APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/25

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít az Apple ökoszisztéma megértésében megbízható és könnyen érthető használati útmutatók, hibakeresési tanácsok, valamint alkalmazás- és termékajánlások révén. Független véleményeikkel támogatják, hogy a legtöbbet hozd ki Apple eszközeidből, biztosítva a gördülékeny felhasználói élményt.

Sound Touch (iPhone/iPad)
A Sound Touch egy díjnyertes oktatási alkalmazás, amelyet milliók kedvelnek. Segít a fiatal elméket felfedezésre ösztönözni és oktatni. Az alkalmazás különböző hangokat mutat be interaktív módon, így könnyebbé teszi a tanulást. Alkalmas arra, hogy gyermekek szórakozva ismerjék meg a körülöttük lévő világot. Kiváló minőségű grafika és hang effektusok jellemzik. Az alkalmazás felületének könnyű kezelhetősége miatt a használata egyszerű és élvezetes.

Passport Photo. (iPhone/iPad)
Az AI-technológia lehetővé teszi a tökéletes útlevél-, személyi igazolvány- vagy vízumfotó elkészítését. Az algoritmusok pontosan igazítják a képet az előírásoknak megfelelően, és intelligens háttérmódosításokkal biztosítják a megfelelő hátteret.

Acoustic Guitar Tuner Pro (iPhone/iPad)
A gitárhangoló eszköz rendkívül gyors és precíz segítséget nyújt a zenészek számára, lehetővé téve a tökéletes hangolást csupán néhány másodperc alatt. Kezdők, középhaladók és haladók számára egyaránt ideális, ez a hangoló a lehető legpontosabban jeleníti meg a hangfrekvenciát Hertz-ben (Hz). Egyszerű használata mellett garantálja a tökéletes hangzást, így minden szinten megkönnyíti a zenészek munkáját.

Classical Guitar Tuner Pro (iPhone/iPad)
Ezzel a gitárhangolóval könnyen és pontosan hangolhatod klasszikus gitárodat másodpercek alatt. Kezdők, középhaladók és haladó zenészek számára is optimális. A legpontosabb eszköz, mivel kijelzi a pontos frekvenciát Hz-ben.

Blur Video. (iPhone/iPad)
A Blur Video alkalmazással különleges filmes hatást adhatsz videóidnak. Az applikáció előrehaladott elmosási technológiája lehetővé teszi a minőség romlása nélküli elmosást. Számos beállítás közül választhatsz, így könnyedén testre szabhatod az áhított hatást. Az egyszerű kezelőfelület és a gyors feldolgozás révén ideális mind kezdők, mind haladók számára. Kiválóan alkalmazható személyes adatok védelmére, vagy hogy professzionális megjelenést kölcsönözz alkotásaidnak.

Violin Tuner Professional (iPhone/iPad)
Az Instant Hegedűhangoló tökéletes választás kezdők, középhaladók és profi zenészek számára egyaránt. Ezen eszköz segítségével a hegedű pillanatok alatt, egyszerűen és rendkívüli precizitással hangolható. Különlegessége, hogy a hang frekvenciáját hertzben (Hz) jeleníti meg, így a legapróbb eltérések is észlelhetők. Ez a funkció különösen akkor hasznos, amikor tökéletesen pontos hangolásra van szükség. Az Instant Hegedűhangolóval mindig biztos lehetsz benne, hogy hangszered kifogástalan hangon szólal meg.

Cello Tuner Professional (iPhone/iPad)
Ez a csellóhangoló készülék ideális választás minden tudásszintű zenész számára, legyen szó kezdőkről, középhaladókról vagy haladókról. Kivételes pontossággal jeleníti meg a hang frekvenciáját Hz-ben, így biztosítva a tökéletes beállítást. Az egyszerű használat révén gyorsan és könnyedén hangolhatod hangszeredet, garantálva a mindig tiszta hangzást. A készülék megbízható, gyors és precíz, tökéletesen igazodik a csellódhoz, ezzel megkönnyítve a gyakorlást és az előadásokat egyaránt.

BreatheIn: Calm Breathing (iPhone/iPad)
A BreatheIn egy olyan légzésjavító eszköz, amely segít elérni a nyugalmat és a békét a mindennapok káoszában. Lehetővé teszi, hogy mélyebb légzéstechnikákat sajátíts el, ami hozzájárulhat mentális és fizikai egészséged javításához. Könnyen használható és hordozható, így bárhol biztosíthatod a kívánt nyugalmat. A BreatheIn stresszcsökkentésre és koncentrációd javítására lett kifejlesztve. Alkalmazásával minden helyzetben megtalálhatod az egyensúlyt és harmóniát.

Hue Widgets (iPhone/iPad)
A Hue Widgets segítségével az okostelefonod kezdőképernyőjére helyezhetsz olyan widget-eket, melyekkel gyorsan elérheted a kedvenc Hue világítási jeleneteidet. A widget-ekkel egyetlen érintéssel be- és kikapcsolhatod a lámpákat, vagy megváltoztathatod a fény színét és fényerejét. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy még kényelmesebben kezelhesd otthonod világítását anélkül, hogy külön alkalmazást nyitnál meg.

