APPok, Amik Ingyenesek MA, 7/2

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Mandala Maker 360 Pro (iPhone/iPad)
A Pro változat reklámmentes, és minden funkció fel van oldva, ráadásul további mandala lehetőségekkel és magasabb teljesítménnyel bír. Ezzel az alkalmazással könnyen alkothatsz gyönyörű és részletgazdag mandalarajzokat, csak néhány lépésben.

logol – Add Watermark and Logo (iPhone/iPad)
A “logol” egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több képre is vízjelet helyezz. Az alkalmazással gyorsan és hatékonyan adhatsz hozzá aláírásokat és QR-kódokat a fotóidhoz. Az egyszerű és intuitív kezelőfelület révén képeid védelme könnyedén biztosítható. A képeket egyszerre exportálhatod ugyanolyan vízjelhatással, így időt takaríthatsz meg és egységes megjelenést biztosíthatsz.

Visual Acuity Charts (iPhone/iPad)
A “Megelőzés a legjobb gyógymód” elvet alkalmazva ez az alkalmazás 6 évesnél idősebb gyermekek, kisgyermekes szülők és háziorvosok számára készült. Az app optikailag pontos optotípusokat jelenít meg, amelyekkel pontosan mérheted a távolsági látást, így korán felismerheted a rövidlátást. Ez lehetővé teszi a megelőző intézkedések megtételét és az orvosi segítség korai igénybevételét, hogy megelőzd a pszeudomiópia myopiává alakulását, vagy megakadályozd a rövidlátás súlyosbodását.

Futhark (iPhone/iPad)
A Futhark app segítségével könnyedén fordíthatod az angol szöveget Elder és Younger Futhark runákra, illetve visszafelé. Ez az alkalmazás lehetőséget ad a viking korszak titkainak felfedezésére, valamint az ősi északi történelem és mitológia mélyebb megismerésére. Alkalmas azok számára, akik érdeklődnek a múlt iránt, és szeretnék bővíteni ismereteiket a rúnaírás és az északi mitológia terén.

TiM Fractions 2 (iPhone/iPad)
Ez az oktatási alkalmazás segíti a tanulást és fejlődést összesen 7 különböző kvízzel, amelyek egymásra épülve fejlesztik a tudásodat. A kvízek mellett 12 oktatóvideó is segíti a megértést, kvízenként legalább egy vagy több videóval. Az eredményeidet az alkalmazás rögzíti a használt eszközön akár 10 tanuló számára, biztosítva a személyes adatok védelmét.

Memorize: Learn GRE Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn GRE Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligencia alapú tanulóalkalmazás, amely a GRE és GMAT szókincs elsajátítását és memorizálását segíti. Több mint 4000 gyakori GRE szót tartalmazó szókártyát kínál, melyeket szakértők választottak ki. Az alkalmazást különféle célcsoportok számára fejlesztették, mint például külföldiek, üzletemberek, turisták és nyelvtanulók. Minden nyelvi szintet lefed, az abszolút kezdőtől egészen a nagyon haladó szintig. Ideális a GRE és GMAT vizsgákra való felkészüléshez, és számos kategóriában kínál szókártyákat, mint például számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, család, egészség, tudomány és üzlet.

ConcreteCalc Pro Calculator (iPhone/iPad)
A ConcreteCalc Pro alkalmazás az építőipari számológépeiről ismert Calculated Industries terméke. Ez a program segít a beton számítások gyors és pontos elvégzésében. Az App Store-ban elérhető “Try Before You Buy” lehetőséggel ingyenesen kipróbálhatod a teljes funkciókészletet anélkül, hogy az Apple díjat számítana fel a próbaidőszak alatt. Így megismerheted az alkalmazás hasznosságát, mielőtt megvásárolnád.

TiM Fractions 1 (iPhone/iPad)
Ez a termék 11 kvízből áll, amelyek egymásra épülnek, így a korábban megszerzett készségek tovább fejlesztését szolgálják. A tanulást 36 oktatóvideó segíti, az első kvízhez 6, a 2-11. kvízekhez pedig kvízenként 3 videó készült. A lépésről lépésre haladó rendszer biztosítja a fokozatos fejlődést és az anyag alapos megértését.

kVA Calculator (iPhone/iPad)
A kVA Calculator App egy hasznos alkalmazás iPhone és iPad készülékekhez, amely lehetővé teszi a kVA, kW, Amper, Volt és Teljesítménytényező közötti számításokat és átváltásokat ismert elektromos értékek alapján. Egyszerű és három fázisú kVA számításokat is végezhet. Az eszköz segítségével gyorsan és pontosan meghatározhatók az elektromos paraméterek, ami különösen hasznos lehet tanulóknak, villanyszerelőknek és mérnököknek. Az alkalmazás könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, így használata jól érthető és praktikus.

