APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/27

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Brushstroke (iPhone/iPad)
A Brushstroke alkalmazás lehetővé teszi, hogy fényképeidet egyetlen érintéssel lenyűgöző festményekké alakítsd. Ezenkívül lehetőséget nyújt a képek szerkesztésére, aláírására és közösségi média platformokon, mint az Instagram, a Twitter és a Facebook, való megosztására.

Spyglass (iPhone/iPad)
A Spyglass egy offline GPS alkalmazás, amely kiválóan alkalmas a szabadban és terepen történő navigációhoz. Számos hasznos funkciót kínál: távcső, fej fölött megjelenő kijelző, offline térképekkel ellátott modern iránytű, giroszkópos iránytű, GPS vevő, útvonal követő, sebességmérő, magasságmérő, valamint Nap, Hold és csillagkereső. Emellett rendelkezik giroszkópos horizonttal, távolságmérővel, koordináta-átalakítóval, szextánssal, dőlésszögmérővel, szögszámolóval és kamerával. Az alkalmazás rendkívül hasznos eszközöket biztosít a pontos navigációhoz és helymeghatározáshoz, még olyan területeken is, ahol nincs elérhető hálózat.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
A mySymptoms alkalmazás segít felfedni az étrend és az egészség közötti összefüggéseket. Lehetővé teszi, hogy könnyedén rögzítsd étkezéseidet és tüneteidet, majd részletes naplókat oszthass meg orvosaiddal. Az applikáció célja az egészség javítása és az orvosi konzultációk megkönnyítése.

PropFun Pro – magic camera (iPhone/iPad)
A PropFun Pro egy szórakoztató alkalmazás, amely lehetőséget nyújt egyedi kollázsok készítésére, amit más appokban nem láttál. Az alkalmazás használatával stílusosabbnak látszhatsz barátaidnál, és garantáltan megnevetteted családodat is. A kollázsok elkészítéséhez egyszerűen csak fényképezz a kameráddal, és használd a PropFun Pro különböző eszközeit. Nem csak szórakoztató, de könnyen kezelhető is, így bármilyen korosztály számára ideális választás. Az alkalmazás letöltése és használata biztonságos, és nem igényel különleges technikai tudást.

Resume Designer 3 (iPhone/iPad)
A Resume Designer egy eszköz, amely segít elkészíteni a legjobb önéletrajzot. Lehetővé teszi professzionális PDF formátumú önéletrajzok és kísérőlevelek gyors nyomtatását, e-mailben történő elküldését vagy feltöltését. Az okos álláskeresők szerint a használata “nagyon egyszerű” és “egyszerű”. Az eszköz célja, hogy könnyedén és gyorsan segítse a felhasználókat a munkaerőpiacon.

Pocket Rocket (iPhone/iPad)
A Pocket Rocket egy alkalmazás, amely nyomon követi a SpaceX indításokat és emlékeztet a közelgő eseményekre. Az indítási dátumok gyakori változásai miatt az alkalmazás folyamatosan frissíti az információkat, hogy mindig naprakész maradhass. Az értesítések időben tájékoztatnak, így biztosan nem maradsz le a fontos pillanatokról. Az alkalmazás egyszerűen kezelhető és megbízható forrást biztosít a rakétaindítási eseményekhez.

Origami – Paper Fold (iPhone/iPad)
Az origami művészete lehetővé teszi, hogy egyetlen papírlapból káprázatos formákat hozz létre. Minden origami terv részletes, lépésről lépésre követhető útmutatót tartalmaz, melyeket kiváló minőségű fotók egészítenek ki. Ezáltal könnyedén elsajátíthatod a hajtogatási technikákat és sikerrel valósíthatod meg az alkotásokat.

Bookends (iPhone/iPad)
A Bookends egy referencia-kezelő alkalmazás, amely kifejezetten kutatóknak és diákoknak készült. Alapváltozata lehetővé teszi, hogy közvetlenül kereshetsz online forrásokban, mint az arXiv, Google Books, Google Scholar, JSTOR, Kongresszusi Könyvtár, PubMed, PubMed Central és Semantic Scholar. Az alkalmazásba beépített böngészőt (EZProxy kompatibilis) is használhatod, hogy letöltsd a hivatkozások metaadatait és PDF-eket (hozzáférési jogosultság szükséges).

