APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/14

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Snap Markup – Annotation Tool (iPhone/iPad)
A Snap Markup egy fotószerkesztő eszköz, amely lehetővé teszi a képek megjelölését és megjegyzések hozzáadását különböző alakzatokkal. Használhatsz szabadkézi rajzot, téglalapot, háromszöget, vonalat, nyilat, kört, számokat, Braille-görbét, elhomályosítást, fókuszt, forgatást, szöveget és kivágást. Ezzel az eszközzel a szerkesztett képeket bárhová elküldheted.

WEATHER NOW ° – Local Forecast (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás kompakt meteorológiai központot kínál a zsebedben. Fő funkciója az időjárás-előrejelzés, amelyet valós idejű frissítésekkel biztosít. A lenyűgöző 3D Föld-kép vizuálisan vonzó eszköz, amely megkönnyíti az időjárási minták és változások megértését. Az alkalmazás precíz adatokat nyújt, így bárhol is tartózkodsz, mindig naprakész lehetsz az időjárással kapcsolatban.

Metadata (iPhone/iPad)
A Metadata egy képadat-megjelenítő alkalmazás, amelyet kreatív szakemberek számára fejlesztettek, akik állandóan úton vannak. Az applikáció lehetővé teszi, hogy könnyedén kiválaszd egy képet a fotótáradból, és részletesen megmutatja annak metaadatait egy esztétikus, kártya alapú elrendezésben.

Gordon and Li Li Learn Animals (iPhone/iPad)
Tanuld meg egyszerűen a mandarint interaktív leckékkel, amelyek szórakoztatóvá teszik a tanulást minden korosztály számára. A gyerekek imádni fogják az aranyos animációkat, amelyek segítségével hallhatják és olvashatják 28 állat nevét, valamint 5 bónusz étel szót mandarin és angol nyelven.

Write4Me – Voice Text Story AI (iPhone/iPad)
A Write4Me egy úttörő alkalmazás, amely megkönnyíti az írási feladatokat. A program az AI, a beszéd-szöveg és szöveg-beszéd technológiák erejét egyesíti. Voice-to-text funkciójával beszéded azonnal írott szöveggé válik, miközben a text-to-speech lehetősége a már megírt szövegeket olvassa fel. A generatív mesterséges intelligencia segítségével gyorsan és hatékonyan alkothatsz kreatív, jól megfogalmazott írásokat. A Write4Me jelentős időt takarít meg, és bármilyen helyzetben egyszerűbbé teszi az írást.

Metronome – Metronome Pro (iPhone/iPad)
Az első metronóm, amely támogatja az Apple Watchot! Tökéletes élményt nyújt Mac, iPhone és iPad készülékeken, több platformon is használható. A Központi Zeneakadémia ajánlásával.

PawWire (iPhone/iPad)
A PawWire egy online platform, ahol kedvenceink számára széles választékban találhatók különféle minőségi termékek. Az oldal felhasználóbarát kialakítása révén könnyedén beszerezhetjük mindazt, amire kedvencünknek szüksége lehet. A PawWire célja, hogy a háziállataink családtagként részesüljenek a legjobb minőségű termékekből. Az oldalon számos kategória várja a látogatókat, így minden igényhez megtalálható a megfelelő megoldás.

Translate Offline: Italian Pro (iPhone/iPad)
A *Free OFFLINE Photo Translator, Dictionary and Phrasebook* egy offline működő fordító eszköz, amely különösen hasznos külföldi utazások során. Lehetővé teszi mondatok és szövegek fordítását angol és olasz nyelv között adatkapcsolat nélkül. Az alkalmazás segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen fordíthatnak képek használatával is. Ezen kívül hozzáférhetnek egy szótárhoz és kifejezésgyűjteményhez, ami megkönnyíti a kommunikációt idegen nyelvi környezetben. Használata biztonságos, nem igényel internetkapcsolatot, így a személyes adatok védelme is biztosított.

Live Camera – Home Monitor (iPhone/iPad)
A Live Camera alkalmazás lehetővé teszi, hogy ellenőrizd otthonodat élő videóstream segítségével, amelyet bármely más eszközön nézhetsz, amely ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik. Az alkalmazás használatához csak egy webböngészőre van szükséged.

