APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/14

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog kiváló támpontot nyújt az Apple ökoszisztéma mélyebb megismeréséhez. Az oldal áttekinthető, megbízható útmutatókat tartalmaz a problémák megoldásához, illetve kiemeli a legkiválóbb alkalmazásokat és termékeket. Emellett pártatlan véleményeket is találhatsz, melyek segítenek Apple eszközeid hatékonyabb használatában a mindennapokban.

ProCam 8 – Pro Camera (iPhone/iPad)
Ez a készülék számos fényképezési móddal rendelkezik, köztük fotó, sorozatfelvétel, lassú zár, portré mód, 3D fotó és több. Videók készítésére is alkalmas, többek között időzített felvételekkel. A felhasználók manuálisan állíthatják a záridőt, ISO-t, fókuszt és fehéregyensúlyt. Támogatott felbontások közé tartozik a VGA, 720p, 1080p és különböző 4K módok. Az eszköz képes RAW formátumban képeket készíteni, és számos csúcsminőségű videó felbontást és képsebességet kínál, beleértve a magas képsűrűségű lassított felvételeket is.

Scrollit: display scrolling (iPhone/iPad)
A ScrollIt egy olyan alkalmazás, amely iPhone vagy iPod Touch eszközödet LED-es üzenetkijelző táblává változtatja át. Ezzel a programmal üzeneteket küldhetsz barátaidnak, kollégáidnak vagy bárki másnak olyan helyzetekben, ahol a zaj miatt nehezen érhetitek meg egymást, legyen szó klubról, koncertről, osztályról, értekezletről, előadásról vagy akár egy éttermi beszélgetésről. Az alkalmazás könnyedén kezelhető, lehetővé téve, hogy zökkenőmentesen és hatékonyan kommunikálj szavak nélkül is környezeteddel.

Milwaukee.Baseball (iPhone/iPad)
A Milwaukee Baseball News egy nem hivatalos Brewers rajongói alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy kövesd a wisconsini csapatot, a Milwaukee Brewers-t. Az alkalmazás egyszerűen kezeli a csapat híreit és véleményeket, élő eredményeket, a csapat menetrendjét, a játékosok statisztikáit, valamint az MLB állásokat. Ez egy hasznos eszköz minden Brewers rajongó számára, aki naprakész szeretne maradni kedvenc csapatával kapcsolatban.

AR Spiders (iPhone/iPad)
Fedezd fel az izgalmas “Spiders AR” alkalmazást, ahol virtuális pókokat helyezhetsz közvetlenül magad elé és interakcióba léphetsz velük. Válogass öt különböző pók közül, állítsd be a méretüket ténylegesen kicsire vagy óriási szörnyetegekre, és vezéreld őket különböző helyszínekre. Rögítsd videóra az élményt, amit kilenc félelmetes szűrőeffekttel tehetesz még hátborzongatóbbá, majd oszd meg azonnal a videóidat barátaiddal. Az alkalmazás nem tartalmaz semmilyen applikáción belüli vásárlást és reklámoktól is mentes, így zavartalanul élvezheted a játékot.

SensorLogger – CSV Export (iPhone/iPad)
A Logger alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerre mérjük a gyorsulást, a giroszkóp és a mágneses teret érzékelő adatokat, amelyeket CSV formátumban exportálhatunk. Az appban a “Realtime visualization” funkció aktiválásával valós időben vizualizálhatjuk az adatokat, így közvetlenül nyomon követhetjük az érzékelők jelzéseit. Az alkalmazás kiválóan alkalmazható fizikai alapú projektekhez és kísérletekhez, ahol elengedhetetlen a mozgások és területi változások precíz rögzítése.

Minky’s Pastel Rainbow (iPhone/iPad)
A Minky’s Pastel Rainbow fényképszűrői kreatív és varázslatos alkotásokká változtatják a fotóidat. A csomag 30 egyedi pasztellszínű szivárvány szűrőt tartalmaz, amelyek tökéletesen alkalmasak a közösségi média és digitális albumok képeinek feldolgozására.

Commissions Calculator (iPhone/iPad)
A Calculator alkalmazás segítségével könnyedén és gyorsan számolhatod ki a jutalékaidat. Egyszerűen változtasd meg az értékesítési árat vagy a jutalék százalékát, és az alkalmazás azonnal kiszámolja a kifizetendő jutalékot. Ez az eszköz különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran dolgoznak jutalék alapú jövedelemmel, és segít nyomon követni a kereseti lehetőségeket.

Spirit Talker Communicator ITC (iPhone/iPad)
Ez a készülék olyan eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hallgathassanak ITC (Instrumental Trans-Communication) hangokat, amelyek különböző frekvenciákkal keverednek. Az üzenetek jelentése személyre szabott, mivel az értelmezés mindenki számára más és más lehet. Az eszköz használatakor a felhasználóknak maguknak kell értelmezniük a kapott hangüzeneteket.

Night Stars (iPhone/iPad)
Ez a játék két módban játszható: Normál és Végtelen. A Normál módban a cél, hogy azonos színű blokkokat tappintva elérj egy meghatározott pontszámot, időkorlát nélkül. A Végtelen módban gyorsan kell azonos színű blokkokat tappintanod, ahol a blokkok száma növeli az időtartamot, de az idő egyre gyorsabban csökken az új szintekkel. Mindkét módban a pontszám a kiválasztott blokkok számának négyzetével szorzott öttel egyezik meg. Bónuszpontokat is szerezhetünk az általunk tisztított terület alapján. Három nehézségi szint közül választhatsz, a blokkok színe és a játéktábla mérete függvényében változik, amely adaptálható az iPhone, iPod és iPad készülékekhez.

8-bit Console Tank (iPhone/iPad)
Ez a klasszikus videojáték, amelyet az 1980-as évek óta sokan ismernek, számos szintet tartalmaz, így akár egy teljes éven át nap mint nap játszható. A játék változatos kihívásokkal és szintekkel rendelkezik, amelyek fenntartják a játékosok érdeklődését hosszú időn keresztül.