APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/12

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
SocialFocus: Hide Distractions (iPhone/iPad)
Ez a szolgáltatás segít abban, hogy csökkentsd a figyelmedet elterelő elemeket olyan weboldalakon, mint a YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Reddit, LinkedIn, Gmail. Bár tudjuk, hogy ezek az oldalak sokszor elvonják a figyelmet, teljes mértékben blokkolni őket nem praktikus, mivel hasznos tartalmakat is nyújtanak. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy visszaszerezd az irányítást a figyelmed felett, miközben továbbra is hozzáférhetsz az értékes tartalmakhoz.

Calculator Construction Pro (iPhone/iPad)
Ez a számológép minden építkezési igényedet kielégíti, legyen szó polgári építkezésről vagy aszfaltozásról. Egyszerű átváltásokat végezhet kockalábakból, négyzet yardokból és teherautó rakományokból. Ideális eszköz minden építőipari szakember számára, aki gyors és pontos számításokat szeretne végezni a helyszínen.

Commissions Calculator (iPhone/iPad)
A Calculator alkalmazás segítségével egyszerűen és gyorsan kiszámolhatod a jutalékaidat. Csak állítsd be az eladási árat vagy a jutalékszázalékot, és az alkalmazás azonnal megmutatja a kifizetésre kerülő jutalék összegét. Ez a funkció különösen hasznos lehet kereskedőknek és értékesítési szakembereknek, akik nap mint nap dolgoznak változó jutalékokkal és eladási árakkal.

Calculator Easy HD (iPhone/iPad)
A Live Voice Calculator egy modern számológép, amely ergonomikus billentyűelrendezéssel rendelkezik, illetve extra nagy “+” gombbal, ami megkönnyíti a használatát. A backspace gomb segítségével könnyedén javíthatsz hibákat. Különösen kellemes billentyűhangja van, amely szintén fokozza a felhasználói élményt. Ezen kívül az eszköz képes rögzíteni a számítások történetét és lehetőséget nyújt az eredmények e-mailben történő elküldésére. Az egyszerűsített kezelőfelülete mindenki számára ideális választás lehet.

Adblocker For YouTube Videos (iPhone/iPad)
Az “Adblocker For YouTube Videos” egy olyan program, amely eltávolítja a YouTube videóiból és szöveges hirdetéseiből az összes reklámot. A szoftver a szükséges engedélyek felhasználásával működik, csekély helyfoglalása és biztonságossága miatt kiváló választás. Az alkalmazás hatékonyan szűri ki a videók előtt és közben megjelenő reklámokat, valamint a szöveges és banner típusú hirdetéseket is.

StudioMini – Music Recorder (iPhone/iPad)
A StudioMini 2009 óta kiemelkedő segítséget nyújt zenészek számára világszerte. Grammy-díjas művészek is alkalmazzák felvételeik során, és széles körben – dalszerzők, zenekarok, zenei tanulók, tanárok és zenekarvezetők – méltányolják megbízhatóságát. Ez a sokoldalú eszköz reményeink szerint támogatni fogja zenei előrehaladásodat.

Lanse – Capture&Manage Color (iPhone/iPad)
Az alkalmazás segítségével egyszerűen keverhetők színek RGB csúszkákon keresztül, továbbá lehetőség nyílik a környezeti színek valós idejű digitalizálására a kamera segítségével. Mentheted kedvenc színeidet, saját palettát alkothatsz, amit meg is oszthatsz másokkal. Az automatikus mentés funkció az alkalmazás szüneteltetését követően teszi lehetővé a színek áttekintését és kiválasztását egy oldalsó csúszka segítségével.

Unit Converter Pro HD. (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás a piacon elérhető legképesebb egységkonverter. Könnyedén segít átváltani több mint 700 különböző mértékegységet 30 kategóriában. Fedezd fel ezt az univerzális segédet minden mértékegység-átváltási igényedhez. A fizika alapú megbízhatóságával biztosítja a pontos konverziókat egy intuitív felhasználói felületen keresztül.

JPEG Converter. (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi fotóid gyors átalakítását JPG, PNG, HEIC és PDF formátumokra. Az app segítségével egyszerűen konvertálhatod, tömörítheted és megoszthatod képeidet közvetlenül telefonodról, így könnyedén hozzáférhetnek hozzájuk különböző eszközökön.

mySolar – Build your Planets (iPhone/iPad)
A játékban egy istenként szerepelsz, aki saját naprendszert épít. Felfedezed az univerzumot, közben gyűjtöd az Istenség Pontokat (GP) és Tömeg Pontokat (MP), amelyekkel fejlődik a naprendszered. Küzdj meg más naprendszerekkel, győzd le őket, és sajátítsd ki az erőforrásaikat a további növekedés érdekében. A játék célja, hogy minél nagyobb és erősebb naprendszert hozz létre.

yourSudoku – Over 10k sudoku (iPhone/iPad)
A Sudoku egy logikai rejtvény, amelyben számokat kell elhelyezni, eredetileg “Number Place” néven volt ismert. Ez az alkalmazás több mint 10 000 sudoku játékot tartalmaz, így gyakorlatilag korlátlan szórakozási lehetőséget nyújt. Az applikáció kitűnően alkalmas mind kezdő, mind haladó játékosok számára, hiszen változatos nehézségi szintekkel rendelkezik, tehát mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kihívást.

