APPok, Amik Ingyenesek MA, 5/10

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egy internetes platform, amely az Apple ökoszisztémájának mélyebb megértését segíti elő. Ez a weboldal egyszerűsített hibaelhárítási útmutatókat, hiteles tanácsokat, alkalmazás- és termékajánlókat, valamint pártatlan értékeléseket nyújt, hogy kihasználhasd Apple eszközeid teljes potenciálját. Az iGeeksBlog célja, hogy könnyebbé tegye az Apple világában való tájékozódást, legyen szó új frissítésekről, alkalmazásokról vagy hardverekről.

Safety Photo+Video Pro (iPhone/iPad)
Az alkalmazás, Safety Photo+Video, lehetőséget kínál arra, hogy privát képeidet és videóidat biztonságban tartsd. Az app segítségével érzékeny médiafájljaidat elrejtheted a kíváncsi tekintetek elől, ezzel garantálva személyes adataid védelmét. A használata egyszerű és hatékony eszközt kínál a multimédiás tartalmak privát jellegének megőrzésére.

Anchor Pointer Compass GPS (iPhone/iPad)
iPhone-od révén mostantól internetkapcsolat nélkül is tájékozódhatsz! A zökkenőmentes utazás érdekében mentsd el előre a kívánt helyszíneket vagy akár parkoló autód pontos helyzetét. Így később könnyedén rátalálhatsz. Hányszor fordult már elő, hogy végtelen időt töltöttél az autód keresésével egy zsúfolt parkolóban? Ezzel a megoldással az ilyen problémák a múlté lesznek.

SomaFM Radio Player (iPhone/iPad)
A SomaFM hivatalos alkalmazásán keresztül több mint 30 különböző, egész évben rendelkezésre álló adócsatorna érhető el, melyeket a hallgatóság támogat, így mentesek a reklámoktól. Ezek az adók underground és alternatív zenei műsorokat sugároznak, melyeket díjnyertes DJ-k és zenei igazgatók állítanak össze nagy gondossággal. Az alkalmazással bárhol és bármikor elérhetővé válnak ezek a különleges zenék, így támogatva a zenei felfedezés gazdag és változatos élményét.

Calculator Construction Pro (iPhone/iPad)
Ez a számológép minden építkezési szükségletet lefed, legyen szó polgári építkezésről vagy aszfaltozásról. A készülék egyszerűsíti a különböző mérési egységek, mint a köbméter, négyzetméter és teherautó-rakomány konverzióit. Ideális eszköz precíz mennyiségszámításokhoz, támogatva ezzel a hatékony és pontos munkavégzést.

American Scale (iPhone/iPad)
Az American Scale okosmérleg révén lehetőség nyílik a súlyadatok távoli leolvasására. A mérleg automatikusan azonosítja környezetében az egyéb mérlegeket, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy választása szerint kapcsolatot létesítsen azokkal, és zökkenőmentesen váltson közöttük. Ez a funkció különösen előnyös otthoni használat vagy kis műhelyek esetében, ahol egyszerre több mérleg is működésben van.

ValYou: For Life’s Decisions (iPhone/iPad)
Ahogyan életünk egyre összetettebbé válik, szükségessé válik bölcsen válogatnunk az időnk elosztása és az előttünk álló döntések meghozatala között. Az értékeid, preferenciáid és rendelkezésre álló erőforrásaid tisztázása kulcsfontosságú ahhoz, hogy hosszú távon is jól érezd magad a bőrödben. Ez által tudatos és jól megalapozott döntéseket hozhatsz életed különböző színterein.

