APPok, Amik Ingyenesek MA, 05/3

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egy olyan weboldal, amely az Apple ökoszisztéma megértését könnyíti meg. Az oldalon található egyszerűsített hibaelhárítási útmutatók, alkalmazás- és termékajánlók, valamint elfogulatlan vélemények segítségével maximalizálhatod Apple készülékeid használati élményét. Amennyiben Apple termékeket használsz, az iGeeksBlog megbízható forrásul szolgálhat azok optimális használatához.

AirDisk Pro (iPhone/iPad)
Az AirDisk Pro egy kiváló megoldás az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékeken tárolt fájlok kezelésére és elérésére. A Wi-Fi-n keresztüli zökkenőmentes kapcsolódási lehetőség révén a Mac vagy PC számítógépeken egyszerűen átmozgathatod a fájlokat a Finder vagy a Windows Explorer segítségével. Az AirDisk Pro gyors és hatékony módját kínálja a fájlok átvitelének, így egyszerűsíti a dokumentumok, képek és egyéb adatfájlok kezelését.

Safety Note+ Pro (iPhone/iPad)
A Safety Note+ egy korszerű alkalmazás, melynek célja, hogy a legérzékenyebb jegyzeteidet biztonságban őrizze. Ez az eszköz különösen hasznos lehet azokban a helyzetekben, amikor telefonod idegen kezekbe kerülhet, de fontos számodra a személyes adatok integritásának megóvása. A Safety Note+ számos védelmi funkciót kínál, többek között jelszóval és biometrikus azonosítással ellátott hozzáférést biztosít, így kizárólag te férhetsz hozzá a védett tartalmakhoz. Az alkalmazás könnyen kezelhető és megbízható védelmet nyújt.

Video Voice Changer Pro (iPhone/iPad)
Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a videókban lévő hangokat különböző karakterekre, például nőre, férfira, szörnyre, robotra vagy szellemre változtasd. Több mint 30 lenyűgöző hanghatás közül választhatsz. Ideális választás barátaid megtréfálására, mivel egyszerűen kezelhető és sokoldalúan felhasználható.

backAR Green Screen (iPhone/iPad)
A 360 fokos zöld hátterek széles választéka lehetőséget nyújt arra, hogy valós környezetedet egy háromdimenziós jelenetre cseréld, ahol csak az emberi szereplők tűnnek fel. Szabadon mozoghatsz a térben, és bármilyen szögből készíthetsz fényképeket vagy videókat. Ezen eszköz segítségével kreatív és látványos művészeti alkotásokat hozhatsz létre, legyen az filmkészítés, fényképezés vagy virtuális valóság. Az egész folyamat intuitív és felhasználóbarát, így könnyedén elsajátíthatod az alapokat és fejlesztheted képességeidet.

Unlimited Math Problems (iPhone/iPad)
Az Unlimited Math Problems egy alkalmazás, amely segít a matematikai készségeid fejlesztésében. Ez az app egyedi módon végtelen számú matematikai feladatot generál, így elkerülve, hogy unalmassá váljon a gyakorlás. A változatos feladatok folyamatosan új kihívásokat jelentenek, így hozzájárulnak a matematikai tudás mélyítéséhez és szélesítéséhez. Az alkalmazás ideális eszköz a matematika gyakorlására mindazok számára, akik szeretnék javítani vagy továbbfejleszteni számítási képességeiket.

E-Wireless (iPhone/iPad)
Ebben a fórumon számos információt találhatsz a routerekkel kapcsolatban. Itt megtanulhatod a routerek alapvető telepítését és az optikai macska beállítások optimalizálását, valamint haladó műveleteket is, mint például a router operációs rendszerének cseréje. Ha hálózati problémáid adódnak a routerrel, itt találhatsz megoldásokat vagy válaszokat a problémákra.

Nota – Music tool for piano (iPhone/iPad)
Az App Store-ban elérhető Nota alkalmazás a legteljesebb akkord- és skálakeresési lehetőséget kínálja. Az Apple TV reklámjaiban is megjelent, és több neves tech-hírportál, mint például a Gizmodo, a CNet, a Smoking Apples, valamint a Tapworthy című könyv is méltatta. Az alkalmazás a zenészek számára nyújt segítséget a különböző zenei akkordok és skálák könnyű megértésére és gyakorlására.

Memorize: Learn Spanish Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Spanish Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencián alapuló mobilalkalmazás, amely segít a spanyol szókincs elsajátításában és megtanulásában. Az alkalmazás több mint 8600 spanyol szót kínál különböző kategóriákban, mint például számok, utazás, ételek, és még sok más. A szókártyákat szakértők válogatták össze, így azok megfelelnek minden nyelvi szintnek, kezdőtől a haladóig. Az app ideális választás lehet expatoknak, üzletembereknek, turistáknak és nyelvtanulóknak egyaránt. Kiemelten hasznos lehet azoknak, akik a DELE nyelvvizsgára készülnek.