Up Slide Down (iPhone/iPad)
“Up Slide Down” egy egyszerűnek induló, ám annál kihívásteli logikai játék. Feladatod a csempék helyes sorrendbe rendezése, melyet az üres mezők kihasználásával történő csúsztatással érhetsz el. Habár első pillantásra könnyednek tűnhet, a játék egyre bonyolultabb feladványokat tartogat, melyek komoly gondolkodásmódot és stratégiát igényelnek. Tökéletes agyi tréning, amely fejleszti a logikai gondolkodást és a térbeli tájékozódást.

Flip or Drip (iPhone/iPad)
A Flip or Drip egy mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy helyben vásároljanak és adjanak el sportcipőket. A vásárlók gyorsan áttekinthetik, milyen cipők érhetők el közösségükön belül, és közvetlenül kapcsolatba léphetnek az eladókkal. Az app egyszerűen kezelhető, így könnyedén böngészhetők a különböző típusú és márkájú cipők, valamint az elérhető méretek.

Evolution Planet – 14 Billion (iPhone/iPad)
Ez a szoftver lehetővé teszi egy virtuális naprendszer szimulálását, amelyet teljes mértékben testre szabhatunk. Konfigurálhatjuk a bolygók pályájának méretét, alakját és sebességét. A program fizika alapú, így a változtatások hatással vannak a naprendszer dinamikájára és az egyes égitestek közötti kölcsönhatásokra. Egyedi beállításokkal kísérletezhetünk az űr fizikai törvényeinek keretein belül.

Incredible Box – ClassicPuzzle (iPhone/iPad)
Az Incredible Box egy nagyon hagyományos játék, ahol a cél az, hogy egy dobozt gördíts a megjelölt helyre. Bár elsőre egyszerűnek tűnik, ez a játék valójában nagyon nehéz. A játék fizika alapú mechanikára épül, amely komoly kihívást jelenthet. Annak érdekében, hogy mindenki képes legyen teljesíteni az összes szintet, a játék tartalmaz hibakeresési útmutatókat, amelyek segítséget nyújtanak a felhasználóknak a nehéz részek átugrásában.

Break Brick Out – Fun to break (iPhone/iPad)
A “Break Brick Out” egy népszerű téglátörő játék, ahol a feladatod egy visszaverő sávval irányítani a labdát, hogy eltöröld az összes színes téglát. A játékban különböző alakú téglák (poligon és négyzet) találhatók. Háromféle különböző típusú sáv közül választhatsz, mindegyik más-más játékélményt nyújt. Számos szint áll rendelkezésre, így hosszú időn keresztül élvezheted a játékot és fejlesztheted ügyességedet.

PlunderChess (iPhone/iPad)
A PlunderChess® egy lenyűgöző társasjáték változat, mely a klasszikus sakkozás alapjaira épül. Játék közben minden egyes bábu leütésekor a támadó figura az ütött figura egy mozgási képességét örökli meg, melyet az azt követő lépésben egyszeri alkalommal használhat fel. Ezáltal új stratégiák születnek, fokozva a játék izgalmát és élményét. A PlunderChess® így még izgalmasabbá és élvezetesebbé teszi a sakkozás élményét.

Super Tank Battle R – Type X (iPhone/iPad)
A “Super Tank Battle R” frissített változata új élményt nyújt a több mint kilenc évvel ezelőtt debütált eredeti játék rajongóinak. Ez az új kiadás számos jelentős újítást tartalmaz: a felhasználóbarát tervezés és a játék méretének csökkentése mellett az átdolgozott pályák most már véletlenszerűek, így minden egyes játék egyedi kihívást állít a játékosok elé. A játékszabályok pofonegyszerűek: védjük meg bázisunkat, és semmisítsük meg minden ellenséges tankot. Amennyiben a tankunk vagy bázisunk elpusztul, a játéknak vége. A játék emellett a klasszikus videojátékok hangulatát idézi, felélesztve a gyermekkori játékélményeket.

Milwaukee.Baseball (iPhone/iPad)
Fedezd fel a Milwaukee Baseball News alkalmazást, amely egy nem hivatalos, Wisconsin állambeli Brewers baseball csapat rajongói számára készült app. Az alkalmazás könnyedén és átláthatóan szolgáltat friss híreket, véleményeket a Milwaukee Brewers csapatról, élő eredményeket, a csapatmérkőzések menetrendjét, a játékosok statisztikáit, valamint az MLB bajnokság aktuális állását. Ez az app ideális választás lehet minden Brewers drukker számára, aki szeretne naprakészen maradni kedvenc csapatának eseményeiről.

Click Planet – Spacecraft (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás egy pihentető játék, amelyre nincs szükség nyomás alatt állnod. Bármikor játszhatsz vele. Csupán egy gombnyomásra van szükség a különböző erőforrások megszerzéséhez. Ha összegyűjtöttél elegendő erőforrást, építhetsz létesítményeket. Az alkalmazás egyszerű, letisztult felületet kínál, így könnyedén áttekinthető és kezelhető.

Bunco Player (iPhone/iPad)
A Bunco alkalmazás minden szükséges funkcióval rendelkezik, és könnyen használható, csak a társasági élményre és a szórakozásra kell összpontosítanod. Ha valaki elfelejtette magával hozni a játékot vagy elveszett a kocka, ez az alkalmazás tökéletes megoldást nyújthat.