APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/22

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít jobban megérteni az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített, megbízható útmutatókat, hibakeresési útmutatókat, a legjobb alkalmazások és termékek ajánlásait, valamint objektív véleményeket kínál. Így könnyebben kihasználhatod Apple készülékeid összes lehetőségét.

Anchor Pointer Compass GPS (iPhone/iPad)
Az új iPhone alkalmazással internetkapcsolat nélkül is navigálhatsz, így biztonságosan utazhatsz. Lehetőséged van elmenteni egy helyszínt vagy parkolt autódat, hogy később könnyedén megtaláld. Gyakran előfordul, hogy 10-15 percet töltesz az autód keresésével egy nagy parkolóban? Ezzel az alkalmazással időt és energiát spórolhatsz.

Stellar Tour – AR Stargazer (iPhone/iPad)
A Stellar Tour az egyetlen olyan AR csillagászati alkalmazás, amely egy asztrofizikus műve. Segítségével mélyreható ismereteket szerezhetsz az exobolygókról, csillagokról, a Naprendszer bolygóiról és holdjairól, galaxisokról, ködökről és sok más égi jelenségről. Az alkalmazás interaktív módon tárja fel a csillagos égbolt titkait, megkönnyítve az objektumok felismerését és megértését. Az asztrofizikus szakértelmének köszönhetően pontos és hiteles információkhoz juthatnak a felhasználók.

Tonality: Music Theory (iPhone/iPad)
Ez a zenei alkalmazás kiváló eszköz a zeneelmélet tanulásához. A fejlesztő folyamatosan frissíti az alkalmazást, biztosítva a legújabb funkciókat és hibajavításokat. Az alkalmazás gyorsan letölthető és egyszerűen használható. Sokan a legjobb zenei alkalmazásnak tartják, amit valaha használtak.

Teak Browser: User Script (iPhone/iPad)
A Teak egyszerű és könnyen használható böngésző, amely a legjobb böngészési élményt nyújtja. Támogatja a rendszer alapértelmezett böngészőjeként való beállítást. Rendelkezik weboldal sötét mód támogatással és képes megjelölni a weboldal hirdetéseit, hogy könnyebben azonosíthasd őket.

Street Eats Food Vendor Finder (iPhone/iPad)
A Street Eats a tökéletes társ a gasztronómia szerelmeseinek, amely összeköt a környék legjobb helyi ételárusaival. Fedezd fel a finom utcai ételek világát, az ínycsiklandó falatoktól a laktató ételekig, mindezt a kezed ügyében.

cymatics drum loops (iPhone/iPad)
Egyszerű dizájn, erőteljes, gyors audio motorral. Lehetővé teszi, hogy bárhol zenét készíts. Zenészek álma: Olyan alkalmazás, amely a lényegre összpontosít, hogy maximalizálja a sebességet és nulla késést biztosítson.

HyperScan-scanning from mobile (iPhone/iPad)
A HyperScan egy erőteljes mobil szkennelő alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy különféle fájlokat, mint például dokumentumokat, fényképeket, névjegykártyákat és számlákat, bárhol és bármikor beszkennelj. Ezeket a fájlokat nagy felbontású PDF vagy JPG formátumokra konvertálhatod, hogy elmentsd, megoszd vagy szerkeszd őket.

Fraction Steps: Learn Visually (iPhone/iPad)
A Fraction Steps alkalmazás ideális eszköz a törtek vizuális és intuitív tanulásához. Különösen hasznos diákoknak, de bárkinek ajánlott, aki szeretné felfrissíteni matematikai tudását. Az alkalmazás könnyen kezelhető, játékos módon segít megérteni a törteket, ezzel megkönnyítve a tanulási folyamatot.

Learn Chinese Flashcards HSK (iPhone/iPad)
A Learn Chinese Flashcards HSK alkalmazás segít kínai szókincsed fejlesztésében egy szórakoztató és aranyos környezetben. Ez az app 5000 kínai szót tanít, amelyeket a kínai nyelvvizsga (HSK) 6 szintje alapján rendeztek el. Könnyen követhető és élvezetes módon bővítheted tudásodat, miközben felkészülsz a nyelvvizsgára.

SquadUp by Upspace (iPhone/iPad)
A SquadUp alkalmazás segít neked és a partnerednek szokások kialakításában. Könnyű elkezdeni: hívd meg partneredet, válasszatok egy szokást, amit mindketten örömmel alakítanátok ki, majd naponta posztoljatok fotókat, hogy bizonyítsátok a cél felé vezető munkátokat.

Gengo News (iPhone/iPad)
Ismerd meg a japán nyelvet valós hírek segítségével! Ez az innovatív alkalmazás nyelvi szinthez igazítva kínál aktuális hírcikkeket, így a valódi eseményeket érdekes tanulási élményekkel gazdagítja. Fedezd fel, miként válhat a nyelvtanulás szórakoztatóvá és hatékonnyá a mindennapi hírek olvasásán és megértésén keresztül.

