APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/11

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog szakértelmével mélyrehatóan megismerheted az Apple ökoszisztémáját. Az oldal könnyen áttekinthető, megbízható hibaelhárítási útmutatókat, applikáció- és termékajánlókat, valamint pártatlan véleményeket nyújt, annak érdekében, hogy maximálisan ki tudj használni Apple eszközeidet. Fedezd fel a hasznos útmutatásokat, tippeket és trükköket, melyek hozzájárulnak készülékeid hatékonyabb mindennapi használatához.

Safety Photo+Video Pro (iPhone/iPad)
Safety Photo+Video egy alkalmazás, amely segít megőrizni képeid és videóid magánéletét. Ez az app biztosítja, hogy a legérzékenyebb médiafájlok rejtve maradjanak a kíváncsi szemek elől. Az alkalmazás használatával könnyedén elrejtheted és védheted személyes tartalmaidat, így biztonságban tudhatod a privát képeidet és videóidat.

Calculator Easy HD (iPhone/iPad)
A Live Voice Calculator egy innovatív számológép, ami hanggal kommunikál felhasználóival, megkönnyítve a műveletek követését. Az ergonomikus billentyűelrendezés és a nagyobb méretű “+” billentyű hozzájárul a kényelmes és hatékony használathoz. Rendelkezik backspace billentyűvel a könnyű javításokért és kellemes billentyűhanggal, ami pozitív visszajelzést ad a használat során. A számológép feljegyzi a műveleteket, így később is visszanézhetők, továbbá lehetőség van az eredmények e-mailben történő megosztására is.

PropFun Pro – magic camera (iPhone/iPad)
A PropFun Pro egy mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vicces és egyedi fotókollázsokat készítsenek. Az alkalmazás különféle eszközökkel és sablonokkal rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználók kreatív módon mutathatják be képeiket. Az eredmények gyakran humorosak és látványosak, ami által a felhasználók kiemelkedhetnek barátaik közül és szórakoztathatják családjukat. Az alkalmazás könnyű kezelhetősége és széles funkcionalitása teszi népszerűvé.

StudioMini – Music Recorder (iPhone/iPad)
A StudioMini alkalmazás 2009 óta áll a zenészek szolgálatában világszerte. Ezt az eszközt Grammy-díjas előadók is használják felvételeik során, és széles körben elterjedt népszerűsége van dalszerzők, zenekarok, zenei diákok, tanárok és zenekarvezetők körében. A StudioMini megbízható segítőtársad lehet zenei ötleteid megvalósításában, legyen szó gyakorlásról, felvételek készítéséről vagy új dalok szerzéséről. Reméljük, te is hamarosan felfedezed előnyeit!

SomaFM Radio Player (iPhone/iPad)
A SomaFM hivatalos alkalmazása több mint 30 különböző, az év minden napján hozzáférhető rádiócsatornát kínál. Ezeket a csatornákat a hallgatók támogatják, mentesek a reklámoktól, és alternatív, illetve underground zenei stílusokat képviselnek. A zenéket díjnyertes DJ-k és zenei igazgatók választják ki különleges gondossággal.

Unit Converter Pro HD. (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás a piac egyik legátfogóbb mértékegység-átalakítója, több mint 700 féle mértékegységet kezel 30 különböző kategóriában. Kiváló eszköz azok számára, akik egyszerűen és gyorsan kívánnak mértékegységeket konvertálni, legyen szó akár tudományos mérésekről, konyhai receptek egységátalakításáról vagy földmérési munkákról.

Lanse – Capture&Manage Color (iPhone/iPad)
Az alkalmazás lehetőséget kínál színek keverésére RGB csúszkák használatával, illetve lehetővé teszi a valós világ színeinek azonosítását a kamera segítségével bármikor. A felhasználók menthetik kedvenc színeiket, személyre szabott palettát alkothatnak és azt megoszthatják másokkal. Az alkalmazás ötven temporális színt tárol automatikusan, amikor a “Capture” módot használja. A “Pause” gomb megnyomásával választhat ki egy adott színt a mellékelt színválasztón keresztül.

SocialFocus: Hide Distractions (iPhone/iPad)
Ez a termék lehetőséget biztosít arra, hogy eltüntesd a zavaró tényezőket olyan weboldalakról, mint a YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Reddit, LinkedIn és Gmail. Így visszaszerezheted az irányítást saját figyelmed felett. Tudjuk, hogy ezek az oldalak könnyen lekötik az emberek figyelmét, de teljes kizárásuk nem lenne célszerű, mivel hasznos tartalmakat is kínálnak. A funkcionalitás segítségével csökkenthető a figyelemelterelés, anélkül, hogy le kellene mondani a weboldalak nyújtotta előnyökről.

ValYou: For Life’s Decisions (iPhone/iPad)
Ahogy életünk egyre inkább szövevényesedik, úgy válnak döntéseink is egyre összetettebbé. Fontos, hogy időbeosztásunkat megfelelően egyensúlyozzuk és gondosan megválogatott döntéseket hozzunk, amelyek egyeznek értékeinkkel, preferenciáinkkal és rendelkezésünkre álló erőforrásainkkal. Ez segíthet abban, hogy hatékonyabban kezeljük időnket és adekvát válaszokat adjunk a különféle kihívásokra, miközben tiszteletben tartjuk saját céljainkat és értékeinket.

