APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/31

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Starlight® – Explore the Stars (iPhone/iPad)
Az alkalmazás segítségével az iPhone vagy iPad készülékedet egy varázslatos lencsévé alakíthatod, amely lehetővé teszi, hogy valós időben láthasd az éjszakai égboltot. Az eszközzel megtekintheted a fölötted lévő csillagokat, bolygókat és csillagképeket. A csillagvizsgálás soha nem volt ilyen egyszerű!

AirDisk Pro (iPhone/iPad)
Az AirDisk Pro egy kiváló megoldás az iPhone, iPad és iPod touch készülékek fájljainak tárolására, kezelésére és elérésére. A Wi-Fi kapcsolaton keresztül könnyedén csatlakoztatható bármely Mac vagy PC számítógéphez, amely lehetővé teszi a fájlok egyszerű átvitelét a Finder vagy a Windows Explorer segítségével, pusztán a húzd és ejtsd módszer alkalmazásával.

Video Joiner & Trimmer Pro (iPhone/iPad)
A Video Joiner & Trimmer egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi több videó egyben történő egyesítését. Így egyszerűbbé válik kedvenc videóid vagy filmjeid élvezete és megosztása, anélkül, hogy egyesével kellene kezelni őket. Az alkalmazás intuitív kezelőfelülete révén könnyen használható, és hatékonyan segít a videók vágásában, hogy a lehető legjobb minőséget érhesd el. Ideális választás mindazok számára, akik egyszerűen szeretnék optimalizálni videógyűjteményüket.

Resume Maker. (iPhone/iPad)
A Resume Builder alkalmazás segítségével percek alatt készíthetünk professzionális és lenyűgöző önéletrajzot. Legyen szó friss diplomásról vagy tapasztalt szakemberről, az innovatív app célja, hogy néhány érintéssel bemutassuk készségeinket, tapasztalatainkat és egyedi képesítéseinket mobilkészülékeinken.

Ad blocker – Remove ads (iPhone/iPad)
Az Ad blocker a legjobb választás, ha szeretnéd blokkolni a hirdetéseket a Safariban. Hatékonyan állítja meg a bosszantó reklámokat, felugró ablakokat, nyomkövetőket, bitcoin-bányászokat, felesleges erőforrásokat és egyéb zavaró elemeket. Ezzel gyorsabbá és zökkenőmentesebbé válik a böngészési élményed, miközben személyes adataidat is jobban védheted. Egyszerűen telepíthető és használható, nem igényel különösebb technikai tudást.

Relaxing Tangle Pro (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás kifejezetten autista emberek számára készült. Interaktív, és olyan, mint a kedvenc képernyőkímélőd, de sokkal több lehetőséget kínál. Rendkívül személyre szabható és megnyugtató. A felhasználók különféle stímulációs lehetőségeket élvezhetnek, amelyek segíthetnek relaxálni és ellazulni. Ez az alkalmazás könnyen válhat az egyik kedvenc időtöltéseddé.

Video Stabilizer. (iPhone/iPad)
A Video Stabilizer alkalmazás segít abban, hogy a videóid simák és stabilak legyenek. Ha gyakran készítesz felvételeket futás vagy mozgás közben, ezek a videók gyakran remegősek lehetnek. Ez az app ezt a problémát orvosolja és simává varázsolja a felvételeidet.

Mujo – Practice Journal (iPhone/iPad)
A Mujo egy egyszerű, ám sokoldalú gyakorlónapló, amely a metronómhoz hasonlóan működik. Lehetővé teszi az idő nyomon követését, a feladatkezelést, jegyzetelést és egyéb funkciókat. Az időzített munkamenetek alapján készített grafikonok segítségével pedig javíthatsz hatékonyságodon, ahogy telik az idő.

Secure Password Lock (iPhone/iPad)
A Secure Password Lock egy kiváló jelszókezelő alkalmazás, amely megkímél a jelszavak elfelejtéséből adódó bosszúságoktól, és biztosítja személyes adataid védelmét. Könnyen használható felülete lehetővé teszi a jelszavak biztonságos tárolását és kezelését. Az alkalmazás erős titkosítást alkalmaz, így illetéktelenek nem férhetnek hozzá jelszavaidhoz. Integrált hibakeresési útmutatói segítenek a felmerülő problémák gyors megoldásában. A Secure Password Lock a digitális biztonság alapvető eszköze, amely a mindennapokban is egyszerűen használható.

