APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/23

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egyszerű és érthető módon segít eligazodni az Apple ökoszisztémájában. Élvezheted az átlátható hibakeresési útmutatókat, a legjobb alkalmazás- és termékajánlásokat, a pártatlan értékeléseket és még sok mást, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki Apple-készülékeidből.

Anchor Pointer Compass GPS (iPhone/iPad)
Az iPhone-od segítségével internetkapcsolat nélkül is navigálhatsz! Utazz biztonságban, mentsd el kedvenc helyeidet vagy parkoló autódat, és találd meg őket könnyedén később. Hányszor töltesz 10-15 percet azzal, hogy megtaláld az autódat egy hatalmas parkolóban? Az alkalmazás ezekre a mindennapi problémákra kínál gyors és egyszerű megoldást.

Cash Flow Planner (iPhone/iPad)
A Cash Flow Planner egy egyszerű személyes pénzügyi alkalmazás, amely lehetővé teszi a bevételek és kiadások nyomon követését. A főbb funkciók közé tartozik az egyszeri és ismétlődő tranzakciók rögzítése, saját kategóriák létrehozása, költségvetések beállítása és bevételi célok meghatározása. Az alkalmazás kezdőképernyőjén áttekintést kapsz pénzügyeidről, a Tranzakciók oldalon pedig részletesen megtekintheted az adatokat. Az adatokat iCloud-on keresztül szinkronizálhatod. Kezdd el használni a Cash Flow Planner-t még ma, és vedd kézbe kemény munkával megkeresett pénzed irányítását!

Alloy – launcher and automator (iPhone/iPad)
Az Alloy egy alkalmazásindító és automatizáló eszköz, amely megkönnyíti a mindennapi tevékenységek automatizálását. Legyen szó akár egy alkalmazás elindításáról, akár egy összetett munkafolyamat automatizálásáról, az Alloy mindkettőt egyszerűvé és kényelmessé teszi egyetlen kattintással.

Blur Video. (iPhone/iPad)
A Blur Video alkalmazás lenyűgöző filmes hatással ruházza fel videóidat. Az applikáció fejlett elmosási technológia segítségével lehetővé teszi, hogy a videók egyes részeit könnyedén elmosd, anélkül, hogy a minőség csökkenne. Az elmosás mértéke különböző intenzitásokban állítható be, így videóidat egyszerűen testreszabhatod a kívánt hatás eléréséhez. Az alkalmazás könnyen kezelhető, így akár kezdők is gyorsan elsajátíthatják a használatát. Használd a Blur Video-t, hogy kreatív és professzionális kinézetű videókat készíthess.

WordCloud.app (iPhone/iPad)
A szófelhő, más néven word cloud, egy esztétikus és hatékony módszer arra, hogy sok szót egyszerre jelenítsünk meg egy látványos kép formájában. Lehetőségünk van kellemes színösszeállításokat, formákat és betűtípusokat választani, így rögtön egy mutatós képet kapunk, amelyet megoszthatunk barátainkkal vagy akár pólóra is nyomtathatunk.

FocusDots · Focus What Matters (iPhone/iPad)
A FocusDots egy időzítő alkalmazás, amely a figyelem és a termelékenység növelésére szolgál. Egyedi, szép dizájnjának köszönhetően könnyen használható, és hatékonyan segít a feladatokra koncentrálni, miközben kizárja a zavaró tényezőket. Ez az alkalmazás a munkavégzés hatékonyságát hivatott javítani, mivel strukturált időbeosztást biztosít. Lehetővé teszi olyan megszakításmentes időszakok kialakítását, amelyek során teljes mértékben a feladatokra lehet összpontosítani, ezáltal jelentősen növelve a napi tevékenységek hatékonyságát.

AdBlock Master (iPhone/iPad)
Az AdBlock Master egy böngészőbővítmény, mely jelentősen javítja a böngészési élményt az összes hirdetés hatékony blokkolásával. A Safari böngésző kiterjesztési lehetőségeire építve és egyedi DNS-szervereket alkalmazva garantál reklámmentes felhasználói élményt. Használatához nincs szükség különleges technikai ismeretekre, és biztosítja az eszközön futtatott szoftverek zavartalan működését.

Decibel Meter – Sound Measure (iPhone/iPad)
A Decibel Meter alkalmazás tartalmazza a Frequency Analyzer funkciót, ami növeli az app sokoldalúságát. Ezzel a funkcióval kiválaszthatsz egy adott frekvenciát hertzben (Hz), és pontosan mérheted annak hangszintjét decibelben (dB).

