APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/20

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog megkönnyíti az Apple ökoszisztéma megértését. Megbízható és könnyen követhető útmutatóikkal, hibakeresési javaslataikkal, valamint kiváló alkalmazás- és termékajánlásaikkal segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki Apple eszközeidből. Pártatlan értékeléseikkel biztosítják, hogy mindig megalapozott döntéseket hozhass.

Stellar Tour – AR Stargazer (iPhone/iPad)
A Stellar Tour az egyetlen kiterjesztett valóság (AR) csillagleső app, amelyet egy csillagász írt. Segítségével megtanulhatod az exobolygók, csillagok, a Naprendszer bolygói és holdjai, galaxisok és ködök részleteit. Az app használatával szakértővé válhatsz ezekben a témákban, miközben a csillagos égbolt felfedezésében is segít.

Mpjex – MP3 Converter PRO (iPhone/iPad)
Az Mpjex egy kiváló MP3 konverter, amely lehetővé teszi, hogy videófájlokból zenét nyerj ki. A használata pofonegyszerű: a videókat vagy zenéket importálhatod a Fotók könyvtárából, iCloud-ról vagy Wi-Fi megosztás segítségével. Az Mpjex gyors és hatékony átalakítási folyamata révén a végső MP3 fájlok kiváló minőségűek lesznek. Könnyen kezelhető felülete ideális mindenkinek, aki szeretné zenét kivonni videókból személyes adatok védelme mellett. Részletes hibakeresési útmutató is rendelkezésre áll, hogy a felmerülő problémák gyorsan megoldhatóak legyenek.

potatium (iPhone/iPad)
A „Potatium” egy közkedvelt matricacsomag, amely már több mint százezer felhasználót vonzott, és több száz millió matrica küldéséhez járult hozzá. A fejlesztő a felhasználótábor folyamatos növekedése és a kreatív ötletek kifulladása miatt döntött úgy, hogy a csomagot mindenki számára elérhetővé teszi. Ezzel a lépéssel lehetővé vált, hogy még több ember élvezze és megossza a „Potatium” matricák humorát és kreativitását.

Cartoon Yourself· (iPhone/iPad)
A Cartoon Yourself egy hatékony karikatúrakészítő fotószerkesztő, amely lenyűgöző műalkotásokká varázsolja emlékeidet. Az alkalmazás segítségével 3D karikatúra fotókat alkothatsz, valamint modern karikatúra arcokat és avatarokat készíthetsz. Az élmény nemcsak kreatív, hanem szórakoztató is, miközben fejleszted a digitális művészeti készségeidet.

Convert Picture to PDF (iPhone/iPad)
A “Photo to PDF” egy hatékony alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan alakítsd át képeidet PDF formátumba. Mindössze három egyszerű lépésben hozhatsz létre PDF-fájlt:

1. Válogasd ki a készülékeden tárolt képeket.
2. Az alkalmazás automatikusan átalakítja a kiválasztott képeket PDF formátumba.
3. Mentsd el vagy oszd meg a létrehozott PDF-fájlt.

Ez az alkalmazás különösen hasznos, ha gyakran van szükséged képek PDF-be konvertálására, és egyszerű kezelhetőségével jelentős időt takaríthatsz meg.

Unlimited Math Problems (iPhone/iPad)
Az “Unlimited Math Problems” egy olyan alkalmazás, amely a matematikai készségeid fejlesztését célozza meg. A program a megszokott limitált feladatsorokkal szemben végtelen számú matematikai problémát generál, így a gyakorlás sosem válik unalmassá.

Teak Browser: User Script (iPhone/iPad)
A Teak egy egyszerűen használható böngésző, amely kiváló böngészési élményt nyújt. Lehetőséget biztosít arra, hogy alapértelmezett rendszerböngészőként állítsd be. Támogatja a weboldalak sötét módját, ezáltal kényelmesebb olvasást biztosít éjszaka vagy gyenge fényviszonyok között. Emellett lehetővé teszi a weboldalakon található hirdetések megjelölését, így segít a zavaró tartalmak kiszűrésében is.

Image Resizer. (iPhone/iPad)
Az Image Resizer segítségével könnyedén átméretezheted képeidet, miközben megőrzöd azok kiváló minőségét. A szoftver pixel-pontos precizitást biztosít az átméretezés során, garantálva, hogy a kép éles és tiszta marad. A robusztus átméretezési képességeknek köszönhetően bármilyen méretűvé alakíthatod képeidet anélkül, hogy a minőség romlana.

