APPok, Amik Ingyenesek MA, 7/4

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Math Trainer – Quick Questions (iPhone/iPad)
A Math Trainer egy gyors és egyszerű módja a fejben számolási képességek fejlesztésének. Az alkalmazás lehetőséget nyújt összeadás, kivonás, osztás és szorzás gyakorlására, gyors kérdéseken keresztül. Négy különböző nehézségi szint biztosítja, hogy mindenki megtalálja a saját képességeinek megfelelő kihívást.

Drum Beats+ Rhythm Machine (iPhone/iPad)
A Drum Beats+ egy metronóm alkalmazás, amely dobritmusok segítségével javítja az időzítést, ezáltal elkerülhető a monoton kattogás. Számos funkcióval bővült, például különböző ritmusok és stílusok közül lehet választani, melyek mindegyike professzionális minőségű hangzást biztosít. Az alkalmazás révén könnyedén gyakorolhatsz különböző tempókban és ritmusokban, így gyorsan fejlesztheted zenei képességeidet. Egyszerűen kezelhető felülete és testreszabhatósága miatt minden zenész számára ideális választás.

RAIN RADAR °- sky weather NOAA (iPhone/iPad)
A “Rain Radar” alkalmazás segítségével bárhol és bármikor követheted az időjárási viszonyokat. Az applikáció által biztosított animált radarképek és az aktuális időjárási adatok egyetlen pillantással elérhetők. A nagyítható esőradár funkció révén valós időben követheted a záporok, időjárási frontok és viharok mozgását, így mindig naprakész lehetsz.

Metadata (iPhone/iPad)
A Metadata egy képadat-megjelenítő alkalmazás kreatív szakemberek számára, akik gyakran úton vannak. Az alkalmazással könnyedén kiválasztható egy kép a fotókönyvtárból, majd a képhez tartozó metaadatok egy szép, kártya alapú elrendezésben jelennek meg. Az alkalmazás gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a technikai információkhoz, mint például a fénykép készítésének dátuma, helyszíne, vagy a használt kamera beállításai. Ideális eszköz fotósoknak és dizájnereknek, akiknek útközben is szükségük van a képek részleteinek megtekintésére.

PhotoWidget+ (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás egy fotó widget iOS 8 és újabb verziókra. Támogatja az új widgeteket az iOS 14-ben. Lehetővé teszi kedvenc fotód elhelyezését a widgetben. Főbb jellemzők: egyszerű használat, testreszabható méretek, több fotó kezelése, és a képek rendszeres frissítése. Alkalmas személyes adatok védelme érdekében is, hiszen a beállítások lehetővé teszik a privát fotók biztos tárolását. Továbbá részletes hibakeresési útmutató biztosít segítséget, ha problémába ütközöl a használat során.

CV Form – Resume Maker (iPhone/iPad)
A Resume Builder alkalmazás gyors és professzionális önéletrajz készítésére ad lehetőséget. Legyen szó friss diplomásokról vagy tapasztalt szakemberekről, innovatív alkalmazásunk segítségével néhány érintéssel tökéletes önéletrajz hozható létre mobilkészülékeken. Az alkalmazás révén könnyedén bemutathatók a képességek, a tapasztalatok és az egyedi képesítések.

JPEG Converter. (iPhone/iPad)
Az alkalmazás révén könnyedén átalakíthatod képeidet JPG, PNG, HEIC vagy PDF formátumokra. Egyszerűen konvertálhatod, tömörítheted és oszthatod meg fotóidat közvetlenül telefonodról, így zökkenőmentesen oszthatod meg őket különböző eszközökön.

SUBscription Synth (iPhone/iPad)
A SUBscription nevű szintetizátor plugin a 2023-as nemzetközi viccnap alkalmából készült. Bár az alapötlet egy szójátékra épül, amely az aktuális zeneipari trendeket figurázza ki, a végeredmény egy kiváló eszköz lett. A plugin képes felhasználói által generált kódokból (subscription codes) egyedi hullámformákat létrehozni egy monofónikus szub-szintetizátorban. Az eredmény egyedülálló hangzásvilágot kínál a felhasználóknak, miközben humorosan reflektál a zeneipar jelenlegi helyzetére.