Street Eats Food Vendor Finder (iPhone/iPad)
A Street Eats egy kiváló alkalmazás ételek szerelmeseinek, amely összeköti téged a környék legjobb ételstandjaival. Fedezd fel a finom utcai ételek világát, a falatnyi finomságoktól kezdve az ízletes főételekig. Mindegyik opció elérhető az okostelefonodon keresztül, így mindig a legjobb helyeket találhatod meg.

HyperScan-scanning from mobile (iPhone/iPad)
A HyperScan egy erős mobil szkennelő alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy különböző fájlokat, mint például dokumentumokat, fényképeket, névjegykártyákat és számlákat szkennelj bárhol és bármikor. Az alkalmazás a fájlokat nagyfelbontású PDF vagy JPG formátumba alakítja át, amelyeket ezután elmenthetsz, megoszthatsz és szerkeszthetsz. Könnyen használható, és gyorsan digitalizálhatók vele a szükséges anyagok, akár útközben is. Az alkalmazás segít a papíralapú munka digitalizálásában és rendszerezésében.

cymatics drum loops (iPhone/iPad)
Az alkalmazás letisztult dizájnnal és erőteljes, gyors audió motorral rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor zenét készíts. A zenészek álma valósággá válik ezzel az eszközzel, amely a lényeges funkciókra koncentrálva maximalizálja a sebességet, és nulla késéssel üzemel.

Learn Chinese Flashcards HSK (iPhone/iPad)
Az “Learn Chinese Flashcards HSK” alkalmazás segítségével szórakoztató és vidám környezetben sajátíthatod el a kínai nyelv alapjait. Az app 5000 kínai szót tartalmaz, amelyek a HSK (kínai nyelvvizsga) 6 szintje szerint vannak csoportosítva. A szintek növekvő nehézségűek, így a tanulás fokozatos és élvezetes marad. Az alkalmazás könnyen kezelhető, és rengeteg illusztrációval segít, hogy vizuálisan is memorizálhasd a szavakat.

SquadUp by Upspace (iPhone/iPad)
A SquadUp egy alkalmazás, amely segíti a felhasználókat és azok elszámoltathatósági partnerét szokások kialakításában. Az indítás egyszerű: meghívod a partneredet, kiválasztjátok azt a szokást, amelyet mindketten szívesen kialakítanátok, és naponta posztoltok egy fotót, hogy bizonyítsátok, célotok felé haladtok.

Yes Photos (iPhone/iPad)
Az app egy hatékony megoldást kínál azoknak, akik mindig küzdenek az alacsony tárhely figyelmeztetésekkel. A fényképek és videók kezelésére szolgál, és intelligens csoportosítási funkciója révén automatikusan rendezi őket nap, hónap vagy év szerint. Ez megkönnyíti az emlékek keresését és rendszerezését, miközben csökkenti a felesleges fájlok miatti stresszt.

Beautiful Compass Pro (iPhone/iPad)
Az iPhone és iPad legjobb iránytűje gyönyörű dizájnnal és könnyű használattal rendelkezik. Lehetőséget ad a mágneses és a valódi északi irány megjelenítésére, valamint több nyelven elérhető. A valódi északi irány meghatározásához engedélyezd a helyadatokat az alkalmazás számára.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
„Legyél Te a Legenda!” – ez a szörnygyűjtő RPG játék óriási népszerűségnek örvend. Több mint 2000 animált szörny közül válogathatsz, befoghatod, edzheted és fejlesztheted őket, hogy győzelemre vezethesd csapatodat. Valós idejű PvP (Player versus Player) párbajokban mérkőzhetsz meg más játékosokkal, ahol bizonyíthatod rátermettségedet. Készen állsz, hogy te legyél a bajnok ebben a lenyűgöző és stratégiát igénylő kalandban?

Block vs Block (iPhone/iPad)
A “Block vs Block” egy jól ismert puzzle játék iOS platformra. Nincs szükség külön magyarázatra a játékmenetet illetően, ez az egyik legvonzóbb és legismertebb puzzle játék. A PC, NES, FC és PS verziók alapján készült. iPhone-on játszhatsz a számítógép ellen, iPad-en pedig emberi ellenfél ellen is, ami versenyhelyzetet teremt a játékosok között. Egyszerű kezelésével és több platformon való elérhetőségével ideális választás minden korosztály számára.