Opensoul (iPhone/iPad)
A fényképmegosztó közösségi hálózatok gyakran a külsőségekre helyezik a hangsúlyt, így a felhasználók sokszor az alapján ítélik meg egymást, hogy hogyan néznek ki a képeiken. Ez a felület nem feltétlenül tükrözi a valódi életet, mivel a legfontosabb a belső világunk és gondolataink. Az ilyen platformokon az emberek hajlamosak megválogatni, hogy mit osztanak meg, ezáltal torzítva a valóságot. Az ilyen oldalakon az adatvédelem is fontos kérdés, mivel a feltöltött tartalmak gyakran sok információt elárulnak rólunk és személyes adatainkról.

FlipClock-Alarm Digital Clock (iPhone/iPad)
A FlipClock egy reklámmentes, iPad-kompatibilis retro stílusú és egyszerű flip óra alkalmazás. Támogatja több nyelv használatát és különböző bőrfelületek beállítását, valamint lehetőséget kínál az időjárás előrejelzés és ASMR meditációs fehérzaj beállítására. Kreatív óra témák, mint a retro, elektronikus és minimalista flip órák állnak rendelkezésre. Az alkalmazás minőségi természet hangjait is biztosítja a pihenéshez, valamint a Pomodoro-technika erősítő funkcióját egyéni időhossz beállítással. Támogatja a visszaszámlálást, óránkénti időbeosztást, inspiráló idézeteket és egyéni háttérképeket. Ideális választás tanuláshoz, koncentrációhoz, relaxációhoz és személyes célok eléréséhez.

Memorize: Learn Italian Words (iPhone/iPad)
Az “Memorize: Learn Italian Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencia alapú applikáció olasz szókincs tanulására és memorizálására. Az app több mint 5000 hasznos olasz szót tartalmaz, melyeket szakértők válogattak össze. Ezeket a szókártyákat különböző célcsoportok számára tervezték, legyen szó kiküldött munkavállalóról, üzletemberről, turistáról, vagy nyelvtanulóról. A szókészlet minden nyelvi szintet lefed, az abszolút kezdőtől a nagyon haladó szintig, és felkészít a CILS nyelvvizsgára is. A több mint 5000 kártya különböző kategóriákat ölel fel, mint a számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, naptár, hobbi, ételek, vásárlás, család, természet, egészség, érzelmek, test, randizás, társadalom, kultúra, nyelv, történelem, külföldi országok, oktatás, iskola, gazdaság, tudomány, üzlet, tanulás és vizsgák, vészhelyzetek stb.

Math Trainer – Quick Questions (iPhone/iPad)
A Math Trainer egy hatékony és egyszerű eszköz a fejszámolás készségeinek fejlesztésére. A program négy alapművelettel (összeadás, kivonás, szorzás és osztás) dolgozik, gyorsan felmerülő kérdésekkel. Négy nehézségi szint közül választhatunk, így mind a kezdők, mind a haladók számára megfelelő kihívást biztosít. A rendszer célja a matematikai gyorsaság és pontosság javítása.

Numerology (iPhone/iPad)
Az energetikai érték app lehetővé teszi, hogy feltárd a nevek, dátumok és számok energetikai értékét a tibeti vagy védikus numerológia elvei alapján. Az alkalmazás számításokat végez a karakterláncok energetikai értékeiről, standard numerológiai elvek szerint. Könnyen kezelhető felületének köszönhetően bárki számára elérhető és használható. Alkalmas különböző elemzésekhez, például névelemzéshez vagy fontos dátumok energetikai vizsgálatához. Az alkalmazás segítségével egyszerűen és gyorsan betekintést nyerhetsz a numerológia által feltárt rejtett összefüggésekbe.

b-hyve pro (iPhone/iPad)
A B-hyve Pro alkalmazás egyszerűvé teszi a tájöntözési szakemberek számára a B-hyve Pro vezérlők kezelését és működtetését, bárhonnan, mobiltelefon vagy tablet használatával. Az alkalmazás lehetővé teszi a távoli hozzáférést, így bárhol és bármikor módosíthatók az öntözési beállítások. Ideális eszköz a hatékonyság és pontosság növeléséhez, miközben csökkenti a helyszíni jelenlét szükségességét. Az intuitív kezelőfelület és a valós idejű értesítések megkönnyítik a mindennapi feladatok nyomon követését. Az alkalmazás segíti a szakemberek munkáját az intelligens öntözési megoldások alkalmazásában.

