APPok, Amik Ingyenesek MA, 6/1

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog az Apple ökoszisztéma alaposabb megértését segíti elő. Az egyszerűsített és megbízható útmutatók, hibakeresési tanácsok, csúcskategóriás alkalmazás- és termékajánlások, valamint objektív vélemények révén támogatjuk, hogy a legtöbbet hozd ki Apple készülékeidből. Fedezd fel, hogyan használhatod hatékonyabban eszközeidet!

Speed Up Video (iPhone/iPad)
A Speed Up Video egy olyan alkalmazás, amely megkönnyíti a lejátszási sebesség beállítását, azaz időzíthető gyorsítást vagy lassítást is elvégezhetsz vele. Nincs vízjel, így tiszta végeredményt biztosít. Lehetővé teszi, hogy percek alatt lenyűgöző time lapse vagy lassított felvételeket készíts egyszerű lépésekkel.

Mockup Screenshot (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi képek készítését az App Store-hoz. Fut macOS és iOS eszközökön egyaránt. Tartalmaz kereteket iPhone, iPad, Mac és Apple Watch készülékekhez.

The Quiet Way Home (iPhone/iPad)
A díjnyertes szerző, Bonny Becker, és művész, Benrei Huang közösen alkották meg ezt a csendes képeskönyvet, amely 4-7 éves gyerekeknek szól. A történet egy nagyapát követ, aki elhozza unokáját az iskolából, és együtt, csendben sétálnak haza. A könyv célja, hogy a kicsik élvezzék a nyugodt, meghitt pillanatokat, miközben erősítik a családi kötelékeket. A történet egyszerűsége és a képek nyugalmat árasztanak, ideális lefekvés előtti olvasmány lehet a gyermekek számára.

AirDisk Pro (iPhone/iPad)
Az AirDisk Pro egy remek megoldás a fájlok tárolására, kezelésére és elérésére iPhone, iPad vagy iPod touch készülékeken. Könnyedén csatlakoztatható bármely Mac vagy PC-hez Wi-Fi-n keresztül, így a fájlok átvitele egyszerűen elvégezhető a Finder vagy a Windows Explorer használatával. Csak húzd át a fájlokat, és azonnal hozzáférhetők lesznek az eszközeiden.

RGB Keyboard (iPhone/iPad)
Az RGB billentyűzet élményt most a készülékeden is élvezheted! Fő jellemzők: testreszabható, animált billentyűzet-világítás, egyszerre két nyelv használata (a “#*” gomb kétszeri megérintésével válthatsz nyelvet), automatikus javítás és javaslatok, valamint számos karakter (például ğ, ı, ç, ö, ü) elérése.

NotifiNote: Notification Notes (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi jegyzeteid értesítések formájában történő tárolását. Így könnyen elmentheted és megtekintheted jegyzeteidet anélkül, hogy külön meg kellene nyitnod az alkalmazást. Használata egyszerű és gyors, és segítségével mindig szem előtt tarthatod fontos információidat.

Alti-meter (iPhone/iPad)
Ez az altiméter rendkívül felhasználóbarát és praktikus eszköz. Automatikusan rögzíti az elért legmagasabb magasságot, valamint lehetővé teszi a mérési egység váltását méter és láb között. Az alkalmazás Apple Watch-ra is elérhető, így nincs szükség az iPhone külön megnyitására.

Scrivener Companion – Scrivo 3 (iPhone/iPad)
A Scrivo Pro egy hasznos és erőteljes író- és szerkesztőeszköz, függetlenül attól, hogy használod-e a Scrivener programot. Azonban, ha már ismered a Scrivener-t, még inkább értékelni fogod a Scrivo Pro felhasználói felületét és kialakítását. A program intuitív kezelhetőséget és modern dizájnt kínál, amely megkönnyíti az írás és szerkesztés folyamatát.

Calendar Widget – Date Widgets (iPhone/iPad)
A Calendar Widget egy alkalmazás, amellyel testre szabhatod a kezdőképernyődet szép naptárakkal. Választhatsz a lenyűgöző előre beállított widget dizájnok közül, vagy létrehozhatod a sajátodat. Az alkalmazás könnyen használható, és lehetővé teszi, hogy egyedi megjelenést adj a telefonodnak.

Calculator Advanced (iPhone/iPad)
A Calculator Advanced: The Fx lehetővé teszi, hogy mentett képletekkel gyorsan és könnyedén végezd el számításaidat. Miután egyszer elmentetted a képletet, nem kell újra beírnod azt, megspórolva ezzel időt és energiát.

