APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/18

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Time Tracker : Timy (iPhone/iPad)
A TaskMaster egy időkövető alkalmazás, amely segít feladataid nyomon követésében és az idő hatékony beosztásában. Az app célja munkafolyamataid optimalizálása, a termelékenység növelése és a határidők betartása. Könnyen kezelhető felületének köszönhetően gyorsan áttekintheted teendőidet és priorizálhatod őket. A TaskMaster értesítésekkel figyelmeztet a feladataid közeledtére, emlékeztető funkciói és részletes időkövetési jelentései pedig garantálják, hogy minden projektedet időben elvégezd. Az alkalmazás minden korosztály számára ideális, beleértve a diákokat is, akik hatékonyan szeretnék kezelni iskolai teendőiket.

Big Clock – Pro Time Widgets (iPhone/iPad)
Az “Turn Your iPhone into Big Clock” alkalmazás egyszerűen és elegánsan digitális órává varázsolja iPhone-odat, amelyet kifejezetten asztali állványhoz terveztek. Az applikáció interaktív widgeteket kínál iOS 17-re, valamint Stand-by Widgetet is. Ezen felül támogatja a Dynamic Island funkciót. A felhasználóbarát alkalmazás különös figyelmet fordít a személyes adatok védelmére. Könnyedén kezelhető és hibakeresési útmutatóval segíti a használatot, így ideális választás, ha egy mutatós és funkcionális órára vágyik az iPhone-ján.

Video Compressor・ (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás megoldást nyújt, ha a sok videó miatt már alig maradt hely a telefonodon, de nem szeretnéd törölni őket. Az app lehetőséget kínál arra, hogy a videóidat külső szerveren vagy felhőben tárold, így felszabadíthatod a készüléked tárhelyét. Az alkalmazás biztonságos, figyel a személyes adatok védelmére, így garantálja a videóid biztonságát. Könnyen kezelhető felhasználói felülettel és részletes hibakeresési útmutatókkal rendelkezik, amelyek segítenek minden probléma megoldásában. Az optimalizált tárolási megoldások révén hatékonyan kezeli a nagy fájlokat is.

Image Resizer – Photo Compress (iPhone/iPad)
Az Image Resizer – Photo Compress alkalmazás ideális választás a fotók méretének csökkentésére különböző célokra. Ha hatékony fotókompresszorra vagy képátméretezőre van szükséged, próbáld ki ezt a kiváló képátalakítót. Egyszerűen használható, gyors eredményeket biztosít anélkül, hogy rontaná a képek minőségét. Ez az alkalmazás különösen hasznos, ha kevesebb tárhelyet szeretnél foglalni a készülékeden, vagy ha gyorsabban akarod megosztani a képeidet.

Memorize: Learn SAT Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn SAT Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligencián alapuló tanulóalkalmazás, amely segíti az SAT és ACT vizsgán gyakori szavak elsajátítását és megjegyzését. Az alkalmazás több mint 6000, szakértők által összeválogatott szót tartalmaz. A szócsomagokat különböző felhasználóknak tervezték, így például külföldön élőknek, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak is hasznos lehet. A szókincs szintje az abszolút kezdőtől a nagyon haladóig terjed, beleértve az SAT és ACT tesztekre való felkészüléshez szükséges végső listát is. A flashcardok különböző témákban segítik a tanulást, mint például számok, irányok, színek, közlekedés, utazás, család, egészség, kultúra és tudomány.

PieChart Maker (iPhone/iPad)
A PieChart Maker alkalmazás lehetővé teszi kördiagramok gyors és egyszerű készítését. Jellemzői és funkciói közé tartozik a grafikon valós idejű megjelenítése szerkesztés közben. Így azonnal láthatod a változtatásokat és finomíthatod a diagramot, amíg el nem éred a kívánt eredményt.

Grid Music Player (iPhone/iPad)
A Grid Music Player egy mobil alkalmazás, mellyel különböző hangszereket játszhatsz egy 64 padból álló rács segítségével. Az app lehetőséget ad arra, hogy kiválaszd a kívánt hangszert a listából és ezen a rácson különböző hangokat szólaltass meg. Egyszerű kezelőfelülete miatt kezdők és haladók számára is ideális választás. Az egyedi hangélmények és a kreativitás kibontakoztatása érdekében készült, így tökéletes eszköz zenei kísérletezésre és gyakorlásra is.

Text without Addressbook (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy WhatsApp beszélgetést kezdeményezz anélkül, hogy az adott személy telefonszámát a névjegyek közé kellene felvenned. Két lehetséges mód áll rendelkezésedre:

1. Egyedi névjegy: Gépelj be egy telefonszámot, majd kattints a WhatsApp ikonra, hogy elindítsd a beszélgetést a megadott számmal a WhatsApp alkalmazásodban.

Old Monterrey (iPhone/iPad)
Ebben az izgalmas platform videojátékban Monterrey ősi városába kerülsz, ahol aranyos kecskék szorultak félelmetes ufók fogságába. A játék célja, hogy megmentsd a kecskéket az idegenektől, miközben különböző kihívásokkal és akadályokkal nézel szembe. A látványos grafika és a szórakoztató játékmenet rengeteg kalandot ígér, miközben felfedezed a város történelmét. Ez a játék különleges platformer élményt kínál minden korosztálynak, és fejleszti a problémamegoldó képességeidet is.

Peg Pals Pro – Peg Solitaire (iPhone/iPad)
A Peg Pals egy népszerű játék, amely szerepel az Apple „What’s Hot” listáján. Több ezer rejtvényt kínál a klasszikus háromszög alakú peg puzzle téma alapján, de különleges csavarokkal. A játék során bármikor kérhetsz korlátlan mennyiségű segítséget, hogy megoldhasd a feladatokat. Ideális választás, ha szereted az agytekervényeket megmozgató kihívásokat és a folyamatos fejlődést.

Teleport™ (iPhone/iPad)
A Teleport™ egy drónrepülési élményt kínál első személyű nézetben, amelyet intuitív testmozgással vezérelhetsz. Térérzékedre hagyatkozhatsz, és egyszerűen arra dőlhetsz, amerre repülni szeretnél. Ez a megoldás csökkenti a mozgásbetegséggel járó kellemetlenségeket.

Walk-in Theater (iPhone/iPad)
A Walk-in Theater™ bemutatja legújabb filmes innovációját, a Walkie-t. Ez az eszköz a MONKEYmedia által szabadalmaztatott BodyNav® technológiát alkalmazza, amely test-alapú navigációt tesz lehetővé. A felhasználók számára így lehetőség nyílik, hogy a virtuális térben könnyedén mozogjanak, miközben minimalizálják a mozgási betegség kockázatát.