Electric Guitar Tuner Pro (iPhone/iPad)
A gitárhangoló könnyedén és gyorsan hangolja be a gitárodat, mindössze néhány másodperc alatt, nagy precizitással. Ideális kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak egyaránt. A legpontosabb eszköz, mert megjeleníti a hang frekvenciáját Hz-ben.

WordCloud.app (iPhone/iPad)
A szófelhő (word cloud vagy tag cloud) egy esztétikus módja annak, hogy sok szót egy látványos képen jeleníts meg. Választhatsz kellemes színösszeállítást, formát, betűtípusokat – és máris kész egy gyönyörű kép, amit megoszthatsz barátaiddal vagy akár pólóra is nyomtathatsz.

Double Bass Tuner Professional (iPhone/iPad)
Az automatikus nagybőgő hangoló ideális kezdő, középhaladó és haladó zenészek számára. Ez az eszköz rendkívüli pontossággal hangolja a nagybőgőt, és megjeleníti a pontos hangfrekvenciát Hertzben (Hz). Használata egyszerű és kényelmes, így időt takarít meg gyakorlás és fellépés előtt.

AdBlock Master (iPhone/iPad)
Az AdBlock Master a böngészési élmény új szintre emelésére lett tervezve, hatékonyan blokkolja a hirdetéseket az egész készüléken. A Safari kiterjesztési képességeit és egyedi DNS szervereket felhasználva biztosítja a felhasználók számára a hirdetésmentes böngészést.

Viola Tuner Professional (iPhone/iPad)
Hangold be brácsádat gyorsan és pontosan! Ez az eszköz ideális minden zenész számára, legyen szó kezdőkről, középhaladókról vagy profikról. A kijelzőn megjeleníti a hang frekvenciáját hertzben, így a legnagyobb pontosságot nyújtja.

Yes Photos (iPhone/iPad)
Felejtsd el a tárhely miatti aggodalmakat ezzel az alkalmazással! Ez az alkalmazás tökéletes megoldást kínál a fotók és videók kezelésére.

**Fő jellemzők**

Intelligens csoportosítás: Fotóidat és videóidat automatikusan csoportosítja nap, hónap vagy év szerint.

Dixit Score (iPhone/iPad)
Az új Dixit pontszámoló alkalmazás segít egyszerűen számolni és vezetni a pontokat a Dixit társasjáték során. Az alkalmazás minden kártyához külön gombokat jelenít meg. A játékosok szavaznak, a mesélő felfedi a kártyáját, a játékosok felfedik saját lapjaikat, majd az összes pontszám automatikusan kiszámításra és hozzáadásra kerül. Az alkalmazás gyorsítja és átláthatóbbá teszi a játék menetének követését.

Chloe Puzzle Game Pro (iPhone/iPad)
Ez a bájos pixel art stílusú kirakós játék 72 különböző rejtvényt kínál, mindegyiket saját, egyedi logikával. A játék célja, hogy az aranyos vizuális elemekkel rendelkező rejtvények megoldásával próbára tegye a játékosok logikai képességeit.

Click Planet – Spacecraft (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás kikapcsolódást nyújt, bármikor játszhatsz vele nyomás nélkül. A működése egyszerű: csak rá kell kattintani egy gombra, és bármilyen erőforráshoz hozzáférhetsz. Az összegyűjtött erőforrásokat felhasználva építményeket hozhatsz létre.

Word Winds: Relaxing Word Game (iPhone/iPad)
A játékban betűblokkok folyamatosan hullanak, amelyeket a szélirány irányításával terelhetsz. Feladatod, hogy a blokkokból szavakat alkoss, ezzel eltüntetve azokat, pontokat gyűjtve és több időt nyerve, mielőtt a betűhalom túl magasra nőne. A cél a lehető legtöbb pont megszerzése a blokkok sikeres eltávolításával.

Neo Monsters (iPhone/iPad)
“Become a Legend! Capture over 2000 Animated Monsters and Duel in Real-Time PvP!” egy népszerű szerepjáték (RPG), ahol több mint kétezer animált szörnyet gyűjthetsz össze. A játék lényege, hogy csapatot építs, és valós idejű játékosok közötti harcokban (PvP) mérd össze tudásod. A szörnyeket befoghatod, kiképezheted és továbbfejlesztheted, hogy végül bajnok lehess. A játék egyik legnagyobb vonzereje a mély stratégiai elemekkel kombinált izgalmas, valós idejű harcrendszer.

2 Players 1 Device (iPhone/iPad)
Ez a két személyre tervezett eszköz különböző egyszerű, versengő játékokat kínál. Ideális választás randevúhoz vagy gyerekekkel történő várakozás alatt. Emellett kiválóan alkalmas arra is, hogy eldöntsük, ki fizeti a következő kört. A játékhoz két ember szükséges, akik az eszköz ellentétes oldalán foglalnak helyet.

Planet Gravity – SimulateOrbit (iPhone/iPad)
A “Planet Gravity” egy fizika alapú játék, amelyben az űrben repülő aszteroidákat szimuláljuk, és lépésről lépésre megalkotjuk a Naprendszert. Minden szinten különböző küldetéseket kell teljesítened. A játék célja a gravitáció hatásainak megértése és a bolygók pályájának kialakítása.