APPok, Amik Ingyenesek MA, 8/21

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segítséget nyújt az Apple ökoszisztéma könnyebb megértésében. Egyszerűsített, megbízható használati útmutatók, hibakeresési útmutatók, legjobb alkalmazás- és termékajánlások, valamint elfogulatlan vélemények állnak rendelkezésedre. Ezek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Apple készülékeidből. Az oldal praktikus, könnyen érthető tartalmakat kínál, hogy zökkenőmentesen használhasd Apple eszközeidet és megoldhasd a felmerülő problémákat.

The Wonder Weeks (iPhone/iPad)
A világ első számú babaappja! Megértheted, miért sír többet a kisbabád bizonyos időszakokban, és mit tehetsz, hogy segíts rajta. Kutatásunk, amely 1971-ben kezdődött Jane Goodall és a tanzániai csimpánzok megfigyelésével, felfedte, hogy a babák időnként hajlamosabbak a sírásra, ragaszkodóbbak vagy nyűgösebbek lehetnek. Az app segítségével betekintést nyerhetsz ebbe a jelenségbe, így jobban megértheted a baba viselkedését és hatékonyabb segítséget nyújthatsz számára.

mySymptoms Food Diary (iPhone/iPad)
A mySymptoms alkalmazás segít kapcsolatot találni az étrended és az egészséged között. Egyszerűen rögzítheted az elfogyasztott ételeket és a tapasztalt tüneteket. A részletes naplókat megoszthatod a kezelőorvosoddal, így hatékonyabban követhetitek nyomon az egészségi állapotodat. A mySymptoms használatával könnyebben felismerhetők az esetleges ételérzékenységek és más táplálkozással összefüggő problémák.

Epica 2 Pro – monster camera (iPhone/iPad)
A második generációs kamera újabb, izgalmas funkciókat kínál, amelyek feldobják a fotózást. Az alkalmazás különféle pózokat, speciális effektusokat és jeleneteket biztosít, így pár másodperc alatt varázslóvá, paladinná, izmos férfivá vagy aranyos nyúllá változhatsz. Célja, hogy szórakoztató és kreatív fotóélményt nyújtson. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a minőségre és a felhasználói élmény maximalizálására. Az eszköz könnyen kezelhető, így tökéletes választás mindenkinek, aki szeretne egy kis színt vinni a hétköznapokba.

PropFun Pro – magic camera (iPhone/iPad)
A PropFun Pro egy szórakoztató fotóalkalmazás, amely különleges kollázsok létrehozására nyújt lehetőséget. Az alkalmazás különlegessége, hogy egyedülálló effekteket kínál, amelyek máshol nem találhatók meg. Az a cél, hogy vicces és különleges fotókat készíts, amelyekkel könnyedén lenyűgözheted családodat és barátaidat. Csak elő kell venned a kamerádat, és már kezdheted is a fényképezést. Az alkalmazás használata egyszerű, így bárki könnyedén belevághat.

File Hub by imoreapps (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás hatékonyabb fájlkezelést kínál iOS eszközödön. Támogatja a legnépszerűbb felhőszolgáltatásokat, valamint a régebbi NAS, WebDAV, FTP és SFTP szervereket. Képes PDF-ek és Office dokumentumok megtekintésére, illetve a legtöbb audio- és videóformátum lejátszására átalakítás nélkül. Az eszköz kezelése egyszerű, így zavartalanul hozzáférhetsz minden fájlodhoz és erőforrásodhoz, függetlenül azok tárolási helyétől.

Christmas Countdown (iPhone/iPad)
A Christmas Countdown alkalmazás segítségével pontosan nyomon követheted, mennyi idő van még karácsonyig. Amint megnyitod az appot, azonnal láthatod a visszaszámlálást órákra, percekre és másodpercekre lebontva. Ezáltal mindig naprakész maradhatsz, és pontosan tudni fogod, hány nap van hátra az ünnepig. Az alkalmazás egyszerűen használható, egyetlen pillantással áttekintheted a visszaszámlálást, így könnyedén felkészülhetsz a karácsonyra.

Resume Designer 3 (iPhone/iPad)
A Resume Designer egy eszköz, amely segít elkészíteni a legjobb önéletrajzot. Egyszerűen használható, és lehetőséget ad arra, hogy professzionális PDF formátumban önéletrajzot és kísérőlevelet készíts, melyet néhány perc alatt kinyomtathatsz, e-mailben elküldhetsz, vagy feltölthetsz. Sok munkakereső dicséri, hogy “Nagyon könnyű használni” és “Egyszerű”.

Pocket Rocket (iPhone/iPad)
A Pocket Rocket egy alkalmazás, amely figyelemmel kíséri az összes közelgő SpaceX rakétaindítást, és értesítésekkel segít abban, hogy ne maradj le róluk. Mivel az indítási dátumok gyakran változnak, az alkalmazás segítségével mindig naprakész lehetsz és könnyedén követheted a rakétaindításokat, hogy tanúja lehess ezeknek a történelmi eseményeknek.

