APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/4

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egy olyan platform, amely segít könnyebben megérteni az Apple ökoszisztémát. Az oldalon megtalálhatóak egyszerűsített, megbízható útmutatók, hibakeresési útmutatók, a legjobb alkalmazások és termékajánlások, elfogulatlan vélemények és még sok más tartalom, amelyekkel maximálisan kihasználhatod Apple eszközeidet. Ha Apple felhasználó vagy és szeretnél többet tudni a készülékeidről, az iGeeksBlog hasznos forrás lehet számodra.

AirDisk Pro (iPhone/iPad)
Az AirDisk Pro egy kiváló megoldás iPhone, iPad vagy iPod touch készülékeken tárolt fájlok kezelésére és elérésére. A Wi-Fi hálózaton keresztüli zökkenőmentes kapcsolódással Mac vagy PC számítógépekkel is könnyedén összeköthető. A fájlok átvitele egyszerűen, azaz a Finder vagy Windows Explorer segítségével történő húzással és dobással (drag and drop) megoldható, ami gyors és hatékony módszer az adatok mozgatására.

DayCost Pro – Personal Finance (iPhone/iPad)
A „Three Seconds a Bill” egy gyors és hatékony számlázási alkalmazás, melyet a felhasználóbarát kezelhetőség jellemzi. Az iOS értesítési központján elhelyezett widget segítségével könnyedén és gyorsan elérhetőek a lényegi funkciók. Az app lehetőséget ad arra, hogy csupán három másodperc alatt készíts számlát, ami kiválóan alkalmassá teszi sürgős tranzakciók dokumentálására. A felhasználók már most pozitívan nyilatkoznak az alkalmazásról, dicsérik annak felhasználóbarát felületét és gyorsaságát.

DayCalc Pro – Note Calculator (iPhone/iPad)
A DayCalc egy elegánsan kialakított, felhasználóbarát alkalmazás, amely ötvözi a számológép és mértékegység-átalakító funkciókat. Az alkalmazás magában foglalja a hagyományos, tudományos és törtszám számítási lehetőségeket, így kiválóan alkalmas mind iPadre, iPhone-ra, mind Apple Watch-ra. A könnyen kezelhető interfész és a széleskörű számítási funkcionalitás révén a DayCalc ideális társ a mindennapi és a speciális matematikai műveletekhez.

Video Voice Changer Pro (iPhone/iPad)
Ez a hangváltoztató szoftver változatos hanghatásokkal bír, több mint 30 különböző opciót kínálva. Lehetőséget nyújt arra, hogy videókban maskulin, feminin, szörnyeti, robotos vagy szellemi hangokat alkalmazz. Ezáltal számos humoros alkalmat kínál barátaid megtréfálására. A felhasználóbarát interfész révén a szoftver tökéletes választás mind szórakoztató, mind kreatív projektek számára.

backAR Green Screen (iPhone/iPad)
Fedezd fel a változatos 360°-os zöld hátterek világát, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy a hátteret 3D-s jelenetekre cseréld a valós térben, úgy, hogy a környezeted csak kihagyja az embereket. Mozogj szabadon a virtuális térben, és készíts fényképeket vagy videókat bármilyen perspektívából. Ez az interaktív élmény gazdagítja kreativitásodat, amint megörökíted az élet emlékezetes pillanatait.

EPA 608 Practice Pro (iPhone/iPad)
Az EPA 608 gyakorló alkalmazás segítségével kiválóan felkészülhet a Core, Type I, Type II és Type III vizsgákra. Az appot 2018 óta évről évre frissítették, így tartalmazza a legújabb információkat a vizsga követelményeiről és formátumáról. Ez az alkalmazás különösen értékes azok számára, akik a hűtés- és klímatechnikai szakmákban kívánnak képesítést szerezni.