EPA 608 Practice Pro (iPhone/iPad)
Az EPA 608 Gyakorló Teszt alkalmazás segít felkészülni és sikeresen letenni a Core, Type I, Type II és Type III vizsgákat. Az appot frissítették a 2018-tól 2022-ig terjedő időszakra. Az alkalmazás különböző kérdésekkel és válaszokkal készít fel a vizsgára, így hatékonyan rendszerezheted tudásodat és gyakorolhatod a vizsgakérdéseket. A rendszer folyamatos frissítéssel biztosítja, hogy mindig naprakész legyél az aktuális követelményekkel és szabályokkal.

Relaxing Tangle Pro (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás kiváló választás autista személyek számára. Interaktív jellege a képernyőkímélőkhöz hasonló, ám sokkal többet kínál. Teljes mértékben testreszabható, így lehetőséget nyújt az egyéni igényekhez igazításra. Stimuláló és relaxáló hatása van, ami segíthet a mindennapi stressz csökkentésében. Könnyen az egyik kedvenc alkalmazásoddá válhat.

Pearl: Meaningful Reminders (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy személyre szabott emlékeztetőket hozz létre, amelyek örömet, nyugalmat és kényelmet nyújtanak. Te választhatod meg az időkeretet, valamint az emlékeztetők számát, amelyek véletlenszerűen jelennek meg ebben az időszakban. Az emlékeztetők segítenek emlékeztetni a számodra fontos dolgokra, és javítják a napi rutinod élvezetét.

Rogue Hearts (iPhone/iPad)
Ez a modern, rogue-like dungeon crawler játék kihívásokkal teli stratégiát igényel. A játékosoknak önálló ítélőképességre és kontrollra van szüksége, ami elengedhetetlen a taktikai és SRPG (stratégiai szerepjáték) játékokban. A játékmenet során különleges képességeket és erőforrásokat kell okosan felhasználni a továbbjutás érdekében. A változatos szintek és ellenségek folyamatos koncentrációt és rugalmas gondolkodást követelnek meg. Fejleszd karaktered képességeit, és érd el a legmagasabb szinteket, miközben reflektálsz minden döntésed következményeire.

Rotaeno (iPhone/iPad)
A Rotaeno egy izgalmas ritmusjáték, amely kihasználja a készülék giroszkópját a lenyűgöző zenei élmény érdekében. A játék során hüvelykujjaddal koppintva és csuklódat megpöccintve kell a zenére reagálnod. Ez a fizika alapú játékmenet egyedi kihívásokat és élményeket kínál, hiszen a készülék forgatásával és mozgásával irányítod a játékot. Kifejezetten azoknak készült, akik szeretik a gyors ütemű, intenzív ritmusjátékokat és szeretnék kipróbálni, hogyan tudják a zenei élményt a készülékük fizikai mozgatásával összekapcsolni.

AirCoaster (iPhone/iPad)
Az AirCoaster egyedi kombinációja a hullámvasút építésnek és a vizuális művészetnek. A szoftver lehetővé teszi, hogy a tehetséges felhasználó fantasztikus és pszichedelikus mozgásélményeket hozzon létre a pályaszerkesztő segítségével. Az alkalmazás fő erőssége, hogy egyszerre kínál szórakoztató és kreatív lehetőségeket, így a fizika törvényeit figyelembe véve építhetőek látványos pályák.

Ding Dong XL (iPhone/iPad)
A „Ding and Dong” egy fizika alapú ügyességi játék, amelyben az a cél, hogy minél tovább túlélj az akadályokat kerülgetve. A játékmenet során pontokat gyűjthetsz és hasznos erőnövelőket szerezhetsz. A játék lényege, hogy a képernyő teteje és alja között ugrálva elkerüld az akadályokat. Egyszerű kezelhetőségével és gyors tempójával kihívást nyújt minden játékos számára.

AddonsBox for Minecraft PE (iPhone/iPad)
A Minecraft Pocket Edition kiegészítőcsomagja több mint 9000 skint tartalmaz, és ez a szám naponta növekszik. Emellett több mint 5000 különféle addon, térkép és minijáték érhető el, amelyek folyamatosan bővülnek. A gazdag kínálat lehetővé teszi a játék testreszabását és új élmények felfedezését.

