APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/9

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Anchor Pointer Compass GPS (iPhone/iPad)
iPhone készülékedkel még internetkapcsolat nélkül is képes vagy navigálni, ami az utazást biztonságosabbá teszi. Mentsd el egy adott helyszín koordinátáit vagy a parkolt autód pontos helyét, hogy később gond nélkül rátalálj. Gondolj csak bele, hányszor fordult elő már, hogy percekig kutattad az autódat egy hatalmas parkolóban? Ezzel az alkalmazással ez a probléma már a múlté.

Rat Stickers: Pizza, Burger… (iPhone/iPad)
A „OMG! Rat Stickers for iMessage” egy vidám patkánytematikájú matricacsomag, melyet iMessage alkalmazásban használhatsz. E stickerekkel érdekesebbé teheted üzenetváltásaidat: felapplikálhatod őket üzenetbuborékokra, fotókra vagy más matricákra is. Egyszerűen mozgasd és helyezd el a kívánt pozícióba a matricákat, personalizálva ezzel kommunikációdat.

Calculator Construction Pro (iPhone/iPad)
Ez a számológép minden építőipari igényedet kiszolgálja, legyen szó polgári építkezésről vagy aszfaltozásról. Egyszerűen kezeli a köbméter, négyzetméter és teherautó rakomány mértékegységek átváltását, így különösen hasznos eszköz minden építési projekthez. Az eszköz segít a pontos anyagszükséglet kiszámításában és optimalizálja a munkafolyamatokat.

ValYou: For Life’s Decisions (iPhone/iPad)
Az életünk egyre bonyolultabbá válik, és így a mindennapi döntéseink is egyre több figyelmet igényelnek. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan oszthassuk be az időnket és más fontos döntéseket hozhassunk, fontos, hogy tisztában legyünk az értékeinkkel, preferenciáinkkal és az elérhető erőforrásainkkal. Ez segít abban, hogy tudatos választásokat hozzunk, amelyek összhangban állnak a céljainkkal és személyes igényeinkkel.

FaceMo-Protect facial privacy (iPhone/iPad)
A FaceMo egy mobilalkalmazás, amely egyetlen kattintással védi az arcképeket. Fejlett technológiával működik, amely garantálja, hogy a felhasználók adatai kizárólag az eszközön maradjanak, és a fényképek nem kerülnek felhőalapú tárolásra. Tervezése során a személyes adatok védelme áll az első helyen, ezáltal ideális választás az adatvédelemre kiemelten ügyelő felhasználók számára.

myDream Universe – Build Solar (iPhone/iPad)
A myDream Universe egy fizika alapú homokozós űrszimulációs játék. A játékban egy kis aszteroidával kezdve lehetőséged van más aszteroidákat elnyelni, hogy létrehozz egy saját naprendszert. Felfedezhetsz bolygókat és naprendszereket, miközben vándorolsz a végtelen univerzumban. A naprendszered gyarapodik, szerezhet GP-t (játékpontot) és tömeget, amint haladsz előre és fejlődik a saját kozmikus birodalmad.

One Hit. (iPhone/iPad)
A “One Hit” egy rendkívül vonzó, ügyességi játék, amelynek célja forgó céltáblák eltalálása egyetlen lövéssel. Bár első pillantásra ez egyszerű feladatnak tűnhet, ne feledje, hogy csak egy lövésre van lehetősége! Hibázás esetén a játék azonnal véget ér. Ezért a játék nem csupán ügyességet, hanem nagyfokú pontosságot is követel meg, hiszen minden téves lövés újrakezdi a kihívást.

Break Brick Out – Fun to break (iPhone/iPad)
A “Break Brick Out” egy népszerű téglátörő játék. A játékos feladata egy ütőt irányítani, amellyel egy labdát kell pattogtatni annak érdekében, hogy színes téglákat törjön szét. A játékban választhatók különböző formájú téglák, mint például poligon vagy négyzet alakúak. Háromféle ütő típus közül lehet választani, és számos szint áll rendelkezésre, ahol a játékosok kipróbálhatják ügyességüket.

Infinite Craft Solver (iPhone/iPad)
Az Infinite Craft egy kreatív játék, ahol a játékosok négy alapelemmel – föld, levegő, tűz és víz – kezdenek és ezeket kombinálva új tárgyakat, embereket, asztrológiai lényeket és kitalált karaktereket hoznak létre. A játék célja az elemek keverésével minél több új kombinációt felfedezni, ami logikai gondolkodást és kreativitást igényel. Az Infinite Craft izgalmas kihívásokat és végtelen felfedezési lehetőségeket kínál minden korosztály számára.

Fruit Memory Game (iPhone/iPad)
Az „Fruit Memory” egy lenyűgöző párosító játék, amit egész család élvezhet. Válassz egy karaktert, és kalandozz el a bőséges gyümölcsöktől hemzsegő világba! A feladat gyorsan felfedezni az egyforma gyümölcskártyák illendő párjait. A játék egyszerű szabályokkal és vidám grafikával van megáldva, így minden korosztály számára könnyen érthető és kellemes szórakozást kínál.

Galaxy Rambler (iPhone/iPad)
A “Galaxy” egy pixel-rajzolt akciójáték, amelyben űrhajód meghibásodása folytán egy távoli galaxisbeli bolygón kötsz ki. A célod, hogy felderítsd az ismeretlen vidékeket, miközben ellenfeleiddel vívsz meg és túléled a próbatételeket. Az út során különféle fegyverek és eszközök gyűjtögetésével erősítheted meg karakteredet. Az egyszerű, de látványos pixelgrafika és a fordulatos játékmenet teszi izgalmassá a játékot minden korosztály számára.

Hero of the Kingdom: Tales 1 (iPhone/iPad)
Egy izgalmas kalandjátékban a felhasználó egy olyan városba érkezik, amelyet nemrég sárkány támadás ért. A játékos küldetése, hogy megmentse a várost a további sárkány veszélytől. A játék során a világ különböző részein kell kalandoznia, hogy megkeresse és legyőzze a fenyegetést jelentő sárkányokat. A grafika lenyűgöző, és a játékmenet kihívásokkal teli, ami egyaránt teszi izgalmassá és élvezetessé az élményt.