Miles – Running Tracker (iPhone/iPad)
A Miles egy letisztult, de kimagaslóan hatékony alkalmazás, amely a futásteljesítmény heti szintű követését teszi lehetővé. Az alkalmazás gond nélkül kezeli a futások indítását és lezárását, ráadásul simán összehangolódik az Apple Watch órával. Az intuitív felhasználói felületével a Miles hozzájárul a futók céljainak eléréséhez, valamint edzéseik pontosabb nyomon követéséhez.

Unlimited Math Problems (iPhone/iPad)
Az Unlimited Math Problems egy alkalmazás, amely matematikai készségeid fejlesztésére szolgál. Az app egyedülálló módon korlátlan számú matematikai feladatot generál, így segítve a változatos gyakorlásban és megakadályozva, hogy unalmassá váljon a tanulás. Ezáltal folyamatosan új kihívások elé állíthatod magad, és fejlődhetnek matematikai képességeid.

E-Wireless (iPhone/iPad)
Ebben a fórumon kimerítő tudásra tehetsz szert a routerek világában. Alapvető ismeretekkel gazdagodhatsz a routerek telepítéséről és az optikai eszközök finomhangolásáról, többek között részletekbe menően megismerheted a router operációs rendszerek cseréjének folyamatát is. Amennyiben hálózati problémákkal szembesülsz, ezen a helyen válaszokat és megoldásokat találhatsz kérdéseidre és nehézségeidre.

Nota – Music tool for piano (iPhone/iPad)
Nota egy kifinomult akkord- és skálaböngésző alkalmazás, mely elérhető az App Store kínálatában. Az Apple televíziós reklámjaiban is megjelent, emellett olyan rangos technológiai lapok és kiadványok, mint a Gizmodo, a CNet, a Smoking Apples, valamint a Tapworthy című könyv is megemlítették. Ez az alkalmazás különösen hasznos eszköz a zeneelméleti ismeretek és gyakorlatok elsajátításához, hiszen könnyedén elérhetővé teszi a zenei akkordokat és skálákat a felhasználók számára.

Beat Watcher: Stress Monitor (iPhone/iPad)
A Beat Watcher egy egyszerű alkalmazás, amelyet arra terveztek, hogy értesítést küldjön, ha a szívritmusod átlépi a beállított BPM küszöbértéket, majd amikor ismét alá esik ezt az értéket. Az alkalmazás az Egészség appal integrálódik, hogy elolvassa a szívritmus adataidat. Ezáltal segít nyomon követni szívritmusod változásait sportolás, pihenés vagy egyéb tevékenységek során.

Nero Streaming Player Pro (iPhone/iPad)
A Nero Streaming Player Pro változatában megszűnnek a reklámok, így zavartalanul élvezheted a tartalmakat. Emellett lehetőséged nyílik kipróbálni és csatlakozni a VIP előfizetéshez, amely további fejlett funkciókat tesz elérhetővé. Ez a verzió így kényelmesebb és gazdagabb felhasználói élményt nyújt.

Memorize: Learn Spanish Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Spanish Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencia által hajtott alkalmazás, amely az összesen 8600 flashcard segítségével kínál hatékony módszert a spanyol szókincs bővítésére és megszilárdítására. Ezek a kártyák szakértők által válogatottak, és több kategóriát foglalnak magukban, mint például számok, irányok, színek és közlekedés. Az alkalmazás minden nyelvi szintet lefed, kezdőtől a haladóig, így kiválóan alkalmas lehet expatoknak, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak egyaránt. Emellett kifejezetten hasznos eszköz lehet a DELE nyelvvizsga előkészületéhez is.