D3: Dot Lock Notes 3 Security (iPhone/iPad)
A D3: Dot Lock Notes 3 Security egy app, amely segít megvédeni fontos dolgaidat. Ez az alkalmazás most frissítve van iOS 15.5-re, és optimalizálva van iPhone XS, XS Max vagy korábbi modellekre. A D3 lehetővé teszi, hogy jelszavakkal és fizika alapú zárolási rendszerekkel biztosítsd a jegyzeteidet. Ez különösen hasznos lehet, ha különleges figyelmet fordítasz a személyes adatok védelmére. Az alkalmazás hibakeresési útmutatót is nyújt, hogy könnyen megoldhasd az esetleges problémákat. Érdemes letöltened, ha fontos számodra a biztonság.

OnSite Checklists – Auditing (iPhone/iPad)
Az OnSite Checklist Tool lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú ellenőrzést, auditot vagy biztonsági ellenőrző listát gyorsan és hatékonyan végezz. Rugalmassága révén bármilyen audit igényeihez igazítható. A sablonok egyszerűen létrehozhatók asztali gépen, majd áthelyezhetők a telefonra, így bárhol és bármikor használhatók.

PDF Signer app (iPhone/iPad)
A PDF Signer egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy PDF dokumentumokon belül űrlapokat hozz létre. Az alkalmazás segítségével egyszerűen kitölthetők és kezelhetők a különböző adatgyűjtések. A felhasználóbarát felület megkönnyíti az űrlapok szerkesztését és az adatok bevitelét. Ideális megoldás azok számára, akik hatékonyan és gyorsan szeretnék digitalizálni adminisztrációs folyamataikat PDF formátumban.

Just a Simple Dice App (iPhone/iPad)
Ez a praktikus dobókocka-alkalmazás megkönnyíti a kockadobást, ha éppen nincs kéznél valódi kocka. Egy egyszerű képernyőérintéssel a virtuális kocka azonnal pörögni kezd. Az alkalmazás tartalmaz iMessage matricákat is, amelyekkel színesebbé teheted üzenetváltásaidat, így még élvezetesebb lesz a kommunikáció.

Fine Living: Best Gallery Here (iPhone/iPad)
A “Pro” verzió frissítése most mindössze 0,99 USD-ért érhető el, így alacsony áron oldhatók fel az izgalmas funkciók. Ez az alkalmazás tökéletes választás, ha új otthonod belső tervezéséhez keresel inspirációt. Számtalan sablont és a legújabb trendeket tartalmazza, amelyek segítenek személyre szabni lakásod. Emellett hasznos eszközöket és funkciókat kínál a részletes tervek elkészítéséhez. Az kedvező ár miatt érdemes most megfontolni a frissítést.

Magic Answers (iPhone/iPad)
A Magic Answers egy mesterséges intelligenciával működő alkalmazás, amely lehetővé teszi kérdések feltevését és válaszok kapását. Az alkalmazás a válaszokat eltárolja, és automatikusan szinkronizálja az összes Apple eszközzel. Az adatkezelés során különös figyelmet fordít a személyes adatok védelmére. Ideális eszköz kérdés-felelet típusú kommunikációhoz, legyen szó tanulásról vagy általános információgyűjtésről. Az egyszerű használhatóság és a szinkronizáció lehetősége révén mindig naprakész maradhatsz.

ColorCamera – Color Picker (iPhone/iPad)
A 2015-ös év csapata által megalkotott “FilmFilm” kamerás alkalmazás egyedi és könnyen kezelhető felhasználói felületet kínál, amely megkönnyíti a használatot. Az applikáció célja, hogy bárhol és bármikor megörökíthesd a világ színeit. A letisztult dizájn lehetővé teszi a gyors navigációt és a különböző funkciók egyszerű elérését. Kiváló választás mindazok számára, akik kedvelik a színes és kreatív fényképezést.