Image Resizer. (iPhone/iPad)
Az Image Resizer segítségével könnyedén átméretezhetőek a fényképek pixelpontossággal, miközben megőrzik a kiemelkedő képminőséget. Az eszköz kiválóan alkalmas arra, hogy pontos méretváltoztatásokat végezz anélkül, hogy a minőség romlana.

YeNom (iPhone/iPad)
Az alkalmazás elsősorban számviteli eszközként szolgál, amely lehetővé teszi a napi bevételek és kiadások villámgyors rögzítését. Ezenkívül bármilyen más adatot is feljegyezhetsz, például az idődet egy tevékenységre fordítva, napi testsúlyt, futási távolságot stb.

Beautiful Compass Pro (iPhone/iPad)
Ez az iPhone és iPad készülékekhez elérhető alkalmazás a legjobb iránytű a piacon. Esztétikus dizájnt kínál, és rendkívül egyszerűen használható. Képes mind a mágneses, mind a valódi északi irány meghatározására. Több nyelven is elérhető, így széles körben használható. A valódi északi irány megjelenítéséhez az alkalmazásnak hozzáférést kell kapnia a helymeghatározási adataidhoz.

KeyHolder Keyboard (iPhone/iPad)
A KeyHolder egy billentyűzet-alkalmazás, amely lehetővé teszi e-mail sablonok, ChatGPT szövegminták, kifejezések vagy bármely gyakran használt szöveg tárolását. Egyetlen érintéssel könnyedén beilleszthetjük ezeket az elmentett tartalmakat, így a gépelés gyorsabbá és hatékonyabbá válik.

Block vs Block (iPhone/iPad)
Az “iOS Block vs Block” az ismert és közkedvelt kirakós játék modern átdolgozása. Széles platformpalettán elérhető, legyen az számítógép, NES, FC vagy PS. Az iOS verzióban választhatunk, hogy a géppel vagy iPad-eszközön egy másik játékossal mérjük össze tudásunkat. A játék célja, hogy illesztgetve és forgatva a blokkokat, teljes sorokat hozzunk létre, amelyek ezt követően automatikusan eltűnnek. A játékmenet megegyezik a klasszikus változattal, így nem igényel külön bemutatást.

Aeroplane Chess 3D – LudoBoard (iPhone/iPad)
A Ludo vagy “Repülős” sakk egy népszerű gyerekkori játék, amely újra elérhető mobilalkalmazásként. Bár sok ilyen játék található az alkalmazásboltokban, sok felhasználó elégedetlen ezekkel. Az előző verziók visszajelzéseit összegyűjtve és figyelembe véve, ez a változat célja, hogy végre megfeleljen az elvárásoknak. A fejlesztés során kiemelt figyelmet fordítottunk a könnyű kezelhetőségre, átlátható és vonzó grafikai megjelenítésre, valamint a zavartalan játékélmény biztosítására. Az új funkcionalitások és javítások révén ez a Ludo játék garantáltan nagyobb elégedettséget nyújt majd a felhasználóknak.

Juggly Ball (iPhone/iPad)
Tedd próbára zsonglőrtehetségedet ezzel az izgalmas játékkal! Milyen hosszú ideig tudod megtartani a labdát a levegőben? Hány labdát tudsz egyszerre irányítani? Ez a szórakoztató és ugyanakkor addiktív játék nemcsak kihívást jelent, hanem fejleszti ügyességedet is. A cél egyszerű: tartsd a labdákat a levegőben, és máris sikerrel jársz.

Splotches: Color Mixing Game (iPhone/iPad)
A Splotches egy fizikai törvényszerűségekre épülő puzzle játék, mely izgalmas és kihívásokkal teli élményt kínál. A játék során a festékfoltok irányítása révén robbanásokat kell előidézni, hogy különféle rejtvényeket oldj meg. Amennyiben kedveled a színes, dinamikus játékmenetet és az elmefrissítő kihívásokat, a Splotches ideális választás számodra. A játékot gondosan tervezték, hogy minden korosztály számára örömet szerezzen.

Starship Versus (iPhone/iPad)
A “Fight Your Friends” egy egyszemélyes képernyős asztali multiplayer játék. Ebben a játékban kiválaszthatsz egy űrhajót, navigálhatsz a csillagok között, és részt vehetsz egy az egy elleni űrcsatában. Célod az ellenfeled legyőzése. Játszhatsz barátaiddal, pároddal vagy akár kisöcséddel is. Az egyszerű szabályok és a fizika alapú játékmenet garantálja a gyors és izgalmas összecsapásokat.

Toy Blocks Match 3D (iPhone/iPad)
A Toy Blocks Match3D egy új puzzle játék a CLOUDPIXEL GAMES alkotóitól. A játékosoknak színes játékelemek közül kell párba állítaniuk az egyező darabokat egy fizika alapú 3D környezetben. Különböző szinteken és kihívásokon keresztül haladhatsz, miközben fejlesztheted logikai és problémamegoldó képességeidet. Könnyen elsajátítható játékmenet és vonzó grafika teszi ideális választássá minden korosztály számára.