A Póker Est Kedvence: Zöld Lángú Kártya Öngyújtó!


Újratölthető bután öngyújtó pikk ász minta, szélálló, póker design, kiváló ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt, a Klasyttól.

🔥 Kártya Zöld Lángú Öngyújtó: A kártya öngyújtó PVD kezeléssel készült, ami simábbá és finomabbá, erősebbé és tartósabbá teszi az öngyújtó felületét. Az egyedi ász minta szerencsét hoz a játékban, az egyedülálló oldalcsúszka kialakítás pedig gördülékenyebb használatot biztosít. Az egyedi, zöld lángú öngyújtó különleges ajándék lehet!

🔥 LED UV Pénzvizsgáló & Szélálló: Ez a menő öngyújtó LED UV pénzvizsgáló funkcióval rendelkezik, amely alkalmas bankjegyek ellenőrzésére. Az öngyújtó a legújabb szélálló kialakítással lett tervezve, ami lehetővé teszi a használatát speciális időjárási körülmények között is.

🔥 Ász Kártya Öngyújtó & Széles körű Alkalmazhatóság: Az újratölthető bután öngyújtó különleges kártya alakjának köszönhetően kisméretű és könnyű, könnyen hordozható. Tökéletes szabadtéri tevékenységekhez, mint például túrázás, kempingezés, tengerparti grillezés, park stb. Nélkülözhetetlen kártya öngyújtó szabadtéri tevékenységekhez.

🔥 Egyszerű Lángbeállítás: Ez az újratervezett bután öngyújtó lángbeállítási funkcióval rendelkezik. Ha nem elégedett a láng magasságával, van egy beállító kerék az öngyújtó alján, amellyel könnyen szabályozható a láng magassága. A szép ajándékdoboz tökéletes különleges ünnepekre, évfordulókra, üzleti alkalmakra. (Megjegyzés: a szelep túl nagyra vagy túl kicsire állítása akadályozhatja az öngyújtó normál működését.)

🔥 Újratölthető Bután & Felújított Anyagok: Kérjük, kövesse a csomagban található utasításokat a bután üzemanyag újratöltéséhez. Minden sikeres újratöltés után rázza meg az öngyújtót néhányszor, hogy az üzemanyag egyenletesen eloszoljon. A menő öngyújtó kiváló minőségű cinkötvözetből készült, többrétegű bevonási technológiával és alumínium cink ötvözettel, amely korrózióálló és rozsdamentes. (Megjegyzés: A butángáz nem tartozik a csomaghoz, postai előírások miatt az öngyújtó nem tartalmaz butánt.)

Kapcsolódó videó:További részletek itt.