Evolution Planet – 14 Billion (iPhone/iPad)
Ez a szimulációs szoftver lehetővé teszi a Naprendszer modellezését és testreszabását. Szabadon konfigurálhatod a bolygók pályájának méretét, alakját és sebességét. A program fizika alapú, így valósághűen szemlélteti a gravitáció hatásait és a bolygók mozgását. Ideális oktatási célokra és személyes kutatásokra is használható.

Bug Bomber (iPhone/iPad)
A “Bug Bomber” egy klasszikus akció-puzzle játék. A játéktáblád tele van piros, sárga és kék bogarakkal. A cél az, hogy az összes bogarat megsemmisítsd a felülről érkező, színek szerint megegyező bombákkal. Mindegyik bomba csak az azonos színű bogarakat pusztítja el. A játékmenet gyors gondolkodást és pontos célzást igényel.

Blue Defense: Second Wave! (iPhone/iPad)
Ez a játék teljesen egyedülálló és páratlan az alkalmazásboltok kínálatában. Intenzív, bolygóvédelmi arcade akciót nyújt, amely egyszerű, mégis kihívást jelentő játékmenetével könnyen függőséget okoz. Izgalmas és eredeti mechanikái folyamatos kihívást biztosítanak. A látványos grafika és a pörgős akció garantáltan szórakoztató élményt nyújtanak. Az értékelések szerint nem csak innovatív és intenzív, de rendkívül szórakoztató is a játék, amely minden korosztály számára élvezetes élményt kínál.

Bimza Slots (iPhone/iPad)
A Bimza Slots ideális választás a nyerőgépes játékok kedvelőinek. Korlátlan ingyenes kreditekkel játszhatsz, és kétóránként további bónusz krediteket kapsz. A játékban egyedi és izgalmas nyerőgépeket próbálhatsz ki, és a fejlesztők folyamatosan új nyerőgépekkel bővítik a kínálatot. A játék nem tartalmaz bosszantó betöltőképernyőket, és internetkapcsolat nélkül is játszható.

cat&line (iPhone/iPad)
A “cat&line” egy egyszerű és szórakoztató program, amelyben egy macska követi a játékos által rajzolt vonalat. Az alkalmazás interaktív rajzolási lehetőséget biztosít, és a macska virtuálisan mozog a megadott útvonalon. A program célja a könnyed kikapcsolódás, miközben fejleszti a koordinációt és a kreativitást is. Nincsenek bonyolult szabályok vagy szintek, csupán az alapvető interakcióra és szórakozásra helyezik a hangsúlyt. Ideális választás azok számára, akik egy egyszerű, mégis szórakoztató programot keresnek.

Modern Ludo (iPhone/iPad)
A klasszikus Ludo játék modern változata új szabályokat vezet be, melyek izgalmasabbá teszik a játékmenetet és jobban igazodnak a mobil eszközökhöz. Emellett a játék kiváló grafikai megjelenítéssel rendelkezik, ami tovább fokozza a szórakozást és a játékélményt.

Infinity Tank Battle (iPhone/iPad)
A Tank Battle egy közkedvelt tévéjáték, amely már a 8 bites konzolok idejében is ismert volt. 2012 óta dolgozunk a “Super Tank Battle” verzión, amely 500 térképpel várja a játékosokat. Sokan naponta hódolnak ennek az izgalmas elfoglaltságnak, élvezve a stratégiai kihívásokat és a játékba épített fizikai alapú mechanikákat.

Block Drop Dash (iPhone/iPad)
A Block Drop Dash egy klasszikus, akcióval tűzdelt kirakós játék. Ebben a játékban felülről hulló blokkokat kell balra vagy jobbra mozgatni, hogy tökéletesen illeszkedjenek. Amikor sikerül egy teljes sort kitölteni, az a sor eltűnik. A játék célja minél több sor kitöltése és eltüntetése.

Rally Stars (iPhone/iPad)
A Rally Stars egy izgalmas rally versenyjáték, amely tele van adrenalin-dús élményekkel. Lehetőséged van online többjátékos versenyeken részt venni és legendás pályákon, például Barcelonában és a Nürburgringen versenyezni. A játék kiemelkedő grafikai megoldásokkal és játékmenettel büszkélkedhet, amely valódi rally élményt kínál.