Pros n Cons (iPhone/iPad)
A Pros n Cons egy egyszerű, mégis hatékony döntéshozó eszköz. Képes felsorolni minden tényezőt és meghatározni azok fontosságát. Az összes lehetőséget értékeli a megadott tényezők alapján, majd a rangsorolást az értékelések és a tényezők fontosságának szorzataként végzi. Ennek eredményeként a legjobb opció az élre kerül, míg a leggyengébb a lista végén foglal helyet.

Visual Acuity Charts (iPhone/iPad)
Az “Early Vision” nevű mobilalkalmazás célja a rövidlátás korai felismerése és megelőzése. Az applikációt 6 éves kortól gyermekek, szülők és háziorvosok számára fejlesztették ki. Az optikailag precíz vizsgálati jelek segítségével pontosan mérheted a távolsági látást. Az alkalmazás időben figyelmeztet a rövidlátásra utaló jelekre, így megelőző lépéseket tehetsz és orvosi segítséget kereshetsz, hogy a pszeudomiópia ne alakuljon át valódi rövidlátássá, vagy megakadályozd a meglévő rövidlátás súlyosbodását.

Voice Counter on Lock Screen (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás egy számláló funkcióval rendelkezik, amely hangos értesítéseket is ad, és egyedülálló módon még a lezárt képernyőn is működik. Az alkalmazás ezen különleges tulajdonsága révén az egyetlen a maga nemében, amely a zárolt képernyő mellett is használható.

Dustbin AUv3 (iPhone/iPad)
A “Dustbin Sound System” egy különleges audio plugin, melyet a 2022-es Nemzetközi Vicc Napjára fejlesztettek ki. Ez a plugin egyedi hangzást nyújt egy szemetesvödör hangrendszer alkalmazásával. Célja, hogy humoros és szórakoztató élményt kínáljon a felhasználóknak, miközben meglepő hanghatásokat hoz létre. Ideális kreatív projektekhez és zenei kísérletezéshez, különösen akkor, ha nem mindennapi hangokra van szükség.

GlossWire (iPhone/iPad)
A GlossWire egy mobilalkalmazás, amely lehetőséget biztosít a legújabb feltörekvő és elismert szépségmárkák felfedezésére szerte a világon. Az alkalmazás naprakészen tart, így mindig ismerni fogod a legfrissebb trendeket és innovációkat. Könnyen használható felülete révén egyszerűen hozzáférhetsz a legújabb termékekhez és márkákhoz.

TiM Fractions 2 (iPhone/iPad)
Ez a tanulási eszköz hét különböző kvízzel segíti a tudás fejlesztését, ahol minden újabb kvíz az előzőleg megszerzett készségekre épít. Az eszközhöz tartozik továbbá tizenkét oktatóvideó is, amelyek közül mindegyik legalább egy kvízhez kapcsolódik. A felhasználói adatokat biztonságosan, lokálisan tárolja, így akár tíz tanuló eredményeit is megőrizheti, ezzel csökkentve a személyes adatok védelme körüli aggályokat.

PhotoSync-Backup your photos (iPhone/iPad)
Az Easy To Easy egy egyszerűen használható alkalmazás, amely lehetővé teszi a fényképek és videók exportálását és mentését egyetlen kattintással. Az adatvesztés nélküli mentési folyamat eredeti minőségben tartja meg a képeket és videókat, beleértve az EXIF információkat is. Az alkalmazás használatával könnyen kezelhetőek a személyes adatok védelme érdekében tett mentések, és támogatott az eredeti kép exportálása. A felhasználói élményt növeli, hogy az alkalmazás gyors és megbízható megoldást kínál a médiafájlok biztonságos tárolására és kezelésére.