ClickTV – SMART IPTV PRO (iPhone/iPad)
Fedezd fel az új m3u lejátszó alkalmazást, amely számos funkcióval bővíti a streaming élményt. Az alkalmazás egyszerűen kezelhető, támogatja a Chromecast eszközt, így a nagyképernyős megjelenítés is lehetséges. A csatornák logói segítenek gyorsan azonosítani a kedvenceidet. A teljesen áttervezett felület még élvezetesebbé teszi a használatot. M3u formátumú távoli lejátszási listák hozzáadásával könnyedén elérheted tartalmaidat, a kedvenc csatornáid gyors eléréséért pedig a kedvencek funkciót használhatod. Az alkalmazás spanyol, angol és olasz nyelven elérhető. Szerkesztheted és kezelheted a lejátszási listáidat, korlátlan támogatással és reklámok nélkül élvezheted a tartalmakat. Az offline mód lehetővé teszi a tartalmak elérését hálózati kapcsolat nélkül, míg a kódvédelem biztosítja az adatvédelmet.

Kosaku – Beautify the content (iPhone/iPad)
A Kosaku Card alkalmazás egy elegáns és egyszerű felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy stílusos közösségi média kártyákat hozzanak létre csupán két lépésben. Az alkalmazás dizájnja kiemeli a felhasználóbarát interakciókat, így könnyedén, gyorsan elkészíthetőek a különböző designú kártyák. Az App Store szerkesztői ezen a héten az „Editor of the Week” díjat adták az alkalmazásnak, ami tovább erősíti annak népszerűségét és megbízhatóságát.

Nail Manicurist (iPhone/iPad)
A Nail Manicurist App egy forradalmi alkalmazás, amely megkönnyíti a körömápolással kapcsolatos teendőket. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolatba lépj körömtechnikusokkal és jobbá tedd a szalonban eltöltött időt. Elérhető az App Store-ban, ez az applikáció új dimenziókat nyit a körömszépítés világában. Az app segítségével egyszerűen böngészhetsz különböző stílusok között, foglalhatsz időpontot, és követheted a legújabb trendeket.

Barcode Copy (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy gyorsan beolvass egy vonalkódot, majd azt azonnal beilleszthesd egy webböngészőbe, amely az alkalmazáson belül található. Amikor beolvasol egy vonalkódot, az automatikusan a vágólapra kerül, így azt könnyedén beillesztheted az alkalmazás beépített böngészőjébe vagy eszközöd bármely más helyére.

It’s Almost Time (iPhone/iPad)
Az alkalmazással könnyedén nyomon követheted a visszaszámlálást különböző fontos eseményekig, legyen szó a következő szabadságodról, karácsonyról vagy éppen a születésnapodról. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy mindig naprakész legyél az év jelentős momentumaira, elősegítve ezzel a gondos tervezést, legyen szó feladatokról vagy vásárlásról. Az információk mindig kéznél lesznek, így megspórolhatod a felesleges fejszámolást és dátumjegyzést.

Memorize: TOEIC Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn TOEIC Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligencia által vezérelt alkalmazás, amely a TOEIC szókincs tanulását és megjegyzését teszi lehetővé. Az applikáció több mint 4000, szakértők által válogatott TOEIC szóval rendelkezik. Ezek a szavak különböző kategóriákból származnak, mint például számok, utazás, élelmiszerek, egészség, és sok más. Az alkalmazás minden nyelvi szintet lefed kezdőtől a haladóig, így kiválóan alkalmas mindenkinek, aki a TOEIC tesztre készül vagy egyszerűen csak bővíteni szeretné angol szókincsét.

RotoGO+ (iPhone/iPad)
A RotoGO egy nem hivatalos Pokémon index (Pokédex) alkalmazás, amelyet a népszerű Pokémon videojáték-sorozat ihletett. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a Pokémonokról szóló információkat közvetlenül a smartphone-on tarthasd. A RotoGO segítségével könnyen keresgélhetsz különböző Pokémonok között, megismerkedhetsz a karakterek képességeivel, típusaival és fejlődési szakaszaival. Az applikáció egy interaktív és felhasználóbarát felületet kínál, amely megkönnyíti a Pokémonok világának felfedezését.

Talking Cactus (iPhone/iPad)
A Beszélő Kaktusz egy szórakoztató játék, ami megismétli, amit mondasz, vicces hangon. A játék 3D-s videógrafikával rendelkezik magas minőségben, ami élvezetes vizuális élményt nyújt. A kaktusz karakter szimpatikus hangja és kölcsönhatása tovább fokozza a szórakozás élményét. Ez a termék ideális választás lehet, ha szeretnéd felvidítani a mindennapjaidat vagy csak egy kis humoros társaságot keresel.

Sandbox Planet (iPhone/iPad)
Ez a szimulációs játék lehetővé teszi, hogy saját naprendszeredet építsd meg a valós égitestek fizikai alapjait követve. A játékban nemcsak létező bolygókat modellezhetsz, de saját, egyedi bolygókat is tervezhetsz és nézhetsz végig azok fejlődésén. A program nagyon testreszabható, így részletesen irányíthatod a naprendszered minden aspektusát. Ezzel a játékkal megismerkedhetsz az univerzum működésével egy virtuális, de valósághű környezetben.