APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/8

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Image Eraser – Inpaint & heal (iPhone/iPad)
Az Image Eraser alkalmazással könnyedén eltávolíthatod a nem kívánt elemeket a fényképeidről, mint például villanyvezetékeket, embereket, logókat, vízjeleket, szövegeket vagy egyéb zavaró objektumokat. Az alkalmazás használata egyszerű, így könnyedén megtisztíthatod képeidet a nem kívánatos tartalmaktól.

PXL – mosaic art (iPhone/iPad)
Ez a fotókollázs művészete újjászületést nyújt a képeidnek, lehetővé téve, hogy csodálatos alkotásokká váljanak. A kollázs segítségével jobban érezheted magad, mivel a kész művek boldogságot és elégedettséget sugároznak. Oszd meg ezt a kollázsművészetet az egész világgal, és hozz létre inspiráló és örömteli pillanatokat mindenki számára.

My Dictionary – polyglot (iPhone/iPad)
Amennyiben gyors nyelvtanulásra törekszel, egy különleges szómemorizáló alkalmazás segíthet céljaid elérésében. A nyelvi kompetencia elsajátításának egyik meghatározó eleme a szókincs dinamikus bővítése, amely folyamatot az ismétlődések elősegítik. Ez az alkalmazás pontosan ezen elvek mentén lett megtervezve, így garantálva, hogy az ismétléseken keresztül hatékonyan sajátíthass el új fogalmakat.

TCP UDP Debugger (iPhone/iPad)
Ez a hálózati hibakereső eszköz egy TCP és UDP kommunikációs hibakereső eszköz, amely gazdag funkciókkal, áttekinthető felülettel és könnyű kezelhetőséggel rendelkezik. A hálózat karbantartó személyzet és programfejlesztők számára nyújt segítséget a hálózati problémák diagnosztizálásában és javításában.

FaceMo-Protect facial privacy (iPhone/iPad)
A FaceMo egy innovatív mobilalkalmazás, amely az arcfelismerés technológiáját felhasználva védi felhasználók személyes adatait. Kiemelkedő jellemzője, hogy az adatokat kizárólag a saját eszközön tárolja, elkerülve ezzel azok felhőszolgáltatásokon vagy külső szervereken való megosztását. Ez a megoldás biztosítja, hogy felhasználói információk privátak és biztonságban maradjanak, ideális választás azok számára, akik számára prioritás a magas szintű adatvédelem.

RFS – Real Flight Simulator (iPhone/iPad)
Fedezd fel a repülés világát a mobil eszközödön keresztül! A legújabb technológiák segítségével élheted át a repülés izgalmait és kihívásait, mindezt a mobilod kényelméből. A fizika alapú szimuláció lehetővé teszi, hogy valósághű élményben legyen részed, mintha ténylegesen egy pilótafülkében ülnél.

The Lost Fountain (iPhone/iPad)
Fedezd fel a titokzatos, elveszett sziget csodáit, ahol még a legendás ifjúsági forrás is rejtőzik. Barangolj végig ezen a lenyűgöző, lélegzetelállító vidéken, és ismerd meg egy régmúlt, titokzatos civilizáció rejtélyeit. Az izgalmas kalandon rejtvények megoldása közben tárulnak fel a sziget eldugott titkai.

Seam Reader (iPhone/iPad)
A “Seam Reading” egy mobilalkalmazás, amely segít fejleszteni a baseballütési készségedet azáltal, hogy megtanítja felismerni a dobott labdák típusát a pörgésük alapján. Minden pitch (dobás) különböző “arcot” mutat, amit a labda forgása hoz létre, és az alkalmazás ezen aspektusainak megértésével javíthatod ütési képességeidet. A játék célja, hogy valós idejű gyakorlattal javítsd az ütőképességed a való életben.

Match Attack! (iPhone/iPad)
E játék egy dinamikus tempóval rendelkező fejtörő, amely kezdetben szelíden nyit, ám előrehaladtával egyre több kihívással szembesíti a játékost. A játéktér folytonosan töltődik és magasodik, bombákkal, horgonyokkal és zárakkal nehezítve a feladatot. A lényeg, hogy gyorsan kell párosítanod az egyes elemeket, mielőtt a tábla teljesen megtelne. Ez az izgalmas játékmenet komolyan megméretteti stratégiai gondolkodásmódodat és ügyességedet.

SPHAZE: Sci-fi puzzle game (iPhone/iPad)
A SPHAZE egy sci-fi tematikájú puzzle játék, amelyet egy lengyel indie csapat fejlesztett. A játék látványvilága élénk és szemet gyönyörködtető, a feladata pedig labirintusokon keresztül vezető útvonalak megtalálása. Ha kedveled a Monument Valley-t, a Causality-t vagy a Cut the Rope-ot, a SPHAZE neked való lehet. A játék fizikai alapú kihívásokat kínál, melyek logikai gondolkodást és problémamegoldó képességet igényelnek. A játékmenet intuitív és felhasználóbarát, így minden korosztály számára élvezhető.

Shuffle Music Bingo – Game (iPhone/iPad)
A Shuffle Bingo egy zeneközpontú társasjáték, amely lehetővé teszi, hogy saját zenegyűjteményedből generálj bingókártyákat. A játékmenet során a hagyományos bingószámok helyett a lejátszási listádról véletlenszerűen választott dalok jelennek meg a kártyákon. Ez a módszer egyedi és interaktív élményt nyújt a zenélhallgatáshoz, miközben baráti társaságban szórakozol.

Galaxy Rambler (iPhone/iPad)
A “Galaxy Rush” egy pixel art stílusú akcióvideójáték, ahol egy galaxisba szorult űrhajós szerepébe bújva kalandorozhatsz. Miután űrhajód meghibásodása következtében egy ismeretlen bolygón landolsz, rajtad áll, hogy felfedezd a rejtett zónákat, összegyűjtsd a szükséges fegyvereket, és dacolj az ellenséges teremtményekkel. Mindeközben a túlélésért küzdesz, és törekszel a visszatérésre az űrbe. A szívhez szóló kalandok és a kihívásokkal teli harcrendszer biztosítják, hogy a játékélmény izgalmas maradjon.