Origami – Paper Fold (iPhone/iPad)
Az origami művészete lehetővé teszi, hogy egyetlen papírlapból lenyűgöző alkotásokat hozzunk létre. Minden egyes origami terv részletes, lépésről lépésre követhető útmutatást ad, valamint kiváló minőségű fényképekkel szemlélteti az elkészült műveket.

Scrollit 2X – Visual messenger (iPhone/iPad)
A ScrollIt 2X egy applikáció, amely iPhone-t vagy iPod Touch-ot LED kettős üzenetkijelző táblává alakítja. Használatával könnyen kommunikálhatsz másokkal, ha zajos környezetben vagy, ahol nem hallanak meg téged, például klubban, koncerten, órán vagy étteremben. A ScrollIt segítségével különböző üzeneteket jeleníthetsz meg a kijelzőn, így egyszerűbben adhatod át az információt. Az alkalmazás támogatja Ukrajnát, és célja, hogy a felhasználók hatékonyabb kommunikációs eszközhöz jussanak.

Bookends (iPhone/iPad)
A Bookends egy referencia-kezelő alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online oldalakon (arXiv, Google Books, Google Scholar, JSTOR, Library of Congress, PubMed, PubMed Central, Semantic Scholar) közvetlenül keressenek. Az alkalmazás beépített böngészővel rendelkezik, amely kompatibilis az EZProxy-val, így PDF-eket és referencia metaadatokat tölthetsz le (hozzáférési jogosultságokra van szükség). Az alkalmazás segít rendszerezni és kezelni a kutatási anyagaidat, egyszerűsítve a munkafolyamatot. Az alapverzió számos funkcióval támogatja a felhasználókat a hatékony kutatásban.

AI Headshot Photo Generator (iPhone/iPad)
Az Ai Avatar Generator egy iOS alkalmazás, amely mesterséges intelligencia segítségével átalakítja a szelfijeidet egyedi avatarokká, amelyek a 90-es évek évkönyvfotóinak stílusát idézik. Az egyszerű használat érdekében intuitív kezelőfelülettel rendelkezik. Magas szintű adatvédelem biztosított, garantálva a személyes adatok védelmét. Az alkalmazás átváltoztatási algoritmusai pontosak és gyorsak, valósághű eredményeket nyújtanak. Emellett hibakeresési útmutatók is elérhetők, amelyek segítenek a problémák gyors megoldásában. Az alkalmazás letöltése és telepítése ingyenes, de bizonyos prémium funkciók fizetősek lehetnek.

Metadata (iPhone/iPad)
A Metadata egy képadatnézegető alkalmazás, amelyet kreatív szakembereknek terveztek, akik gyakran vannak úton. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen kiválassz egy képet a fotókönyvtáradból és megtekintsd annak metaadatait. A képadatok kártyaalapú elrendezésben jelennek meg, amely szép és rendezett megjelenést biztosít.

ConcreteCalc Pro Calculator (iPhone/iPad)
A ConcreteCalc Pro egy építési számológép, amelyet a neves Calculated Industries fejlesztett ki, akik rengeteg díjat nyertek már építési számológépeikkel. Az alkalmazás egy “Próbáld ki ingyen, mielőtt megvásárolnád” időszakot kínál, amely során az App Store-fiók nem kerül megterhelésre. Az ingyenes próbaidőszak alatt minden funkciót szabadon ki lehet próbálni anélkül, hogy fizetni kellene érte. A ConcreteCalc Pro nagy segítséget nyújt a pontos építési kalkulációk elvégzésében, különösen betonmunkák során, és használatával a bonyolult számítások is könnyedén megoldhatók.

DayCost Pro – Personal Finance (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi gyors számlázást, mindössze három másodperc alatt. Fő célkitűzései a sebesség, a biztonság és a könnyű használat. Elérhető egy iOS értesítési központ widget is, ami megkönnyíti a hozzáférést. A felhasználók értékelései alapján gyorsan megszerethető, és egyszerűen használható.

Vostok — Story Maker (iPhone/iPad)
A Vostok egy innovatív alkalmazás, amely segít lenyűgöző történetek és kollázsok létrehozásában, ezáltal felpezsdítve közösségi médiás jelenlétedet. Az eszközzel könnyedén alakíthatók át ötletek professzionális minőségű posztokká és történetekké. Számos kreatív sablont és szerkesztési lehetőséget kínál, amelyekkel egyszerűen használható és gyorsan elsajátítható. A Vostok segítségével új szintre emelhetők a vizuális tartalmak, így könnyen kitűnhetsz az online térben.