Memorize: Learn GRE Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn GRE Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligenciát használó tanuló alkalmazás, amely a GRE és GMAT szókincs elsajátítására és memorizálására szolgál. Több mint 4000 gyakori GRE szót tartalmaz, melyeket szakértők válogattak össze. Az alkalmazás különböző szószedeteket kínál külföldieknek, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak, minden nyelvi szinten a kezdőtől a nagyon haladóig. A kártyák a legfontosabb angol szavakat fedik le különböző kategóriákban, mint számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbi, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzések, test, randevú, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és vizsga, vészhelyzet stb.

Touch Search + (iPhone/iPad)
A mai információs korban a Touch Search+ a legtöbb felhasználó számára a legkényelmesebb eszköz. Az eszköz használata előtt a webkeresés időigényes és hatástalan volt, mivel először meg kellett nyitni a web böngészőt. A Touch Search+ leegyszerűsíti ezt a folyamatot, lehetővé téve a gyors és hatékony keresést közvetlenül az alkalmazásból, így időt és energiát takarít meg. Az eszköz ideális azok számára, akik gyors hozzáférést keresnek az információkhoz, anélkül hogy a tradicionális böngészői lépésekre lenne szükségük.

TiM Fractions 1 (iPhone/iPad)
Ez a tanulási eszköz 11 kvízből áll, amelyek egymásra épülnek, így minden kvíz segít elmélyíteni az előzőekben tanult készségeket. Összesen 36 oktatóvideó segíti a tanulást: az első kvíz hat videóból áll, míg a 2-11. kvízek mindegyike három-három videót tartalmaz. Az eszköz segít hatékonyan fejleszteni a tudásodat és megérteni az egyes témákat lépésről lépésre.

FlipClock-Alarm Digital Clock (iPhone/iPad)
A FlipClock alkalmazás egy reklámmentes, iPadhez optimalizált, retro stílusú flip óra és Pomodoro időzítő. Főbb jellemzői között megtalálható az időjárás megjelenítés, ASMR meditáció és fehér zajos alvástámogató funkció, többnyelvű támogatás és választható témák. Hamarosan elérhető lesz benne a naptár, vizsgák és évfordulók visszaszámlálásának lehetősége is.

Különleges funkciók:
– Kreatív óratémák a retro és minimalista stílusok kedvelőinek
– Kiváló minőségű természetes fehér zajok
– Rugalmasan beállítható Pomodoro időzítő
– Ébresztőóra
– Visszaszámlálás
– Események kezelése
– Inspiráló idézetek, valamint saját idézetek hozzáadásának lehetősége
– Saját háttérképek

Felhasználási helyzetek:
– Tanulás otthon vagy könyvtárban
– Fókuszált munka a Pomodoro időzítővel
– Relaxáció vagy alvás természet hangjaival
– Visszaszámlálás eseményekre, például szilveszteri bulira
– Asztali óra vagy más alkalmazások felett lebegő rétegként

A FlipClock hasznos a tanulásban, munkában és egyéb időmérési feladatokban, növelve a hatékonyságot.

Filki – Expenses and Income (iPhone/iPad)
Ez az egyszerű alkalmazás lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd személyes kiadásaidat és bevételeidet. Gyors tranzakcióbevitelt kínál, mindössze egy kötelező mezővel: a kategóriával. Beépített számológépet is tartalmaz, hogy még könnyebbé tegye a számolást.

Percent Calculators (iPhone/iPad)
Az iOS Percent Calculators App az https://percent.info oldal látogatóinak kéréseire válaszul készült. Az alkalmazás célja, hogy intuitív, zavaró elemek nélküli, gyorsan működő és könnyen használható legyen.