Vigil RPG (iPhone/iPad)
A Vigil RPG egy 8-bites stílusú, prémium szerepjáték, amely kizárólag egyjátékos módban játszható iOS eszközökön. A játék minden egyes csatát – nemcsak a főellenségek elleni küzdelmeket – izgalmassá és gyors döntésekre alapozóvá teszi. A TouchArcade.com szakértői szerint a Vigil RPG az egyik legjobb tíz JRPG közé tartozik iOS platformon. A játék fennállásának 10. évfordulóját 2014 és 2024 között ünnepli az App Store-ban.

Chinese Checkers Master (iPhone/iPad)
A Chinese Checkers Master egy hagyományos társasjáték modern változata, melyet sokan “kínai sakk” vagy “Hop Ching Checker Game” néven is ismernek. Ez a verzió különlegessége, hogy egy rendkívül intelligens, mesterséges intelligenciával ellátott játékost is fejlesztettünk hozzá. Az AI segítségével a játékosok élvezetes és kihívásokkal teli partikban vehetnek részt, akár egyedül is.

Incredible Box – ClassicPuzzle (iPhone/iPad)
Az Incredible Box egy hagyományos játék, ahol egy dobozt kell a megadott célpozícióba gurítani. Első ránézésre egyszerűnek tűnik, de a valóságban nagyon nehéz. A játék fizika alapú kihívásokat tartalmaz, amelyek próbára teszik a logikai gondolkodási képességeidet. A fejlesztők olyan szinteket terveztek, amelyek egyre nehezebbek és összetettebbek. A játék célja, hogy minden szintet sikeresen befejezz. Az Incredible Box remek lehetőséget kínál arra, hogy javítsd a problémamegoldó képességeidet és türelmedet.

Poosh XL (iPhone/iPad)
A Poosh egy lenyűgöző, fizika alapú videojáték, melyben a játékos célja a túlélés és a minél magasabb pontszám elérése. A siker kulcsa a megfelelő erő és szög beállításán múlik, melyekkel meg kell nyomni a Poosh gombot – de ne késlekedj, mert a padló fokozatosan emelkedik és pusztulás vár rád, ha nem cselekszel időben. Kikerülve az akadályokat és összegyűjtve az erősítőket, a játékos hosszabb ideig maradhat életben, ezáltal jobb helyezést érhet el a ranglistán.

Pop & Rotate (iPhone/iPad)
A “Pop Pop Pop” egy könnyed és szórakoztató mobiljáték, melynek célja az azonos színű buborékok párosítása. A játék egyszerűen kezelhető, a buborékok irányát pedig a képernyő forgatásával változtathatod. Az egyszerű szabályok és a játék interaktív jellege gyorsan magával ragad, hosszan tartó élményt nyújtva ezzel.

Light’Em Up – Puzzle (iPhone/iPad)
Ez az egyszerű, fizikára épülő kirakós játék igazi szellemi kihívást jelent. A cél, hogy az elhelyezett elemek segítségével az összes csatlakoztatott izzót felkapcsold. Az izzók csak akkor világítanak, ha a megfelelő színű áramellátást kapják.

Orbt XL (iPhone/iPad)
Az “Orbit Survivor” egy lebilincselő, fizika alapú játék, amelyben a játékos célja a keringés fenntartása, miközben ügyesen kerüli el az akadályokat és a fekete lyukak vonzását. A játékban minél közelebb kerülünk a középponthoz, annál gyorsabban gyűjthetjük a pontokat. Sikeres szerepléshez elengedhetetlen a jó reakcióidő és az ügyesség. A kihívás lényege, hogy minél hosszabb ideig maradj életben, miközben manőverezel az akadályok között. Ez a játék nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a koncentrációt és a gyors döntéshozatal képességét.

Äcka – puzzle game (iPhone/iPad)
Az 8-as és 15-ös kirakós játékokban mindenképpen nyertes maradsz. Mivel nincs időkorlát, lehetőséged van átgondolt stratégiával játszani a magasabb pontszám elérése érdekében. Ha nem sikerül a megadott lépésszám alatt teljesíteni a bónuszfeltételeket, akkor is jutalompontokat kapsz a kirakós befejezése után.

Ludo 3D : Aeroplane Chess (iPhone/iPad)
Ez a játék egy valódi 3D-s Kínai Ludo (Repülős Sakk) élményt nyújt. Az App Store-ban található hasonló játékokkal ellentétben ez a változat teljesen új élménnyel szolgál. Legfőbb jellemzői közé tartozik a választható 2D és 3D mód, mely lehetővé teszi, hogy a játék grafikáját ízlésed szerint állítsd be.