Image Eraser – Inpaint & heal (iPhone/iPad)
Az Image Eraser alkalmazás segítségével könnyedén eltávolíthatod a képekről a nem kívánt elemeket. Az applikáció lehetővé teszi a villanyvezetékek, emberek, logók, vízjelek, szövegek vagy bármilyen más zavaró tárgy egyszerű eltüntetését. Az eltávolítás folyamata éppen olyan könnyű, mint maga a fényképezés.

Animal KIDS: Puzzle for 3,4,5 (iPhone/iPad)
Az Animal KIDS: Learning Puzzle egy oktatójellegű játék, amely a formák összehasonlításán keresztül fejleszti a gyermekek képességeit. A játék során a kis játékosok különböző állatok közül választhatnak, majd ezek darabjait gyűjthetik össze. Ez a tevékenység hatékonyan serkenti a logikai gondolkodást és a megfigyelőképességet. Minden állat eltérő formákat tartalmaz, így a játékosok folyamatosan új kihívásokkal néznek szembe. Az egyszerű kezelőfelület és az élénk, színes grafikák kifejezetten a fiatalabb korosztály igényeit elégítik ki.

Break Brick Out – Fun to break (iPhone/iPad)
A “Break Brick Out” egy közkedvelt téglatörő játék. A játékos feladata, hogy egy visszaverő rúd segítségével irányítsa a labdát, melynek célja az összes színes tégla elpusztítása. Számos szint áll rendelkezésre, ahol választhatsz poligon vagy négyzet alakú téglák, valamint három különböző rúd típus közül.

Clumsy Bomb (iPhone/iPad)
A Clumsy Bomb egy egyszerű, mégis rendkívül addiktív, szórakoztató játék. Főszereplője egy kicsiny bomba, amely ugrálva közlekedik. A játék célja, hogy a képernyő megérintésével elkerüljük a tüskéket, és minél tovább életben maradjunk. Habár a játékmenet könnyen elsajátítható, a magas pontszám elérése komoly kihívást jelent.

Fit Beats-EDM Beat Music game (iPhone/iPad)
A Fit Beats egy magával ragadó, végtelen játék, amely könnyen függőséget okozhat. A játékos feladata, hogy a megfelelő oldalra koppintva forgassa és illessze össze a formákat, miközben ütemes zenére figyel. Egyszerűen elsajátítható, mégis rendkívüli kihívást jelent, ha valaki igazán mesterévé akar válni.

Catch the Ghost – Focus Timer (iPhone/iPad)
A mobiltelefonoktól való függőség egyik oka, hogy nagy cégek milliárdokat költenek arra, hogy alkalmazásaikat minél addiktívabbá tegyék. Speciálisan kifejlesztett algoritmusok és visszacsatolási hurok használatával érik el, hogy a felhasználók minél több időt töltsenek az appokban. Ezen stratégiák célja, hogy a figyelmet folyamatosan fenntartsák, ami növeli a cégek bevételeit.

Proto-One (iPhone/iPad)
Ez a játék lehetőséget biztosít, hogy flottád oldalán küzdj meg az érkező ellenséges hajókkal, miközben az ellenséges támadások elkerülésével navigálod a frontvonalat. Ha pihenni szeretnél, választhatod a kevésbé veszélyes Zen-módot is, ahol 80-as évekbeli synth zene és retro-neon vizuális élmények várnak rád.

Spell the Beans (iPhone/iPad)
Ismerj meg egy új, izgalmas szójátékot, amely hosszú távú szórakozást nyújt! Először szórj szét egy marék illatos kávébabot, majd ahogy a babok rendeződnek, helyezz egy-egy betűt az általad választott babokra, és alkoss belőlük szavakat! Az egyszerű, mégis kreatív játék remek lehetőséget kínál a barátokkal vagy családdal eltöltött időre, és fejleszti a szókincsedet is.

Findit (HD) – 200 Pictures (iPhone/iPad)
A “Total 200pcs HD Pictures” egy klasszikus, különbségkereső játék, amely 200 nagyfelbontású képet tartalmaz. Minden egyes képen öt eltérést kell felfedezned. Minden helyesen megtalált különbség plusz 20 másodpercet ad a játékidődhöz. Ez a játék remek szórakozást kínál, és változatos képkínálatának köszönhetően hosszú ideig izgalmas marad.