APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/15

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog célja, hogy megkönnyítse az Apple ökoszisztéma megértését. Egyszerű és megbízható hibakeresési útmutatókat, top alkalmazás- és termékajánlókat, pártatlan véleményeket és még sok mást kínál, hogy a lehető legtöbbet hozd ki Apple eszközeidből.

Snap Markup – Annotation Tool (iPhone/iPad)
A Snap Markup egy fotószerkesztő eszköz, mellyel különböző alakzatokkal és jegyzetekkel láthatjuk el képeinket. Számos rajzolási lehetőséget kínál, például szabadkézi rajzot, téglalapot, háromszöget, vonalat, nyilat, kört, számokat és Bezier-görbét. Ezen felül elérhetőek olyan hatások is, mint az elmosás, fókusz, forgatás, szöveg hozzáadása és kivágás. Az eszközzel tetszőleges alakzatokkal gazdagíthatjuk képeinket, majd könnyedén megoszthatjuk azokat.

Unit Converter Pro HD. (iPhone/iPad)
A piacon kapható legerősebb mértékegység-átváltó eszköz több mint 700 különböző egység közötti átváltást tesz lehetővé, 30 kategóriában. Ez az univerzális asszisztens minden mértékegység-átváltási igényedet kielégíti, egyszerű és gyors használattal. Ideális segítség mindennapi élethelyzetekben és speciális feladatokban egyaránt.

cRate Pro – Currency Converter (iPhone/iPad)
Az alkalmazás átváltási árfolyamokat konvertál több mint 160 pénznem esetében. Egyedi billentyűzet segítségével lehet beírni a konvertálási összegeket.

◎ Elérhető az Apple Watch-ra
◎ Támogat több mint 160 pénznemet

next.calc (iPhone/iPad)
Ez egy modern kori újragondolt, gyönyörű és intuitív számológép. Teljes mértékben iOS-re lett tervezve, kívül-belül. Az egykezes billentyűzet használata egyszerűvé teszi a kezelést. Beépített kurzorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a kifejezések könnyű szerkesztését. Az infix számításokat használja, ami az aritmetikai műveletek sorrendjét követi (emlékszel a “kérlek bocsáss meg drága nagynénémnek”? szabály?).

Carbon VPN (iPhone/iPad)
A Carbon VPN Ultra-Fast egy VPN szolgáltatás, amely felhő technológiát használ. Egyetlen gomb megnyomásával lehetővé teszi a biztonságos és anonim internet-hozzáférést. Főbb jellemzői: nincs reklám, 100%-ban gyors, biztonságos és stabil kapcsolat, nincs szükség regisztrációra, és nem tárol naplókat. Ideális választás azok számára, akik különösen ügyelnek személyes adataik védelmére.

PawWire (iPhone/iPad)
A PawWire egyszerű hozzáférést kínál kedvenc kisállat-termékeidhez. Az oldal széles választékot biztosít, legyen szó ételekről, játékokról vagy ápolószerekről. A PawWire elkötelezett amellett, hogy a háziállatok boldog és egészséges családtagokká váljanak. Az átlátható navigáció és részletes termékleírások segítségével könnyedén megtalálhatod, amit keresel. Böngéssz a gazdag kínálatban, amely minden típusú kedvenc számára kínál valamit, így biztosítva, hogy a kisállatok mindig a legjobb ellátásban részesüljenek.

Gordon and Li Li Learn Animals (iPhone/iPad)
Ez az interaktív tananyag egyszerűen és szórakoztató módon segít a gyerekeknek a mandarin elsajátításában. Az aranyos animációk révén a tanulás élvezetessé válik, miközben a gyerekek 28 állat nevével és 5 bónusz ételnévvel is megismerkednek mandarin és angol nyelven. A tananyag átlapozásával hallják és olvassák a szavakat, ezáltal hatékonyan bővítve szókincsüket és elősegítve a nyelvtanulást.

