APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/24

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Anchor Pointer Compass GPS (iPhone/iPad)
Internetkapcsolat nélkül is navigálhatsz iPhone-oddal! Utazz biztonságosan, mentsd el úti céljaidat vagy parkoló autódat, és találd meg őket könnyedén később. Hányszor töltöttél már 10-15 percet autód keresésével egy nagy parkolóban? Az iPhone lehetőséget kínál arra, hogy egyszerűen elmentsd és később megtaláld járművedet, megkímélve téged a felesleges keresgéléstől.

OuttaMyWay! Lights & Sirens (iPhone/iPad)
A személyes rendőrségi fények és szirénák szórakoztató kiegészítők lehetnek partikhoz vagy zsúfolt helyeken való áthaladáshoz. Ezek a termékek különleges effekteket és hangokat nyújtanak, amelyek fokozhatják a hangulatot és segíthetnek a figyelem felkeltésében. Fontos, hogy ezeket felelősségteljesen használd, és ügyelj rá, hogy ne zavard meg másokat. A termékek általában hibakeresési útmutatóval érkeznek, hogy segítsenek bármilyen problémát megoldani, és érdemes figyelembe venni a személyes adatok védelmét is a használat során.

Cash Flow Planner (iPhone/iPad)
A Cash Flow Planner egy egyszerű személyi pénzügyi alkalmazás, amely segít nyomon követni a bevételeidet és kiadásaidat. Lehetőséget biztosít egyszeri és ismétlődő tranzakciók rögzítésére, saját kategóriák létrehozására és költségvetések beállítására kiadásokhoz. Emellett célokat állíthatsz be a bevételeidhez. Az alkalmazás főoldalon összefoglalót ad, a Tranzakciók résznél pedig részletekbe mehetsz. Adatokat szinkronizálhatsz az iCloud segítségével. Kezd el használni a Cash Flow Plannert még ma, hogy átlásd és irányíthasd a pénzügyeidet!

Alloy – launcher and automator (iPhone/iPad)
Az Alloy – launcher és automator – egy olyan alkalmazás, amely a mindennapi tevékenységek automatizálására szolgál. Egyszerűen lehet vele alkalmazásokat elindítani vagy akár bonyolultabb munkafolyamatokat automatizálni. Az Alloy segítségével mindez egyetlen kattintással megoldható, így kényelmesebbé és gyorsabbá válnak a napi feladatok.

List Ninja (iPhone/iPad)
A List Ninja egy könnyen használható teendőlisták készítésére szolgáló alkalmazás. Legyen szó bevásárlólistáról, hétvégi kirándulás tervezéséről vagy egy új nyelv tanulásáról, a List Ninja segít, hogy összeírd a szükséges dolgokat vagy célokat, és nyomon kövesd a haladásodat. Az alkalmazás motiváló funkcióival biztosítja, hogy a feladataidat állandóan szem előtt tartsd.

Copterus #1 Autopilot for DJI (iPhone/iPad)
Az Autopilot Flight alkalmazást kifejezetten DJI drónokhoz fejlesztették, hogy megkönnyítse az automatizált repülési küldetések tervezését és végrehajtását. Az applikáció lehetővé teszi lineáris útpontok és ezekhez kapcsolódó akciók beállítását, valamint támogatja az automatikus iránymeghatározást a kijelölt célpontokhoz (POI). Emellett az alkalmazás képes felmérési hálók és kettős hálók szkennelésére, ami kiválóan alkalmas területi 2D és 3D térképezési feladatokhoz.

BreatheIn: Calm Breathing (iPhone/iPad)
A BreatheIn egy légzéstechnikai készülék, amely segít megteremteni a belső nyugalmat a mindennapi zűrzavarban. Egyszerűen használható, tudományosan igazolt módszerekkel csökkenti a stresszt és javítja a koncentrációt. Kényelmesen hordozható, így bárhol és bármikor alkalmazható. Fejlett érzékelői nyomon követik a légzési mintákat, visszajelzést adnak, és javítják a mentális és fizikai közérzetet. Ideális választás mindazok számára, akik békét és harmóniát szeretnének beépíteni mindennapjaikba.

WordCloud.app (iPhone/iPad)
A szófelhő olyan vizuális eszköz, amely számos szó megjelenítésével alkot egy látványos képet. Egy jól megválasztott színpaletta, forma és betűtípus használatával igazán szemet gyönyörködtető kompozíciót hozhatunk létre, amit akár barátainkkal is megoszthatunk, vagy pólóra nyomtathatunk. A szófelhő nemcsak esztétikus, hanem informatív is, mivel a szavak mérete azok gyakoriságát vagy fontosságát tükrözi.

