LEGO Retro Írógép Felnőtteknek


LEGO Ideas Írógép 21327 Építőkészlet Felnőtteknek, Gyűjthető Retro Kiállítási Modell, Kreatív Hobbi, Egyedi Ajándékötlet Standard Csomagolásban

Termékleírás

Ez a LEGO Ideas készlet felnőttek számára egy régimódi, összeállítható és kiállítható írógép modellt kínál, amely mozgásában és hangjában az igazi írógépeket idézi. Az írógép modelljének központi típuskara minden egyes leütött betűbillentyű hatására emelkedik, ezzel egyidejűleg a kocsi is átvándorol a másik oldalra, ahogy gépeled a szöveget. A 2079 darabból álló összeállítható modell egy müködő hengert is tartalmaz, amelybe valódi papírt helyezhetsz, így válik lenyűgöző dísztárggyá.

Tartalmazza a LEGO Csoport alapítójának utódja által írt és aláírt levelet 43 nyelven, amelyet az írógépbe helyezhetsz kiállítási céllal. Kiváló lehetőséget biztosít szórakoztató időtöltésre akár egyedül, akár családdal, és különleges ajándékötlet lehet LEGO-megszállotaknak, íróknak, valamint a retro dolgok kedvelőinek.

Ez a felnőtteknek szánt modellkészlet tartalmaz egy illusztrált könyvecskét, amely lépésről lépésre segít végigkísérni a kihívásokkal teli építési folyamatot. A modell magassága meghaladja a 27 cm-t.

Kapcsolódó videó:További részletek itt.