Translate Offline: Italian Pro (iPhone/iPad)
A Free OFFLINE Photo Translator, Dictionary and Phrasebook egy kiváló nyelvi segédeszköz külföldi utazásokhoz. Lehetővé teszi, hogy internetkapcsolat nélkül fordíts mondatokat angol és olasz nyelv között. Ez az alkalmazás rendkívül praktikus, mivel nem igényel adatkapcsolatot, így a személyes adatok védelmével sem kell törődni. Különösen hasznos azoknak az utazóknak, akik könnyebben szeretnének kommunikálni a nyelvi korlátok ellenére. A program szótárt és kifejezésgyűjteményt is tartalmaz, így hatékonyan segít mindennapi helyzetekben. Az egyszerű használatot hibakeresési útmutatók is támogatják.

Live Camera – Home Monitor (iPhone/iPad)
A Live Camera alkalmazás lehetővé teszi, hogy valós időben figyelemmel kísérd otthonodat bármely más eszközről, amely ugyanarra a Wi-Fi hálózatra csatlakozik. Ehhez mindössze egy webböngészőre van szükséged. Az alkalmazás élő videóközvetítést biztosít, így bárhol és bármikor láthatod, mi történik otthonodban. Az egyszerű beállítási folyamat révén gyorsan használatba vehető, és nem igényel bonyolult technikai ismereteket. A Live Camera kiváló választás otthonod biztonságának növelésére, miközben minimálisra csökkenti a személyes adatok védelme körüli aggályokat.

OnSite Checklists – Auditing (iPhone/iPad)
Az OnSite Checklist Tool révén bármilyen típusú vizsgálat, audit és biztonsági ellenőrzés gyorsan és hatékonyan végezhető el. Az eszköz rugalmasan alakítható bármilyen audit típushoz, így könnyedén alkalmazkodik az igényekhez. A sablonok egyszerűen létrehozhatók asztali gépen, majd áthelyezhetők telefonra, így bárhol és bármikor kényelmesen használhatók. Az OnSite Checklist Tool leegyszerűsíti és felgyorsítja az ellenőrzési folyamatokat, garantálva a hatékonyságot és a pontosságot.

ColorCamera – Color Picker (iPhone/iPad)
A “FilmFilm” kamera alkalmazást a 2015-ös éves csapat fejlesztette ki. Az alkalmazás egyszerű és szokatlan felhasználói felülettel rendelkezik, amely segítséget nyújt a világ színeinek bárhol történő megörökítésében. Pontos és gyors működése révén ideális választás mindennapi fotózáshoz. Kifejezetten azoknak ajánlott, akik egyedi és intuitív fényképezőalkalmazást keresnek.

Magic Answers (iPhone/iPad)
A Magic Answers egy új, mesterséges intelligenciával (AI) ellátott alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy kérdéseket tegyél fel és választ kapj rájuk. Az alkalmazás minden kérdést és választ automatikusan ment és szinkronizál az összes Apple eszközöddel. Gyors és hatékony segítséget nyújt bármilyen probléma megoldásában vagy kérdés megválaszolásában, anélkül, hogy aggódnod kellene a személyes adatok védelme miatt.

My City : New York (iPhone/iPad)
A “My City: New York” egy interaktív játék, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy saját történeteiket és kalandjaikat alkossák meg New York városában. Ez a játék a világ egyik legforgalmasabb metropoliszának felfedezésére csábít, izgalmas helyszínekkel és különféle tevékenységekkel várva a játékosokat. Időkorlát nélkül barangolhatnak, így szabadon felfedezhetik a város különböző részeit. Az élményt az teszi teljessé, hogy a felhasználóknak nem szükséges konkrét feladatokat teljesíteniük. Egyszerű irányítása miatt fiatal korosztály számára is ideális választás.