FocusDots · Focus What Matters (iPhone/iPad)
A FocusDots egy egyszerűen használható időkezelő alkalmazás, amely segít növelni a termelékenységet. Felhasználóbarát és esztétikus kialakítású időzítője javítja a feladatokra való összpontosítást, lehetővé téve hatékonyabb munkavégzést. Az alkalmazás használatával hatékonyabban fókuszálhatsz a teendőidre, miközben minimalizálja a figyelmet elterelő tényezők hatását.

AdBlock Master (iPhone/iPad)
Az AdBlock Master segít megszabadulni a zavaró hirdetésektől böngészés közben. Az alkalmazás Safari böngésző kiterjesztés és egyedi DNS szerverek használatával éri el, hogy az eszközödön ne jelenhessenek meg reklámok. Ennek köszönhetően gyorsabb és biztonságosabb az internetes élményed.

Decibel Meter – Sound Measure (iPhone/iPad)
A Decibel Meter alkalmazás Frekvenciaanalizáló funkciója jelentősen növeli a program hatékonyságát. Ezen funkció segítségével kiválaszthatunk egy adott frekvenciát hertzben (Hz), és pontosan megmérhetjük annak hangerejét decibelben (dB).

Street Eats Food Vendor Finder (iPhone/iPad)
A Street Eats alkalmazás ideális társ az ételek szerelmeseinek. Segítségével megtalálhatod a környék legjobb helyi ételárusait. Fedezd fel a finom utcai ételek világát: mennyei falatok és ízletes főételek közül válogathatsz, mindezt könnyedén, telefonod segítségével.

HyperScan-scanning from mobile (iPhone/iPad)
A HyperScan egy kiváló mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi különféle fájlok, például dokumentumok, fényképek, névjegyek és számlák bármikori és bárhol történő szkennelését. Az alkalmazás segítségével a szkennelt fájlok magas felbontású PDF vagy JPG formátumba konvertálhatók, így azok könnyedén elmenthetők, megoszthatók vagy szerkeszthetők.

cymatics drum loops (iPhone/iPad)
Az alkalmazás egyszerű dizájnt kínál, amelyet egy erős, gyors hangmotor támogat, lehetővé téve a zenei alkotást útközben is. Zenészeknek készült álom: az app minimálisra csökkentett elemekkel működik, hogy a sebességet maximalizálja nulla késleltetéssel.

Learn Chinese Flashcards HSK (iPhone/iPad)
A Learn Chinese Flashcards HSK alkalmazás segít elsajátítani 5000 kínai szót szórakoztató és aranyos környezetben. Az alkalmazás szintjei az HSK (kínai nyelvvizsga) hat szintjére épülnek, így fokozatosan nehezedő szinteken keresztül tanulhatsz. Az alkalmazás letöltésével és használatával egyszerűen és hatékonyan bővítheted szókincsedet, miközben élvezetes játékélményben is részesülsz.

SquadUp by Upspace (iPhone/iPad)
A SquadUp egy alkalmazás, amely segít neked és az elszámoltathatósági partnerednek szokások kialakításában. Az indulás egyszerű: hívd meg a partneredet, válasszatok egy szokást, amit mindketten szeretnétek kialakítani, és tegyél közzé napi fotókat, hogy bizonyítsd, haladsz a célod felé. Az alkalmazás célja, hogy támogató közösséget biztosítson, amely motivál és segít abban, hogy tartsd magad a terveidhez.

Yes Photos (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás hatékony megoldást kínál a tárhelyproblémákra, megszabadítva téged a figyelmeztetések okozta kellemetlenségektől. Automatikus csoportosító funkciójának köszönhetően fotóidat és videóidat intelligensen rendszerezi nap, hónap vagy év szerint. Így áttekinthetőbbé és kezelhetőbbé válik a médiafájlok tárolása, lehetővé téve, hogy gyorsabban megtaláld a keresett tartalmakat.

Beautiful Compass Pro (iPhone/iPad)
A legjobb iránytű iPhone-hoz és iPad-hez.

Ez az alkalmazás szép dizájnnal és könnyű használattal rendelkezik. Képes megmutatni mind a mágneses, mind az igaz északi irányt. Többnyelvű támogatást nyújt, így több nyelven is könnyen használható.

Fontos megjegyzés: Az igaz északi irány meghatározásához engedélyezd az alkalmazásnak, hogy hozzáférjen a helymeghatározási adataidhoz, amikor ezt kéri.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
Válj legendává! Több mint 2000 animált szörnyet foghatsz be és küzdhetsz időben valós PvP csatákban. Alkoss csapatot és harcolj a győzelemért! Szerezz meg, képezz ki, és fejlessz szörnyeket, hogy te lehess a bajnok a legnagyobb szörnyharcos RPG-k egyikében.