Pet Mood Detector: AI Analysis (iPhone/iPad)
A Pet Mood Detector egy innovatív applikáció, amely segíti a kisállat-gazdikat és állatfelügyelőket a kutyák és macskák viselkedésének és hangulatának megértésében. Az alkalmazás mesterséges intelligenciát és gépi tanulási algoritmusokat használ, hogy elemezze a kisállatok fényképeit, és a leggyakoribb 14 érzelmi kategória egyikébe sorolja az aktuális állapotukat.

WikiSleep: Audio Sleep Stories (iPhone/iPad)
A WikiSleep egy audiolejátszó alkalmazás, amely tinédzserek és felnőttek számára készült, hogy segítsen az elalvásban. Az alkalmazás gondosan kiválasztott esti meséket tartalmaz, melyek célja, hogy elterelje a figyelmet a mindennapi problémákról, és mély, pihentető alvást biztosítson. Könnyen kezelhető, és a különleges tartalmak hozzájárulnak az agy lecsendesítéséhez, elősegítve a nyugodt alvást. Ha nehezen alszol el, a WikiSleep hatékony megoldás lehet számodra.

Build Compound Words (iPhone/iPad)
Látogass el a JackAppsEducation.com oldalra, ahol letölthetsz nyomtatható vagy digitálisan használható anyagokat az oktatási applikációhoz. Ezek az anyagok az applikációval együtt támogatják a vizuális, auditív és taktilis tanulási stílusokat. Az oldalon további segítséget találsz az anyagok használatához, beleértve a részletes útmutatókat is.

KeyHolder Keyboard (iPhone/iPad)
A KeyHolder egy billentyűzet alkalmazás, amely megkönnyíti a gyakran használt email sablonok, ChatGPT promptok és kifejezések tárolását. Egyetlen érintéssel beillesztheted ezeket az előre elmentett szövegeket, így időt takarít meg és hatékonyabbá teszi a gépelést. Az applikáció ideális azok számára, akik rendszeresen használnak ismétlődő szövegeket, és szeretnék egyszerűsíteni mindennapi kommunikációjukat.

ActsOfKindness (iPhone/iPad)
Az “Acts of Kindness” alkalmazás inspirál, és segít nyomon követni napi kedvességeidet. Az applikáció számos ötlettel szolgál, amelyekkel feldobhatod mások napját vagy pozitív hatást gyakorolhatsz közösségedre. Arra ösztönöz, hogy tudatosabb és együttérzőbb emberré válj, miközben apró jótettekkel járulsz hozzá egy jobb világ kialakításához. Minden kedvességedet rögzítheted és követheted, így ösztönözve magad a rendszeres jó cselekedetekre.

Teleport™ (iPhone/iPad)
A Teleport™ egy olyan drónrepülési élményt kínál, amely az intuitív testmozgásra épít. Irányításához elegendő a kívánt irányba dőlni, így kihasználva az érzékszerveket. Ez a módszer segít mérsékelni a mozgásbetegséget, amely gyakori probléma a drónhasználók körében. A rendszer elsősorban a térbeli tudatosságodra támaszkodik, így könnyedén és természetesen repülhetsz vele.

Juggly Ball (iPhone/iPad)
Ez az ügyességi játék lehetőséget nyújt a zsonglőr tudásod kipróbálására. A cél, hogy minél tovább tartsd a labdákat a levegőben, miközben megfigyelheted, hány labdát tudsz egyszerre irányítani és megállítani. Ez a szórakoztató és addiktív játék egyszerre jelent kihívást és nyújt élvezetet. A játék során a labdák fizikailag reálisan viselkednek, ami tovább fokozza a kihívást és az élményt. Kiváló választás mindazok számára, akik szeretik a kihívásokat és szeretnék fejleszteni kézügyességüket.

Splotches: Color Mixing Game (iPhone/iPad)

Walk-in Theater (iPhone/iPad)
A Walk-in Theater™ bemutatja a Walkie névre keresztelt moziélményt. Ez az úttörő technológia a MONKEYmedia által szabadalmaztatott BodyNav® rendszert használja, amely a felhasználók testmozgására alapozva irányítja őket a virtuális térben. Az innováció célja, hogy a felhasználók nagyobb kontrollt gyakorolhassanak mozgásuk felett, és csökkentsék a mozgásból eredő rosszullét mértékét.

Super Melon (iPhone/iPad)
A játék célja, hogy a játékosok egy gyümölcsös kalandba merészkedjenek, ahol az azonos gyümölcsöket kell összezúzniuk. Az azonos gyümölcsök összeütközése után új, különböző gyümölcsfajták jelennek meg. A játék egyszerű, de szórakoztató kihívást nyújt, miközben fejleszti a logikai és stratégiai készségeket. Az új gyümölcsök folyamatos megjelenése biztosítja az érdekes és változatos játékélményt.