Bug Bomber (iPhone/iPad)
A Bug Bomber egy klasszikus akció-puzzle játék. A táblád tele van piros, sárga és kék bogarakkal. A célod, hogy elpusztíts mindet az égből érkező színes bombák segítségével. Minden bomba egy bizonyos színű bogarat semmisít meg, így stratégiailag kell elhelyezned őket. A játék gyors gondolkodást és jó reakcióidőt igényel, miközben szórakoztató módon fejleszti ezeknek a képességeknek a gyakorlását.

Bouncy Flip (iPhone/iPad)
A Bouncy Flip egy egyszerű, ám annál kihívást jelentőbb és addiktív játék. A játékban egy két színű pattogó labda forog, és a játékos feladata, hogy a labda érkező részének színe megegyezzen a talaj színével. Az ügyességen és gyors reakción alapuló játék fizikai alapú mechanikákat alkalmaz, hogy izgalmas kihívást nyújtson a játékosok számára.

Blue Defense: Second Wave! (iPhone/iPad)
Ez a játék teljesen egyedülálló az alkalmazásboltban. Intenzív bolygóvédelmi játék, amely erős függőséget okoz és rendkívül szórakoztató. A felhasználók kiváló értékeléseket adtak neki, és kiemelték originalitását és intenzitását. A játék célja a bolygód védelme ellenséges támadások ellen, miközben az izgalmas, gyors tempójú akció garantáltan leköti a figyelmedet.

cat&line (iPhone/iPad)
A „cat&line” egy interaktív, egyszerű alkalmazás, amelynek célja, hogy játékos módon ismertesse meg a felhasználókat a programozás és a fizikai alapú mechanizmusok alapjaival. A játékos feladata, hogy vonalat rajzoljon a képernyőre, amelyen egy macska karakter fog végighaladni. A macska követi a felhasználó által megrajzolt utat, ezáltal segít megérteni az alapvető mozgási és interakciós elveket. Az alkalmazás különösen fiatalok számára lehet hasznos, akik érdeklődnek a programozás és az egyszerű grafikai elemek iránt.

Modern Ludo (iPhone/iPad)
A Modern Ludo a hagyományos Ludo (Repülőgép / Repülős Sakk) játék továbbfejlesztett változata. A játékszabályokat átdolgozták, hogy jobban alkalmazkodjanak a mobil eszközökhöz, és izgalmasabbá tegyék a játékélményt. Továbbá, a játék kiemelkedő grafikai hatásokkal rendelkezik, amelyek még szórakoztatóbbá teszik a felhasználók számára.

Infinity Tank Battle (iPhone/iPad)
A „Super Tank Battle” egy közkedvelt televíziós játék, amelynek gyökerei az egészen a 8-bites konzolokig nyúlnak vissza. A fejlesztése 2012 óta folyamatosan zajlik, és jelenleg több mint 500 különböző pályával büszkélkedhet. A játékosok nap mint nap élvezhetik a taktikai tankcsaták nyújtotta kihívásokat.

HackEm (iPhone/iPad)
A HackEn egyesíti a valós idejű stratégia és a toronyvédelem elemeit. A játékos egy hacker szerepébe lép, aki egy titokzatos ellenfél irányításával szemben próbál bosszút állni. A fő cél a bázis védelme és az ellenséges rendszerek feltörése, miközben a játékosnak taktikai döntéseket kell hozni valós időben. A dinamikus grafika és játékmenet kihívást jelent mind a stratégiai tervezés, mind a gyors döntéshozatal terén. Ideális azok számára, akik kedvelik a komplex játékmenetet és az izgalmas kihívásokat.

Block Drop Dash (iPhone/iPad)
A Block Drop Dash egy klasszikus akció-puzzle játék. A feladat, hogy a fentről érkező blokkokat balra és jobbra mozgatva úgy helyezd el, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. Ha sikerül egy teljes sort vízszintesen telepakolni, az a sor eltűnik. A cél minél több sort eltüntetni, mielőtt a blokkok elérnék a játéktér tetejét.