ClickTV – SMART IPTV PRO (iPhone/iPad)
Az új stream lejátszó alkalmazás a m3u lejátszási listákhoz készült, több funkcióval felszerelt, amelyek javítják a streaming élményt. Egyszerűen kezelhető, támogatja a Chromecastot, logókat jelenít meg a csatornáknál, hogy könnyebben kiválaszthasd a kedvenceidet. Teljesen újratervezett felületet kínál, lehetőséget ad távoli lejátszási listák hozzáadására m3u formátumban, és kedvenc csatornáid gyors eléréséhez. Az alkalmazás több nyelven, köztük spanyolul, angolul és olaszul érhető el, szerkesztheted és kezelheted a lejátszási listáidat, korlátlanul támogatja a lejátszási listákat, hirdetésmentes, offline módban is használható, és kóddal védett a nagyobb biztonság érdekében.

Kosaku – Beautify the content (iPhone/iPad)
A Kosaku Card alkalmazás egyszerű és elegáns felülettel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy csupán két egyszerű lépésben stílusos közösségi média kártyákat hozz létre. Az alkalmazás kezelése könnyű, így gyorsan megtanulható és hatékonyan használható a mindennapokban. Az Editor of the Week díjat is elnyerte az App Store-ban, ami garantálja a minőséget és a felhasználók közötti népszerűségét.

MapSwitch – Mapper for Safari (iPhone/iPad)
MapSwitch egy olyan eszköz, amely automatikusan átirányítja a Google Maps linkeket Apple Maps-re, amikor a Safari böngészőt használod. Az alkalmazás célja, hogy egy zökkenőmentes böngészési élményt biztosítson a Safari felhasználóknak. Az Apple Maps integráció révén könnyedén használhatod az iOS alapú térképszolgáltatást, anélkül, hogy manuálisan kellene váltanod a két térképszolgáltatás között.

Electric PRO (iPhone/iPad)
Az “Ultimate Converter” egy elektronikai egységátalakító eszköz, amely lehetővé teszi többféle egység, többek között ampere, volt, watt, ohm, siemens, joule és másodperc közötti gyors és pontos konverziót. Ez az eszköz ideális megoldás mindazok számára, akik az elektrotechnika terén dolgoznak vagy tanulnak, és szükségük van egy megbízható, könnyen kezelhető eszközre a különböző mérések átváltásához.

It’s Almost Time (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd, mennyi idő van hátra a következő nyaralásodig, karácsonyig vagy a születésnapodig. Az információk mindig kéznél lesznek, így könnyebben tervezhetsz előre és maradhatsz naprakész a fontos dátumokkal kapcsolatban.

Search Ninja for Safari (iPhone/iPad)
A Search Ninja egy Safarihoz készült böngészőkiterjesztés, amely zökkenőmentes váltást kínál különböző keresőmotorok között, csupán egy előtag beírásával a keresőmezőbe. Ezáltal nemcsak időt takaríthatsz meg, hanem gazdagabbá és hatékonyabbá teheted böngészési élményedet. A kiterjesztés a felhasználóbarát kezelhetőségre és a gyors információkeresés elősegítésére lett tervezve.

Memorize: TOEIC Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn TOEIC Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligenciával működő alkalmazás, amely arra szolgál, hogy segítse a TOEIC szókincs elsajátítását és memorizálását. Az alkalmazásban több mint 4000, TOEIC vizsgához kapcsolódó kulcsszó található, amelyeket szakértők válogattak össze különböző kategóriákban, mint például Számok, Utazás, Egészség, Érzelmek vagy Tudomány. Az alkalmazás különböző nyelvi szintek számára kínál szókincset, kezdőtől a nagyon haladóig, ezáltal mindenki számára hasznos lehet, legyen szó expatról, üzletemberről, turistáról vagy nyelvtanulóról.

Infinity Tank Battle (iPhone/iPad)
A „Super Tank Battle” című televíziós játék már az 8 bites konzolok idején kezdett népszerűségre szert tenni, és 2012 óta folyamatosan fejlődik. Mára már több mint 500 változatos pályán mérhetik össze ügyességüket a játékosok, akik napról napra élvezik a stratégiai mélységeket és az akciódús kihívásokat, amelyeket ez a játék kínál.