LDS Database (iPhone/iPad)
Ez egy egyszerű adatbázis, amely szabadon elérhető LDS (Utolsó Napok Szentjei) szentírási forrásokat tartalmaz. Az adatbázis nyilvános és mentes minden szerzői jogi korláttól, így bárki szabadon hozzáférhet és felhasználható kutatásra vagy tanulmányozásra. Az interfész könnyen kezelhető, és nincs szükség különleges technikai tudásra a használatához. Az adatbázis tartalmához bárki hozzáférhet személyes adatok védelme és bejelentkezési követelmények nélkül, így ideális választás tanulóknak és kutatóknak egyaránt.

Forbes Brasil (iPhone/iPad)
A FORBES alkalmazás egyetlen kattintással biztosít hozzáférést a világ legelismertebb üzleti és gazdasági magazinjának tartalmához. Az alkalmazás segítségével mindig naprakész maradhatsz, elérheted a legfrissebb híreket, elemzéseket és exkluzív cikkeket. Letisztult felülete és könnyű kezelhetősége gyors és kényelmes használatot tesz lehetővé az érdeklődők számára. Az alkalmazás célja, hogy elősegítse az üzleti sikereket és a gazdasági ismeretek bővítését.

The Quiet Way Home (iPhone/iPad)
Bonny Becker díjnyertes író és Benrei Huang művész közös alkotása egy csendes képeskönyv, amely 4-7 éves gyerekeknek szól. A történetben egy nagypapa megy az unokájáért az iskolába, majd együtt csendes úton térnek haza.

AddonsBox for Minecraft PE (iPhone/iPad)
A Minecraft Pocket Edition rajongói számára elérhető egy különleges alkalmazás, amely több mint 9000 különböző skint kínál, amelyek számát naponta növelik. Az alkalmazás továbbá több mint 5000 addont, térképet és minijátékot tartalmaz, és ezek száma is folyamatosan bővül. Ez a gyűjtemény lehetőséget biztosít arra, hogy személyre szabd a játékélményt, és új kihívásokat fedezz fel minden nap.

Rogue Hearts (iPhone/iPad)
Ebben a modern újraértelmezésében egy rogue-like dungeon crawler játéknak stratégiára és önuralomra lesz szükséged. A játék alapját az SRPG (Stratégiai Szerepjáték) és taktikai játékok képezik, amelyek megkövetelik a jó döntéshozatalt és a helyzetek pontos felmérését. Próbára teheted logikai készségeidet és taktikád kidolgozását, miközben a különböző szinteken és kihívásokon keresztül haladsz előre.

Rotaeno (iPhone/iPad)
A Rotaeno egy izgalmas ritmusjáték, amely teljes mértékben kihasználja a készülék giroszkópját, így páratlan zenei élményt nyújt. A játék során a játékosok hüvelykujjukkal pöccintik és csuklójukat forgatják, követve a képernyőn megjelenő ritmusokat. A fizikai alapú mozdulatok miatt a játék intenzív koncentrációt és gyors reakcióidőt igényel. A különböző zeneszámok és nehézségi szintek változatossá teszik az élményt, amitől minden egyes játék új kihívást jelent. A Rotaeno tökéletes választás azoknak, akik szeretik a dinamikus és interaktív játékokat.

AirCoaster (iPhone/iPad)
Az AirCoaster egyedülálló program, amely a hullámvasút-építést és a vizuális művészeteket ötvözi. Fejlett szerkesztőjének köszönhetően a felhasználók lenyűgöző és pszichedelikus mozgásélményeket hozhatnak létre. Az alkalmazás különösen hasznos lehet azok számára, akik érdeklődnek a kreatív tervezés és a látványos fizikai jelenségek iránt. Legyen szó kezdőről vagy haladóról, az AirCoaster eszközei lehetővé teszik, hogy művészi oldaladat egyedülálló és izgalmas módon fejezd ki.