Memorize: Learn Italian Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Italian Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencia alapú alkalmazás, amely segít az olasz szókincs elsajátításában és memorizálásában. Több mint 5000 hasznos olasz szót tartalmaz, szókártyák formájában. A szókártyákat szakértők válogatták, különböző célcsoportok, például külföldiek, üzletemberek, turisták és nyelvtanulók számára kialakítva. A szókincs szinteket ölel fel a kezdőtől a haladó szintig, és különösen hasznos a CILS nyelvvizsga felkészüléséhez. Kategóriák szerint csoportosítva találhatók szavak: számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbi, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzések, test, randevú, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, idegen országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és teszt, vészhelyzet stb.

Chinese Flashcards HSK 3 (iPhone/iPad)
A “Chinese Flashcards HSK 3” egy alkalmazás, amely segít 300 kínai szó elsajátításában szórakoztató és aranyos környezetben. Az alkalmazás szintjei a HSK (Kínai Nyelvvizsga) 3. szintjén alapulnak, ami középhaladó szintet jelent. Az alkalmazás célja, hogy játékos formában támogassa a nyelvtanulást, és hatékonyan fejlessze a szókincsedet. A program használata során nem kell aggódni a személyes adatok védelme miatt, mivel az alkalmazás megfelel a legújabb adatvédelmi előírásoknak. Hibakeresési útmutató is rendelkezésre áll, hogy bármilyen technikai problémát gyorsan megoldhass.

Simplify Fractions (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás nem csak egyszerűsíti a törteket, hanem a vegyes törteket (vegyes számokat) is. Képes kiszámolni és egyszerűsíteni mind a helyes, mind a helytelen törteket.

SubVi (iPhone/iPad)
A SubVi (Subtitle Video) projekt hatékony eszközt kínál az angol nyelv tanulására, különféle módszerekkel, mint a diktálás, beszédfelismerés és kvízek. A videók előfizetett YouTube csatornákról származnak. A diktálás funkció fejleszti a hallás utáni értést, a beszédfelismerés javítja a kiejtést, míg a kvízek a nyelvtani tudást tesztelik. Ez az interaktív és szórakoztató mód átfogó megközelítést kínál az angoltanuláshoz.

Telepromptme Script Scroller (iPhone/iPad)
A Telepromptme egy innovatív eszköz, amely segít tökéletes szónoki teljesítményt nyújtani. Automatikusan görgeti a szöveged, miközben te felolvasod, így elkerülhető a letekintés szüksége. Ez biztosítja, hogy gördülékenyen és magabiztosan adhasd elő mondandódat.

Numerology (iPhone/iPad)
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a nevek, dátumok és számok energetikai értékét kiszámítsd a standard numerológiai elvek alapján. Segítségével felfedezheted a karakterláncok mögötti rejtett energiákat, amelyeket különböző élethelyzetekben hasznosíthatsz. Az egyszerű, felhasználóbarát felület gyors és pontos eredményeket nyújt, így könnyedén megértheted a számok és betűk energetikai hatását.

Geography: learn the world map (iPhone/iPad)
Ez a játék segít megtanulni és megjegyezni országok, fővárosok, városok, folyók és tavak elhelyezkedését. A játék 35 szintet tartalmaz, melyek kategóriákra vannak bontva:

– VILÁG kategória: országok, fővárosok, városok, folyók, tavak szintjei.
– EURÓPA kategória: országok, fővárosok, városok szintjei.
– EURÓPAI ORSZÁGOK VÁROSAI kategória: Németország, Egyesült Királyság, Spanyolország, Olaszország, Ukrajna, Törökország, Fehéroroszország szintjei.
– ÉSZAK-AMERIKA kategória szintjei.

Catch the Ghost – Focus Timer (iPhone/iPad)
A nagyvállalatok hatalmas összegeket fordítanak arra, hogy alkalmazásaik minél inkább függőséget okozzanak. Ennek következtében nehéz letenni a telefonokat. A színek, értesítések és algoritmusok mind-mind úgy vannak kialakítva, hogy minél hosszabb időt töltsünk az adott alkalmazásban. Az ilyen technológiák tudományos megértése hozzájárulhat ahhoz, hogy hatékonyabban irányítsuk a képernyő előtt töltött időnket.