játszhass, így nem kell egyedül szórakoznod. A többjátékos opció révén megoszthatod az élményt másokkal, ezzel növelve a játék szórakoztató értékét.

Crash the Comet (iPhone/iPad)
Ez egy lenyűgöző játék, amelyben egy üstököst kell irányítani és a pályán tartani. Első pillantásra egyszerűnek tűnhet, de az üstökös gyorsulása egyre nagyobb kihívást jelent. Különösen megnehezíti a feladatot a kétkezes mód, ahol könnyen lezuhanhatsz. Az irányítás bár kezdetben egyszerűnek tűnik, de a játék tempója miatt ügyességre és gyors reakciókra van szükség.

Sapan (iPhone/iPad)
Ez a játék három különféle szakaszból áll. Az első részben az intelligenciádat és ügyességedet kell kamatoztatnod, hogy eltaláld az összes blokkot. A második szakaszban két különböző labdával próbálkozhatsz. A harmadik szakasz egy biliárd puzzle-re emlékeztet, ahol precízen kell céloznod és lőnöd. A lenyűgöző játékmenet kiváló szórakozást nyújt minden korosztálynak.

Realistic Chinese Checkers (iPhone/iPad)
A Realistic Chinese Checkers egy élethű kivitelű kínai sakkjáték, melynek bábui valódi kristálygolyók. Két játékmódot kínál: Foglalás és Szabadjáték.

Foglalás módban a játékosok a számítógép ellen vagy akár hat játékossal is játszhatnak. A Szabadjáték módban nincs megkötés, mindenki szabadon mozoghat a játéktéren belül. Az élményhez hozzájárul a valósághű fizikai mozgásmodellezés és a gyönyörű kristálybábuk használata.

Incredible Box – ClassicPuzzle (iPhone/iPad)
Az Incredible Box egy nagyon hagyományos játék. A feladat egyszerű: gurítsd a dobozt a célpozícióba. Bár egyszerűnek tűnik, a játék rendkívül nehéz. Azért, hogy mindenki sikeresen végigvihesse az összes szintet, a játék fejlesztői különféle segítségeket építettek be.

Findit – 200 Pictures (iPhone/iPad)
Ez a játék, a “Total 200pcs HD Pictures”, egy klasszikus “Find it” típusú játék. Kiváló vizuális és koncentrációs készségekre van szükség, ugyanis a játék nagyon nehéz, különösen, ha nem elég éles a szemed. A játék 200 nagy felbontású képet tartalmaz, amelyek különböző kihívásokat kínálnak, soha nem unalmas. Több tucat különböző szinten keresztül próbára teheted megfigyelőképességedet, és folyamatosan fejlődhetsz.

Super Tank Battle R – Type X (iPhone/iPad)
Megérkezett az új “Super Tank Battle: R” verzió, amely kilenc év várakozás után hoz fejlődést. Az “R” az alábbiakat jelenti:

– Redesign: eltávolításra kerültek a nem felhasználóbarát elemek.
– Renew: a régi elemek lecserélése.
– Reduce: a játék méretének csökkentése.
– Random: véletlenszerű játéktérképek.
– Remaster: javított grafika és hang.
– Recall: gyerekkori emlékek felidézése.

Klasszikus játékszabályok:
– Védd meg a bázisodat és semmisítsd meg az ellenséges tankokat.
– Ha a tankod vagy bázisod elpusztul, vége a játéknak.

Teach Your Monster Eating (iPhone/iPad)
Ez a játék arra hivatott, hogy a válogatós gyerekeket új gyümölcsök és zöldségek felfedezésére ösztönözze. Szórakoztató formában segít a gyermekeknek a kiegyensúlyozott és egészséges étrend iránti lelkesedés kialakításában. Változatos kihívásokkal és felfedezésekkel tartja fenn az izgalmat, így a táplálkozás valódi kalanddá válik. Ideális választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék, hogy gyermekük változatosan és egészségesen étkezzen.