Hordható AI Csoda: Humane Ai Pin

Featured Image
A Humane Ai Tű új dimenziókat nyit az ember-gép kapcsolatban. Ez a hordható eszköz lehetővé teszi, hogy képernyő nélküli formában, gesztusok és a tenyérre vetített kijelző segítségével kommunikálj mesterséges intelligenciával. A Cosmos operációs rendszer biztonságot és intelligens kezelhetőséget garantál, míg a Snapdragon processzor gyorsaságot biztosít.

Finomítsd interakcióidat a mesterséges intelligenciával a Humane Ai Pin segítségével. Ez a hordható eszköz egy beszélgetős, képernyő nélküli formátumot kínál, lehetővé téve, hogy az AI-t magaddal vidd bármerre.

Újragondolt interakciók az AI-val:

A Humane Ai Pin segítségével természetesen kommunikálhatsz a mesterséges intelligenciával, gesztusokat használhatsz és tárgyakat mutathatsz fel “neki”. A kommunikációt a tenyeredre vetített Lézer Kijelző is segíti.

Zökkenőmentes használat a mindennapokban:

A legnagyszerűbb ebben az AI technológiában az, hogy tökéletesen integrálódik a mindennapi életedbe. Az Ai Mikrofon például gyors kereséseket tesz lehetővé és azon nyomban megtalálja a keresett információkat. Ezenfelül a technológia képes üzeneteket írni a te hangnemedben.

Új operációs rendszer az AI számára:

Mindezt a Cosmos operációs rendszer teszi lehetővé, amely az interakciókat intelligens technológiákkal és magas szintű biztonsággal ötvözi.

Legújabb technológia:

Ez az AI eszköz egy Qualcomm AI Engine-nel ellátott Snapdragon processzort tartalmaz.

Élvezd a kényelmes keresést és kommunikációt ezzel a mindennap használható, viselhető AI eszközzel. Mindezt megkapod potom 250,000 Foreintért. Reméljük, gyorsan lejjebb megy az ára!További részletek itt.