Frax HD: Csodálatos Fraktális Tájak Az Ujjaid Végén!

Featured Image
A Frax HD, egy újszerű alkalmazás, amely különleges fraktális tájakat hoz létre, manipulálható textúrákkal és színekkel. Az érintőképernyősen irányítható fraktálok 42 változatát fedezheted fel, és további 200-at a pro csomag megvásárlásával. Az alkalmazástól nem kell félned, hiszen ösztönösen kezelhető, és lehetővé teszi műalkotásaid megosztását.

Mi a franc ez a Frax HD?

A Frax HD első pillantásra talán rémületet keltőnek tűnhet. Ez az alkalmazás a fraktálokra, azaz összetett matematikai egyenletek ábrázolásaira épül; ezek az ábrák kanyarognak és fordulnak, így káprázatos, szokatlan képi világot varázsolnak elő. A műszaki magyarázat bonyolultsága fejfájást okozhat, azonban szerencsére nem szükséges megértened, ahhoz, hogy használhasd. Elegendő tudnod, hogy a Frax HD egy lenyűgöző eszköz bizarr és szórakoztató tájképek létrehozására. Összesen 42 különböző fraktál-tájat fedezhetsz fel interaktív módon — és közel 200-at, amennyiben megvásárolod a “pro” csomagot —, melyeket színeikkel, megvilágításukkal és textúráik módosításával alakíthatsz át, hogy valami teljesen újat teremts. Mindeközben jól ismert csíptető- és nagyítómozdulatokkal tárhatod fel e tájak hatalmas méreteit.

Az érintőképernyős vezérlés azt jelenti, hogy valójában nem kell bűvészkedned számokkal vagy képletekkel. Ehelyett lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül az ujjaid segítségével módosítsd a képek színét és textúráját, különböző jellemzőit. Az eredmény egy gyönyörű műalkotástól a horrorisztikus sötét vízióig, vagy akár egy rohamot provokáló fényjátékig terjedhetnek, és az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen megoszd és elmentsd az alkotásaidat, melyek remekül használhatóak például iPad háttérképnek. A Frax HD talán nem szeretteti meg a fraktál matematikát, de kétségtelenül bemutatja, hogy a matematika is lehet gyönyörű.

Frax HD beszerezhető itt iOS készülékekre.