APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/11

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog lehetővé teszi, hogy mélyebb betekintést nyerj az Apple ökoszisztémába. Gyakorlati és megbízható útmutatók segítségével könnyedén megoldhatod a felmerülő problémákat, valamint hasznos alkalmazás- és termékajánlók és független értékelések révén a legtöbbet hozhatod ki Apple készülékeidből.

Video AD Maker – Create FB Ads (iPhone/iPad)
A Video AD Maker gyorsan és könnyen használható eszköz, amely segít ügyfelek bevonásában és üzleti növekedés serkentésében. Pillanatok alatt animálhatod és testre szabhatod tartalmaidat, majd megoszthatod őket a Facebookon, Instagramon és Twitteren. Tökéletes választás, ha marketingcsapatként útközben is szeretnél hatékonyan dolgozni.

i know percent (iPhone/iPad)
Az “I Know Percent” alkalmazás maximális kényelmet kínál a százalékszámítások terén. A modern, letisztult dizájn az azonnali és egyszerű számítások szolgálatában áll. Gyors és hatékony, így jelentősen megkönnyíti a mindennapi pénzügyi és matematikai feladatok elvégzését. Ideális diákok és felnőttek számára, akik pontos eredményeket szeretnének kapni néhány másodpercen belül.

Dica 99 – Y2K Digital Camera (iPhone/iPad)
A DICA egy alkalmazás, amely a digitális fényképezés világát tárja elénk. Az app Kpop videoklipek által ihletett szűrők révén lehetővé teszi, hogy a 2000-es évek hangulatát idézve saját zenei videód főszereplője légy. A SWEET szűrő filmtónust és digitális kamerahatást kínál, míg a BUBBLE szűrő friss és üdítő érzetet nyújt, ideális a nyári hangulat megteremtéséhez. Az alkalmazás automatikusan háttérzenét is lejátszik, amely minden szűrőhöz illeszkedik.

Nursing Essentials – Pkt Guide (iPhone/iPad)
A “Nursing Essentials” egy rendkívül hasznos alkalmazás, amely értékes orvosi információkat és eszközöket kínál ápolók számára. Tartalmazza a gyógyszerek és betegségek részletes leírásait, laboratóriumi tesztek értékeit, valamint klinikai kalkulátorokat és egyéb fontos funkciókat. Az applikáció ingyenesen letölthető, és mintákat is tartalmaz, de a teljes tartalom eléréséhez alkalmazáson belüli vásárlás szükséges. Ez az alkalmazás elengedhetetlen, multifunkcionális segédeszköz mind az oktatásban, mind a gyakorlati munkában tevékenykedő ápolók számára.

Chinese Flashcards HSK 3 (iPhone/iPad)
A “Chinese Flashcards HSK 3” alkalmazás hatékonyan segít elsajátítani 300 kínai szót egy vidám és vonzó környezetben. Az alkalmazás feladatainak nehézségi szintje a kínai nyelvvizsga (HSK) 3. szintjéhez igazodik, így biztosítva a megfelelő kihívást és tanulási élményt. A szókincs fejlesztése mellett a játékos elemek és motiváló feladatok teszik az alkalmazást élvezetessé. Tizenöt évesek számára is könnyen használható, és a fejlődés folyamatosan nyomon követhető. Az alkalmazás biztonságossága kiemelkedő: nem áll fenn a személyes adatok védelmével kapcsolatos aggály. A hibakeresési útmutatók gyors megoldást kínálnak az esetleges problémákra.

Animal Touch Sounds 2 (iPhone/iPad)
Ez az interaktív tanulóeszköz kiváló segítséget nyújt a számok, betűk, állatnevek és állatfotók megismerésében. Érintsd meg a kívánt gombokat, hogy a képernyőn megjelenjen a kapcsolódó tartalom. Ezután nyomd meg ezeket egyenként, hogy megtanuld az írásukat és meghalld a kiejtésüket.

Washington CDL Test Prep (iPhone/iPad)
A Washington CDL Test Prep™ a Rigg Dynamics által kifejlesztett megbízható alkalmazás, amely segítséget nyújt a Kereskedelmi Tanulói Engedély (CLP) vizsgára és a CDL kiegészítésekre való felkészülésben. A felhasználóbarát felület és a sokszínű tesztkérdések hatékony tanuláshoz vezetnek. Az alkalmazás testreszabható az egyedi igényeknek megfelelően, és rendszeresen frissül, hogy megfeleljen a legújabb vizsgakövetelményeknek. Ideális választás mindazoknak, akik magabiztosan szeretnének nekivágni a CDL vizsgának.

Tap Dot Tap – Reaction Game (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás a reflexek és a pontosság legvégső próbáját jelenti. Egy gyors és magával ragadó kihívás során a feladatod, hogy villámgyorsan koppints a képernyőn megjelenő pontokra. Az intenzív tempó garantálja, hogy minden egyes játék során próbára teszed reakcióidődet és precizitásodat. A játékmenet egyszerű és mégis kihívásokkal teli, így nagyszerű szórakozást kínál mind rövid, mind hosszabb időtartamokra.

Twist Spinner: Hands Free (iPhone/iPad)
A Twist Spinner egy digitális pörgető alkalmazás, amely helyettesíti a hagyományos pörgető táblát. Az alkalmazás szóban közli a színt és a végtagot, amit a játékosnak el kell helyeznie. Egyszerre játszva a játékos neve is elhangzik, ha be van írva. Ideális megoldás, ha tönkrement a régi pörgetőtáblád, vagy ha gyakran akad el.