FaceMo-Protect facial privacy (iPhone/iPad)
A FaceMo egy különleges alkalmazás, amely csak egy kattintással védi meg az arcodat és személyes adataidat. Ez az alkalmazás kifejezetten azok számára lett tervezve, akik fontosnak tartják a személyes adatok védelmét. A FaceMo előnye, hogy nem tárol adatokat felhőalapú szervereken, így a fotóid és információid kizárólag a saját eszközödön maradnak, elkerülve ezzel az adatlopás kockázatát.

myDream Universe – Build Solar (iPhone/iPad)
A **myDream Universe** egy sandbox űrszimulációs játék. Kezdj egy kis aszteroidával, szívj fel más aszteroidákat, és hozz létre egy saját naprendszert. Kalandozz a végtelen univerzumban, fedezz fel vándorló bolygókat és naprendszereket. A játék során a naprendszered gyarapíthatja tömegét és GP-jét (játékpontokat), amik segítenek a fejlődésben és új lehetőségek felfedezésében. A fizika alapú dinamika élethű kihívásokat és izgalmakat biztosít.

One Hit. (iPhone/iPad)
Az “Egyetlen Találat” című játék rendkívüli függőséget okoz, hiszen célja a forgó célpontok precíz eltalálása. A feladat egyszerűnek tűnhet, de csakis egyetlen lövéssel rendelkezel! Egyetlen hibázott lövés és a játék véget ér. Egyszerűsége ellenére ez a játék komoly kihívást és izgalmat rejt, mivel minden próbálkozásnál egyetlen esélyed van a siker elérésére.

Break Brick Out – Fun to break (iPhone/iPad)
A “Break Brick Out” kétségtelenül népszerű szabadidős tevékenység körében tűnik fel, melyben a játékosnak egy pattintós sáv segítségével kell megpörgetnie a labdát azért, hogy színes téglákat zúzzon szét. A változatos formavilágú téglasorok rendszere – köztük sokszög és négyzet alakúak – sokszínű kihívást jelentenek. A játék három különböző típusú vezérlősávval bővíti a labda irányításának lehetőségeit. A feladatok szintjei sokasága biztosítja azt, hogy játékosok hosszabb távon is érdeklődéssel forduljanak a játék felé.

Infinite Craft Solver (iPhone/iPad)
Az Infinite Craft egy kreatív játék, ahol a játékosok négy alapelemmel – föld, levegő, tűz és víz – kezdenek, és ezeket kombinálva hozhatnak létre számos új tárgyat. A játék során az elemek összeadásával különböző emberek, asztrológiai lények és kitalált karakterek is létrehozhatók. A játék célja, hogy minél több új elemet fedezz fel a játékos, miközben logikai készségeit és kreativitását is fejleszti.

Fruit Memory Game (iPhone/iPad)
Fruit Memory egy izgalmas párosító játék, amely az egész családnak szórakozást nyújt. Válaszd ki a kedvenc karakteredet, és merülj el a gyümölcsös kalandok világában! A játék célja, hogy minél gyorsabban megtaláld az egyforma gyümölcskártyákat. Jó memória és megfigyelőképesség szükséges a sikerhez, így a játék nemcsak szórakoztató, de fejlesztő hatással is bír minden korosztály számára.

Galaxy Rambler (iPhone/iPad)
A “Galaxy is endless unknown and expectation” egy pixel-grafikás akciójáték, amelybe belevetve magad a galaxis végtelen kalandjaiba evezhetsz. Hajód meghibásodása után egy ismeretlen bolygón landolsz. Itt nem csupán a hajódat kell helyreállítanod, hanem a helyi idegen lényekkel is megküzdve kell bizonyítanod ügyességed. A játék izgalmas küldetései és kihívásai próbára teszik stratégiai gondolkodásod minden aspektusát.

Hero of the Kingdom: Tales 1 (iPhone/iPad)
Ebben az izgalmas szerepjátékban a játékos egy váratlan sárkánytámadástól sújtott város védelmezőjeként lép színre. Egy hosszú, világkörüli út során érkezik oda, ahol a sárkány már pusztítást okozott. Feladata a titkok feltárása, akadályok leküzdése és azoknak az eszközöknek az összegyűjtése, amelyek a sárkány legyőzéséhez szükségesek. A játékban stratégiai gondolkodásra és gyors reakciókra van szükség, miközben különböző fejtörők és kihívások állnak előtte.