AI Headshot Photo Generator (iPhone/iPad)
Az AI Avatar Generator egy fejlett iOS alkalmazás, mely mesterséges intelligenciát használva kelt életre szelfijeidből egyedi és lenyűgöző avatarokat. Különösen a ’90-es évek évkönyvi fotóira specializálódva segít visszautazni az időben. Egyszerű kezelőfelülete és kiváló minőségű képfeldolgozása garantálja, hogy az így készült képek egyediek és élethűek legyenek. Töltsd le, és próbáld ki az alkalmazást, hogy közösségi médián is megmutathasd új, retró stílusú éned!

ConcreteCalc Pro Calculator (iPhone/iPad)
A ConcreteCalc Pro egy építőipari kalkulátor alkalmazás, melyet az elismert Calculated Industries fejlesztett ki. Az App Store-ból ingyenesen letölthető és kipróbálható, így a próbaidőszak alatt nem terheli az Apple-fiókodat semmilyen díjjal. Az alkalmazás pontosan számolja ki a szükséges betonmennyiséget, ezzel időt és pénzt takarítva meg az építkezéseken. A fejlesztők jelentős tapasztalattal bírnak az építőipari kalkulátorok terén, garantálva ezzel a magas minőséget és megbízhatóságot.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy tömör, de erőteljes életvezetési alkalmazás. Funkciói közé tartoznak a feladatok, teendőlisták, emlékeztetők, naptárak, jegyzetek és bevásárlólisták kezelése. Ideális azoknak, akik szívesen szerveznék életüket egy helyen, hatékonyan és átláthatóan. Az intuitív felület könnyen használható, így egyszerűen nyomon követheted fontos teendőidet és emlékeztetőidet.

Filterious Photo Filters (iPhone/iPad)
A Filterious egy fotószűrő alkalmazás, amely retró hatású effektekkel varázsolja egyedivé képeidet. Különleges, kézzel készített gyűjteményei a ’90-es évek stílusát idézik. Az effekteket egyetlen érintéssel alkalmazhatod, és a porhatást könnyen szabályozhatod egy egyszerű húzással. Az elkészült képeket gyorsan és egyszerűen elmentheted fotókönyvtáradba.

Auto Clicker: Click Bot (iPhone/iPad)
A Click Bot auto clicker egy olyan alkalmazás, amely egyszerűbbé teszi a készülék használatát. A TikTok videók és YouTube Shorts megtekintése könnyebbé válik a Click Bot segítségével, mivel automatikusan végrehajtja a kattintásokat helyetted. Ezáltal kevesebb időt kell az eszközöd előtt töltened, és több tartalmat fogyaszthatsz. Az app beállítása egyszerű, és használata időt takarít meg.

iVPN – WireGuard Private VPN (iPhone/iPad)
Az iVPN a legjobb WireGuard VPN alkalmazás iPhone, iPad és Mac eszközökre. Az első hónapban ingyenesen kipróbálható, így teljes mértékben élvezheted az iVPN összes előnyét. Az iVPN alkalmazás gyors és biztonságos kapcsolatot biztosít, miközben védi személyes adataidat. Ideális választás lehet azok számára, akik fontosnak tartják az online adatvédelem kérdését és problémamentes használatot keresnek. Ezt a VPN-t fizika alapú szervereken futtatják, amelyek a maximális teljesítményt garantálják.

Interval Timer for Tasks (iPhone/iPad)
Az „Interval Timer for Tasks” egy olyan alkalmazás, amely hatékonyan segíti az idő beosztását a munka során. Beállítható időzítőkkel biztosítja a rendszeres szüneteket, így megkönnyítve a koncentráció fenntartását és a fáradtság csökkentését. Az ismétlődő időzítők révén a feladatok kisebb, kezelhetőbb részekre bonthatók, ami növeli a termelékenységet.