Sound Touch (iPhone/iPad)
A Sound Touch egy díjnyertes oktatási alkalmazás, amelyet milliók kedvelnek. A fiatal elmék felfedezésre ösztönzésére készült. Interaktív képekkel és hangokkal tanít különböző témákról, így egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi a tanulást. Az alkalmazás különösen hasznos lehet nyelvek tanulásában, állatok és tárgyak megismerésében. A jól megtervezett felhasználói felület megkönnyíti a használatot, bármilyen előképzettség nélkül.

Planet Gravity – SimulateOrbit (iPhone/iPad)
A “Planet Gravity” egy fizika alapú játék, amelyben aszteroidák röptét szimuláljuk az űrben. A játék során lépésről lépésre hozhatod létre a Naprendszert. Minden szinten különböző küldetések várnak rád, amelyeket teljesítened kell.

Taijitu: A Game About Balance (iPhone/iPad)
A játékban a képernyő két részre oszlik egy fehér vonallal. A lüktető alakzatok azok, amelyeket megérintve forgathatsz.

SPHAZE: Sci-fi puzzle game (iPhone/iPad)
A SPHAZE egy sci-fi puzzle játék, amelyben labirintusokon keresztül kell megtalálni a helyes utat. A játékot egy független lengyel csapat fejlesztette, és gyönyörű, élénk grafikákkal rendelkezik. Ha szereted a Monument Valley, a Causality vagy a Cut the Rope játékokat, a SPHAZE neked való.

Aeroplane Chess 3D – LudoBoard (iPhone/iPad)
A gyermekkori játékok közül a Ludo bizonyára az egyik legismertebb. Számos Ludo alkalmazás elérhető az áruházakban, ám ezek közül sok nem felel meg a felhasználói elvárásoknak. Az újragondolt Ludo játék a vásárlói visszajelzések alapján készült, hogy fokozza a felhasználói élményt és elégedettséget. Vonzó grafika, gördülékeny játékmenet és optimalizált teljesítmény jellemzi, így minden korosztálynak szórakoztató és élvezetes élményt kínál. Próbáld ki ezt az új Ludo játékot, és fedezd fel a klasszikus élmény korszerű változatát.

Chloe Puzzle Game Pro (iPhone/iPad)
Ez a bájos pixel art kirakós játék 72 egyedi kihívást tartogat, mindegyik aranyos és színes vizuális elemekkel díszítve. Minden egyes kirakós különleges logikai feladványt kínál, amely próbára teszi a játékosok éleselméjűségét és kreatív gondolkodását. A játék varázsa nem csupán a látványban, hanem a logikai képességek fejlesztésében is rejlik, így minden korosztálynak izgalmas és élvezetes időtöltést biztosít.

Starship Versus (iPhone/iPad)
Az Astro Dogfight egy egyképernyős asztali többjátékos játék, amelyben barátok, szerelmesek vagy testvérek mérhetik össze képességeiket. A játék lényege, hogy válassz egy űrhajót, navigálj a csillagok között, és győzz le ellenfeledet egy-egy elleni csatában. A fizika alapú játékmenet és az izgalmas űrcsaták teszik izgalmassá a játékélményt.

Click Planet – Spacecraft (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás nyugodt, stresszmentes élményt kínál. Bármikor játszható, nem korlátozza sem idő, sem nyomás. Az egyszerűség jegyében mindössze egy gombot kell megnyomni, hogy különböző forrásokat gyűjts. Ezekből a forrásokból később létesítményeket építhetsz. Az alkalmazás célja a nyugodt kikapcsolódás biztosítása, és intuitív működése révén minden korosztály számára élvezetes.

Toy Blocks Match 3D (iPhone/iPad)
A CLOUDPIXEL GAMES legújabb kirakós játéka, a Toy Blocks Match3D, szórakoztató és színes kihívásokat kínál. Ebben a játékban különféle alakú és színű játékkockák párosításával lehet előrehaladni. A lenyűgöző 3D grafika és a fizikán alapuló mechanika révén az objektumok élethűen mozognak és forgathatók. A játék célja, hogy időkorláton belül minél több kockapárt találj meg. Használd logikai készségeidet és éles megfigyelőképességedet a sikeres szintek eléréséhez. Az egyszerű kezelőfelület és az izgalmas kihívások garantáltan lekötik a játékosokat.