Hasznos Tippek Lustáknak

Megkérdeztünk 20 diákot, mi volt életében a leglustább dolog amit tett. Vagyis mi volt az, amit pusztán lustaságból képes volt megcsinálni, és erre büszke is. A válaszok közül néhány egyszerűen zseniális. Ha eddig azt hitted lusta vagy, most újragondolhatod.

1.Felhívtam az éttermet hogy küldjék vissza a pincért az asztalomhoz.

2.Van egy kutyám és egy macskám, és gyűlölök úgy aludni, hogy nyitva van az ajtó. A kutyám néha bent akar aludni, néha kint, de soha nem dönti el, csak mire kényelmesen befészkeltem magam az ágyba. Ilyenkor fel kell kelnem, hogy becsukjam az ajtót. Megoldás? Tartok egy lézeres öngyújtót az éjjeliszekrényen. Mikor a kutya eldönti végre hol akar aludni, rávilágítok az ajtóra a lézerrel, és a macskám becsukja az ajtót, miközben a fényt hajkurássza. Esténként ott ül ajtóban, várja hogy világítsak.

3.Ellőttem 10 darab darts nyilat a villanykapcsoló felé hogy kilőjem a világítást. Egyik sem talált, felkapcsolt villanynál aludtam.

4.Letöltöttem egy filmet, pedig megvolt dvd-n. Egy emelettel feljebb, a másik szobában.

5.Indultam az órámra, de a liftek elromlottak, és csak gyalog tudtam volna felmenni a harmadikra, az osztályba. Hazamentem.

6.A távirányító 2 méterre volt tőlem, úgyhogy inkább letöltöttem a távirányító applikációt a telómra.

7.Volt nekem olyan tapsra érzékeny világítás a szobámba, de utálok tapsolni, úgyhogy felvettem ahogy tapsolok, és azt játszottam le.

8.A kutyám pórázát a kedvenc RC monster truck távirányítós autómhoz kötöttem, és azzal sétáltattam, miközben én feküdtem az ágyban.

9.Egyszer a macskaalomba hugyoztam, mert túl messzire volt a W.C. Másnap reggel nem akartam kicserélni az almot, és kidobtam az egész dobozt a kukába.

10.Egyszer annyi mosatlan edény felhalmozódott a mosogatóban, hogy már kezdett szaga lenni. Még mindig nem akartam elmosogatni, úgyhogy lefújtam egy flakon W.C. frissítővel. Amúgy én mindig mindent a dobozából eszek, vagy rögtön a hűtőből, hogy ne kelljen mosogatni.