Ding Dong XL (iPhone/iPad)
A Ding and Dong egy szórakoztató, fizika alapú mobiljáték, ahol a képernyő teteje és alja között kell navigálnod a karakterekkel. A cél az, hogy elkerüld az akadályokat, pontokat gyűjts, és hasznos bónuszokat szerezz. A játékban minél tovább kell életben maradni, miközben a kihívások egyre nehezebbé válnak. Ideális választás azoknak, akik gyors reflexeket és jó reakcióidőt igénylő játékokat keresnek.

Super Lines (iPhone/iPad)
A “Super Lines” egy klasszikus arcade játék, amely a Snake játék modern változata. Négy különböző játékmódot tartalmaz, köztük két különösen vonzó verziót, ahol barátokkal is játszhatsz bárhol, nem csak egyedül. A cél az, hogy minél tovább tartsd játékban a vonalad anélkül, hogy nekiütköznél önmagadnak vagy a falaknak.

Vigil RPG (iPhone/iPad)
A Vigil RPG egy prémium, egyszemélyes szerepjáték iOS-en, amelyet a TouchArcade az egyik legjobb 10 JRPG közé sorolt. Az alkalmazás 2014 óta elérhető az App Store-ban, most ünnepli 10. évfordulóját. A játék 8-bites stílusú grafikával rendelkezik, és minden egyes harc — nem csak a főellenségek elleni — gyors, mégis érdekes döntéseket igényel.

Chinese Checkers Master (iPhone/iPad)
A Chinese Checkers Master egy hagyományos társasjáték, melyet néha “Chinese chequers” vagy “Hop Ching Checker Game” néven is ismernek. Az új verzió azért különleges, mert egy erős és intelligens mesterséges intelligenciával (AI) rendelkező játékossal bővült. Az AI játékos fejlett stratégiai képességekkel rendelkezik, így kihívást nyújt mind kezdőknek, mind haladó játékosoknak. A játék célja, hogy a bábuidat minél gyorsabban átvidd a tábla egyik oldaláról a másikra. Ideális választás, ha egy szórakoztató és gondolkodtató játékra vágysz.

Incredible Box – ClassicPuzzle (iPhone/iPad)
Az Incredible Box egy hagyományos játék, melyben a dobozt kell a célhelyzetbe juttatni. Célja egyszerűnek tűnik, ám rendkívül nehéz. A játék erősen a fizika alapú mechanizmusokra épül, ami azt jelenti, hogy a mozgások és interakciók a valós fizikai törvények alapján történnek. Az alkotók arra törekedtek, hogy minden játékos sikeresen teljesíthesse az összes szintet, ezért különböző segítségeket és hibakeresési útmutatókat is biztosítanak. Az Incredible Box kiváló választás azoknak, akik szeretik a kihívásokat és a bonyolult logikai feladványokat.

Poosh XL (iPhone/iPad)
A Poosh Button egy játék, ahol a feladatod, hogy megfelelő erővel és szöggel nyomd meg a gombot. Ha túl sokáig vársz, a padló felemelkedik és megsemmisít téged. Kerüld az akadályokat, gyűjtsd az erősítőket és maradj életben a lehető leghosszabb ideig, hogy magas helyezést érj el a ranglistán.

Light’Em Up – Puzzle (iPhone/iPad)
Ez az egyszerű gondolkodtató játék komoly kihívást jelent az elmének. A feladvány részeit felhasználva kell elérni, hogy az összes izzó világítson. Az izzók csak akkor gyulladnak fel, ha a megfelelő színű energiával látják el őket.

Orbt XL (iPhone/iPad)
A játék célja, hogy minél tovább maradj pályán a bolygód körül keringve, miközben kerülöd az akadályokat és a fekete lyuk általi beszippantást. Minél közelebb keringesz a központhoz, annál gyorsabban gyűjtesz pontokat. A játék fizika alapú mozgást és sebességet alkalmaz, így valósághűvé téve a navigálást a különböző akadályok között. Az ügyességed és stratégiád fogja meghatározni, meddig tudsz túlélni.