Tiny Planner – Daily Organizer (iPhone/iPad)
A Tiny Planner egy kompakt, ám hatékony életvezetési alkalmazás. Integrálja a feladatokat, teendőlistákat, emlékeztetőket, naptárakat, jegyzeteket és bevásárlólistákat. Ezzel az alkalmazással könnyedén szervezheted a napi teendőidet és hosszú távú céljaidat. Az egyszerű kezelőfelület lehetővé teszi az átláthatóbb és hatékonyabb időbeosztást, növelve a produktivitást.

Filterious Photo Filters (iPhone/iPad)
A Filterious egy alkalmazás, amely vintage fotószűrőkkel varázsolja egyedivé képeidet. Az appban található, kézzel készített szűrőkollekciók a ’90-es évek stílusát idézik. A különböző hatásokat egyetlen érintéssel alkalmazhatod, majd az ujjadat jobbra vagy balra húzva módosíthatod a por effektust. Az elkészült képeket egyszerűen exportálhatod a fotókönyvtáradba.

WebFX (iPhone/iPad)
Ez a bűvésztrükk lehetővé teszi, hogy egy kártyaelőrejelzést hajts végre, miközben a néző saját telefonját, táblagépét vagy számítógépét használja. A néző meglátogat egy weboldalt az eszközén, ahol egy fotót mutatsz neki. Ezen a fotón láthatja a kiválasztott kártyát, amely megfelel a korábban kiválasztott vagy gondolt kártyának. A trükk különlegessége, hogy minden a néző eszközén történik, így a csalás lehetősége minimálisnak tűnik. Az egyszerűsége és a technológia használata miatt ez a trükk ideális modern bűvészek számára.

Auto Clicker: Click Bot (iPhone/iPad)
A Click Bot egy olyan alkalmazás, amely az automatikus kattintások révén egyszerűsíti a készülék használatát. Lehetővé teszi, hogy könnyedén nézz TikTok videókat vagy YouTube Shorts-okat anélkül, hogy folyamatosan érintened kellene a képernyőt. Az app különösen hasznos, ha több tartalmat szeretnél áttekinteni rövid idő alatt. Felhasználóbarát felülettel rendelkezik, így könnyű a beállítása és használata. A hozzáférés nem igényel fejlett technikai ismereteket, ami ideálissá teszi minden korosztály számára.

iVPN – WireGuard Private VPN (iPhone/iPad)
Az iVPN egy megbízható WireGuard VPN alkalmazás iPhone-ra, iPadre és Macre. Az iVPN szolgáltatása első osztályú védelmet nyújt a személyes adatok védelme érdekében. Az alkalmazás első hónapban ingyenesen kipróbálható, így kockázat nélkül élvezheted az összes előnyét. Az iVPN felhasználóbarát felülete könnyedén kezelhető, és a hibakeresési útmutató segíthet bármilyen probléma esetén. Az iVPN fizika alapú szerverei biztosítják a gyors és biztonságos kapcsolatot, így zavartalanul böngészhetsz az interneten.

Interval Timer for Tasks (iPhone/iPad)
Az Interval Timer for Tasks alkalmazás segítségével időzítőket állíthatsz be, amelyek ismétlődnek és szünetet tartanak az egyes szakaszok között. Ez hasznos, ha feladatok végzése közben szüneteket szeretnél tartani, például tanulás vagy sportolás során. A program egyszerűen kezelhető, és lehetővé teszi a saját igényeidnek megfelelő időbeosztás kialakítását. Az alkalmazás segít fókuszálni és hatékonyan beosztani az idődet, így könnyebben elérheted a kitűzött célokat.

Brookhaven Game (iPhone/iPad)
Az “Insane House” egy lenyűgöző virtuális világban játszható interaktív játék. Fedezz fel különböző szobákat, és élvezd az idődet a felfedezéssel. Játssz a szabadban, és csodáld meg a fantasztikus autókat. A játék szabadságot ad ahhoz, hogy teljes mértékben átélhesd a kalandot, és remek időt tölthess családoddal.

Kingdom Rush- Tower Defense HD (iPhone/iPad)
A Kingdom Rush egy díjnyertes, offline játszható toronyvédelmi játék első része, amely világszerte milliók kedvence, és mind a játékosok, mind a kritikusok elismerik. A játék célja védelmi tornyok építése és fejlesztése, miközben hullámokban érkező ellenségeket kell megállítani. Gazdag színvilága és részletes grafikája mellett számos kihívás és stratégiai lehetőség kínálkozik. Egyszerűen érthető, mégis mély stratégiai elemekkel rendelkező játékmenete minden korosztály számára élvezetes.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
„Become a Legend!” egy népszerű szörnyharcos RPG játék, amelyben több mint 2000 animált szörnyet foghatsz be, képezhetsz és fejlődhetsz. Valós idejű PvP párbajokban mérheted össze tudásodat más játékosokkal. Alakítsd ki saját csapatodat, és küzdj a győzelemért, hogy te lehess a bajnok.