Block vs Block (iPhone/iPad)
Az “iOS Block vs Block” egy okoskészülékekre tervezett játék, amely a világ legvonzóbb kirakós játékának átdolgozása. A játék lehetőséget ad arra, hogy számítógép ellen vagy emberi ellenféllel (csak iPad-en) mérkőzz meg. Játékmenetének ismertetése nem szükséges, mivel széles körben ismert. Az applikáció felhasználóbarát, letöltése és használata egyszerű, így bárki számára élvezetes szórakozást nyújt. Az “iOS Block vs Block” új színt visz a klasszikus kirakós játék világába, modern platformokon.

Sound Touch (iPhone/iPad)
A Sound Touch egy díjnyertes oktatási alkalmazás, melyet már milliók megkedveltek és használnak világszerte. Célja, hogy gazdagítsa a fiatalok gondolkodását és tudását különféle hangok és képek segítségével. Az egyszerű, intuitív kezelőfelület könnyed használatot biztosít, így akár a 15 évesek számára is ideális választás. A Sound Touch alkalmazás révén a tanulás és felfedezés örömteli, interaktív élménnyé válik, amely ösztönzi a kíváncsiságot és a tanulási vágyat.

Planet Gravity – SimulateOrbit (iPhone/iPad)
A “Planet Gravity” nevű játék egy fizikai alapokon nyugvó szimuláció, ahol aszteroidák röptét irányítjuk a világűrben, és fokozatosan alakítjuk ki a Naprendszer modelljét. Minden egyes szinten különféle küldetések várnak ránk, melyek teljesítésével haladhatunk előre a játékban.

Taijitu: A Game About Balance (iPhone/iPad)
A játék képernyőjét egy fehér vonal két részre osztja. Az érintéssel forgatható pulzáló alakzatok révén a játékos dinamikusan befolyásolhatja a játékmenetet.

SPHAZE: Sci-fi puzzle game (iPhone/iPad)
A SPHAZE egy lenyűgöző sci-fi puzzle játék, amelyet egy független lengyel fejlesztőcsapat készített. Ebben a játékban labirintusokon keresztül kell megtalálnod az utat, miközben élvezheted a gyönyörű és élénk grafikát. Ha szeretted a Monument Valley, a Causality vagy a Cut the Rope játékokat, akkor a SPHAZE neked való kihívás és szórakozás. A játék célja az, hogy stimulálja a logikai gondolkodást és kreativitást. Ideális választás azoknak, akik szeretik a vizuálisan vonzó és kihívást jelentő puzzle játékokat.

Aeroplane Chess 3D – LudoBoard (iPhone/iPad)
A Ludo Chess a gyermekkor egyik klasszikus játéka, amely mobil alkalmazásként is elérhető. Az eddigi tapasztalatok alapján sok ilyen játék nem felelt meg a felhasználók elvárásainak, beleértve korábbi fejlesztéseinket is. Az új változat azonban alaposan összegyűjtött felhasználói vélemények alapján készült, hogy jobban megfeleljen az igényeidnek. Az új Ludo Chess játékunk célja egy élvezetesebb és kielégítőbb játékélmény biztosítása számotokra.

Chloe Puzzle Game Pro (iPhone/iPad)
Ez a bájos pixel art kirakós játék 72 fejtörőt tartalmaz, amelyek aranyos látványelemeikkel hódítanak. Minden egyes kirakó egyedi logikát igényel, amely próbára teszi a játékosok észjárását.

Starship Versus (iPhone/iPad)
Ez a többjátékos asztali játék lehetőséget kínál arra, hogy barátaiddal, kedveseddel vagy akár kisöcséddel mérkőzz egy képernyőn. Válassz egy űrhajót, navigálj a csillagok között, és vegyél részt izgalmas egy-egy elleni űrcsatákban. A játék célja, hogy elpusztítsd ellenfeled hajóját egy látványos “asztronauta párbajban,” ahol csak egy maradhat életben.

Click Planet – Spacecraft (iPhone/iPad)
Ez egy kikapcsolódást nyújtó alkalmazás, amely semmiféle nyomást nem helyez rád. Bármikor játszhatsz vele, amikor csak kedved tartja. Csak kattints a gombra, és azonnal hozzáférsz a szükséges erőforrásokhoz. Gyűjts össze elegendő mennyiséget, majd építsd fel a kívánt létesítményt.

Toy Blocks Match 3D (iPhone/iPad)
A Toy Blocks Match3D a CLOUDPIXEL GAMES legújabb puzzle játéka. Ebben a játékban játékblokkokat kell összepárosítanod egy háromdimenziós térben. Az egyszerűen érthető, mégis kihívásokkal teli játékmenet fejleszti a logikai gondolkodást és a térlátást. A játék színes grafikával és sima animációval rendelkezik, ami vonzó a különböző korosztályok számára. Könnyen játszható és szórakoztató, tökéletes választás, ha szereted a puzzle játékokat. Próbáld ki, és merülj el a Toy Blocks Match3D világában!