Math Master Puzzles & Riddles (iPhone/iPad)
Ez a matematika alapú kvízjáték egyedi módon lép kapcsolatba a felhasználókkal. Lehetővé teszi, hogy megosszák ötleteiket és saját kérdéseket alkossanak. Az általuk létrehozott kérdésekért elismerést kapnak a játékban. A játék fejleszti a logikai és matematikai készségeket, miközben kreatív gondolkodásra ösztönzi a résztvevőket. Egyaránt szórakoztató és oktató jellegű, így minden korosztály számára ideális.

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis a 1990-es évek klasszikus, díjnyertes logikai játékának, a Logical Journey of the Zoombinis-nek modernizált változata. A játékban apró, kék lények csoportját vezeted, miközben egyre összetettebb rejtvényeket oldasz meg, hogy eljuttasd őket új otthonukba. A játék egyszerre fejleszti a logikai gondolkodást és a problémamegoldó készségeket, mindeközben szórakoztató élményt kínál.

Dragon Flight Simulator Games (iPhone/iPad)
A Dragon Flight Simulator Game egy lenyűgöző sárkányrepülő-szimulációs játék, amely kizárólag mobil eszközökre készült. A játékban egy sárkány irányítását veszed át, egyszerű vezérlési mechanizmusokkal. Feladatod, hogy összegyűjtsd az összes csillagot és áthaladj az ellenőrzőpontokon, hogy sikeresen teljesítsd a pályát.

Invading Horde – TD (iPhone/iPad)
A Királyság nyugati határán egy hatalmas ellenséges hadsereget észleltek. A Király egy szerencsés alattvalót jelölt ki a birodalom védelmére. Te vagy az a kiválasztott, akinek szembe kell szállnia ezzel a hatalmas kihívással. Ebben a szerepjáték alapú kalandban a feladatod az invázió visszaszorítása, a falvak védelme és a béke megőrzése. Készülj fel a küzdelemre, és merülj el a középkori harcok stratégiájában. Szerezz hírnevet és tiszteletet, miközben megmented a Királyságot.

My City : Hospital (iPhone/iPad)
A “My City: Hospital” játékban orvosként tevékenykedhetsz, saját kórházat vezethetsz, szüléseket vezényelhetsz le és betegeknek segíthetsz. Ez a játék az egyik legforgalmasabb sürgősségi orvosi központot kínálja, ahol szabadon kipróbálhatod, milyen érzés mindezt irányítani. Az interaktív környezet és a fizika alapú feladatok révén élethűen bemutatja a kórházi munkát. Kiváló választás mindazoknak, akik az orvosi szakma iránt érdeklődnek és szeretnék kipróbálni magukat virtuális orvosként.

My City: Star Horse Stable (iPhone/iPad)
Ebben a játékban saját lovat nevelhetsz, gondozhatsz és öltöztethetsz. A játék egy virtuális istállót biztosít, ahol megtanulhatod, hogyan kell egy lóval bánni. A cél, hogy felelősségteljesen gondoskodj a lovadról, és különböző versenyeken vegyél részt vele. A játék interaktív elemeket tartalmaz, amelyek segítségével élményszerűbbé válik az állattartás. Emellett számos testreszabási lehetőséget kínál, hogy a lovadat egyedivé tehesd. Ideális választás azoknak, akik mindig is saját lóra vágytak, és szeretnék megtapasztalni ennek örömét egy biztonságos, virtuális környezetben.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush az első része az elismert offline tower defense sorozatnak. Ebben a játékban stratégiát kell alkalmazni, hogy megvédj egy királyságot. A játék célja ellenséges hullámok visszaverése, tornyok elhelyezésével és hősök irányításával. A Kingdom Rush világszerte népszerű a játékosok és a kritikusok körében is, számtalan díjat nyert. Fejleszti a taktikai gondolkodást és szórakoztató kihívást jelent, széles korosztály számára.

Brookhaven Game (iPhone/iPad)
Az “Insane House” egy lenyűgöző, interaktív játék, amelynek során számos szobát fedezhetsz fel, és izgalmas szabadtéri tevékenységekben vehetsz részt, miközben elképesztő autócsodákat csodálhatsz meg. Ideális családi kikapcsolódás, ahol mindenki kedvére játszhat és remekül szórakozhat.