My City: Star Horse Stable (iPhone/iPad)
A “Yeeeeeeeee Haaaaaaaaa” egy izgalmas lovas játék, amelyben saját lovad lehet. Ebben a játékban felnevelheted, lovagolhatsz és felöltöztetheted kedvencedet. Fedezd fel a szórakoztató istállót és élvezd a kalandokat, miközben gondoskodsz a lovadról. A játék magában foglal különböző tevékenységeket, amelyek fejlesztik a stratégiai és gondoskodó készségeket. A fizika alapú animációk és látványok valósághű élményt biztosítanak. Ideális választás minden 15 éves számára, aki rajong a lovakért és szeretne saját kedvencéről gondoskodni anélkül, hogy valódi lovat tartana.

My City : Hospital (iPhone/iPad)
A “My City: Hospital” egy lenyűgöző játék, amelyben az orvos szerepét töltheted be. Saját kórházadat irányíthatod, különféle feladatokat végezve, mint például csecsemők szállítása és betegek kezelése. A játék lehetőséget ad arra, hogy egy forgalmas sürgősségi központot működtess és igényeid szerint alakítsd ki. Célja, hogy különböző orvosi szituációkat élj át, miközben szórakoztat és tanít.

Rescue the Enchanter (iPhone/iPad)
A “The Enchanted Worlds” című játék folytatásában egy hosszabb point-and-click stílusú puzzle kaland vár rád. A feladatod, hogy megtaláld az elvarázsolt világban rekedt bűvészt, aki az utolsó felfedezett könyvben rejtőzik. Különböző rejtvények és kihívások megoldásával haladhatsz előre a történetben, miközben lenyűgöző grafika és összetett logikai feladatok tárulnak eléd. Fejleszd problémamegoldó képességeidet, és merülj el ebben a varázslatos utazásban!

Invading Horde – TD (iPhone/iPad)
A Király nem mindennapi sorsolás során téged választott ki, hogy megvédelmezd a Birodalmat a nyugaton megjelent támadó horda ellen. A játékban egy szerencsétlen paraszt szerepébe bújva kell szembenézned ezzel a hatalmas kihívással. Karakterednek ügyesen kell használnia korlátozott erőforrásait és képességeit a túlélés érdekében, miközben folyamatosan megoldásokat talál az egyre nehezedő helyzetekre, valamint igyekszik visszaverni a horda támadásait.

Dragon Flight Simulator Games (iPhone/iPad)
A Dragon Flight Simulator Game egy magával ragadó sárkányszimulátor, melyet kifejezetten mobil eszközökre fejlesztettek. A játékban te irányítod a sárkányt, és az egyszerű irányító eszközökkel könnyedén kezelheted. A különböző szinteken az a feladatod, hogy összegyűjtsd az összes csillagot és áthaladj az ellenőrzőpontokon. Izgalmas kihívások várnak rád, miközben manőverezel és teljesíted a kitűzött célokat.

Zoombinis – Logic puzzles (iPhone/iPad)
A Zoombinis az 1990-es évek díjnyertes puzzle játékának, a Logical Journey of the Zoombinis-nek újragondolt változata. A játék során kis kék lényeket kell irányítanod, hogy rejtvényeket megoldva új otthonra találjanak. Folyamatos kihívást jelent, hiszen a feladatok egyre nehezebbé válnak. Több mint 100 különféle puzzle vár rád, amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást és a problémamegoldó képességeket. Ideális választás azoknak, akik szeretik a logikai játékokat, és olyan kihívásokat keresnek, amelyek egyszerre szórakoztatnak és tanítanak.

Math Master Puzzles & Riddles (iPhone/iPad)
Ez a matematika trivia játék egyedi módot kínál a felhasználók számára az interakcióra, lehetőséget adva nekik saját kérdések létrehozására és összeállítására. A játék lehetőséget biztosít arra is, hogy a felhasználók elismerést kapjanak a saját kérdéseikért. Ezáltal ösztönzi a kreativitást és a közösségi tanulást, miközben biztosítja a személyes adatok védelmét. Hagyományos hibakeresési útmutatók is elérhetők a felhasználói kérdések megoldására. A játék nem igényel fizika alapú ismereteket, így a matematikai tudásra koncentrál.

picFind – Find some different (iPhone/iPad)
A picFind egy klasszikus különbségkereső játék. Jelenleg 170 képet tartalmaz. Minden képpárban néhány különbséget kell megtalálnod egy meghatározott időn belül. A játék folyamatosan frissül és további képekkel bővül.

Some Peace Of Mind (Full) (iPhone/iPad)
Igen, ezek valódi fényképek. Igen, ez egy valós szoba. Igen, ez egy másik szabadulószoba játék.