American Scale (iPhone/iPad)
Az American Scale cég “weigh-in” típusú mérlege lehetőséget biztosít a súlyadatok távoli leolvasására. A készülék automatikusan felismeri a közelben található mérlegeket, lehetővé téve, hogy kiválaszd, melyikhez szeretnél csatlakozni, valamint egyszerűen váltogathatsz közöttük. Ez a funkció különösen előnyös olyan helyeken, ahol egyszerre több mérleget használnak, mint például nagyméretű edzőtermekben vagy kórházakban.

myDream Universe – Build Solar (iPhone/iPad)
A myDream Universe egy fizikai törvényeken alapuló űrszimulációs homokozó játék. Kezdetben egy apró aszteroidával indulhatsz, mely során más aszteroidákat magába olvasztva alakíthatsz ki egy saját naprendszert. Fedezd fel a határtalan világűrt, kutass fel magányosan bolyongó bolygókat és naprendszereket. A fejlődő naprendszereddel GP-t, azaz játékpontokat és tömeget gyűjthetsz, amelyekkel tovább szélesítheted űrbéli birodalmad határait.

mySolar – Build your Planets (iPhone/iPad)
A játékban egy istenség szerepét töltöd be, aki saját naprendszert épít. Kutatod az univerzumot, hogy összegyűjtsd a GP (God point) és MP (Mass point) pontokat, amelyekkel fejlesztheted a naprendszeredet. Célod, hogy legyőzd az ellenséges naprendszereket, és felszippantsd azok erőforrásait. Így válsz egyre erősebbé és tökéletesítheted saját kozmikus birodalmadat.

yourSudoku – Over 10k sudoku (iPhone/iPad)
A Sudoku egy logikai alapú, kombinációs számhelyezési rejtvény, amelyet eredetileg “Number Place” néven ismertek. Ez az alkalmazás több mint 10 000 sudoku játékot kínál, ami elegendő ahhoz, hogy gyakorlatilag végtelenül játszhass vele. Az app kiválóan alkalmas az agyserkentő logikai kihívásokhoz, és segít fejleszteni a problémamegoldó képességeket. Játssz bárhol és bármikor, fejleszd a logikai gondolkodásodat ezen érdekes számtáblák segítségével.

One Hit. (iPhone/iPad)
A “One Hit” egy rendkívül fogós játék, melynek lényege a forgó célpontok pontos eltalálása. Bár egyszerűnek tűnhet, csupán egyetlen lövés áll rendelkezésedre! Egyetlen hibád, és a játék véget ér. Az egyszerűség ellenére is izgalmakat rejt, miközben próbára teszi ügyességedet és időzítésedet.

Up Slide Down (iPhone/iPad)
Az “Up Slide Down” egy egyszerű, de nagyon kihívást jelentő kirakós játék. A feladatod, hogy a csempéket rendben helyezd el úgy, hogy az üres helyet kihasználva tolod őket. Bár elsőre egyszerűnek tűnhet, a játék izgalmas kihívásokat tartogat, és fejleszti a logikai gondolkodást és a térbeli tájékozódást.

Evolution Planet – 14 Billion (iPhone/iPad)
Ez a program lehetővé teszi felhasználói számára, hogy saját naprendszert szimuláljanak. A szoftverben részletesen konfigurálhatóak és személyre szabhatóak a naprendszer mozgásának elemei. Lehetőség van a bolygók pályájának méretének, alakjának és sebességének módosítására. A fizikai alapokon nyugvó szimuláció hiteles viselkedést biztosít a naprendszer összetevőinek.

Incredible Box – ClassicPuzzle (iPhone/iPad)
A Hihetetlen Doboz egy klasszikus játék, ahol a cél egy dobozt meghatározott helyre tolni. A feladat elsőre egyszerűnek tűnik, de a játék valójában komoly kihívásokat rejt. A fizikai alapokon nyugvó feladatok ügyességet és kitartást követelnek a játékosoktól, hogy sikeresen teljesíthessék az összes szintet.

Break Brick Out – Fun to break (iPhone/iPad)
A “Break Brick Out” egy népszerű téglátörő játék, ahol a játékosnak irányítania kell a visszaverő sávot, hogy eltalálja a labdát és színes téglákat törjön szét. A játékban különböző alakú téglák (poligon és négyzet formájúak) találhatóak. Háromféle visszaverő sáv közül választhatnak a játékosok, melyek eltérő játékélményt biztosítanak. Számos szint áll rendelkezésre, így a játékosok hosszú ideig élvezhetik a kihívásokat és a szórakozást.

PlunderChess (iPhone/iPad)
PlunderChess® egy innovatív társasjáték, amely az alap sakkjátékot új szintre emeli. A játék során a figurák, amikor egy másikat leütnek, átvehetik annak mozgási képességeit. Ez a plusz képesség egyszer használható fel a jövőbeli lépések során. Ezáltal a PlunderChess® változatosabb és stratégiailag mélyebb élményt nyújt, mint a hagyományos sakk.

Super Tank Battle R – Type X (iPhone/iPad)
A “Super Tank Battle – R” a több mint egy évtizede megjelent klasszikus játék modernizált változata. Az új kiadás fő hangsúlya a felület újratervezésén, a felhasználói élmény finomításán és a játékelemek megújításán van, többek között méretcsökkentéssel és változatos, véletlenszerűen generált térképekkel, valamint az általános játékminőség javításával. A játék célja, hogy megóvd a bázisodat, miközben minden ellenséges tankot megsemmisítesz. Ha a tankod vagy a bázisod elpusztul, a játék véget ér. Emellett a játék nosztalgikus élményekkel is szolgálhat a gyermekkorod felidézésére.

Click Planet – Spacecraft (iPhone/iPad)
Ez egy relaxáló alkalmazás, amelyet bármikor játszhatsz nyomás nélkül. A játék során egyszerűen csak kattints a gombra, és máris gyűjthetsz erőforrásokat. Ha elegendő erőforrásod gyűlt össze, építs létesítményeket. Az alkalmazás egyszerű és stresszmentes szórakozást biztosít minden korosztály számára.