APPok, Amik Ingyenesek MA, 05/2

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egy olyan platform, amely átfogóan segít megérteni az Apple ökoszisztémát. A platform egyszerűsített hibakeresési útmutatókat, alkalmazás- és termékajánlókat, valamint elfogulatlan véleményeket kínál, hogy maximálisan kihasználd Apple eszközeidet. Emellett hasznos tippekkel lát el, amelyek megkönnyítik technológiai eszközeid kezelését és segítenek informált döntéseket hozni.

Photo AI Eraser-Object Removal (iPhone/iPad)
A Photo AI Eraser egy képfeldolgozó alkalmazás iOS platformon, amely képes intelligensen, pontosan és hatékonyan eltávolítani a képeken lévő akadályokat. Ez az eszköz mesterséges intelligenciát használ a nem kívánt elemek, például járókelők vagy tárgyak azonosítására és eltüntetésére a fotókról. Az alkalmazást különösen hasznosnak találhatják azok, akik tisztább, zavaró elemektől mentes képeket szeretnének készíteni anélkül, hogy bonyolult képszerkesztő programokat kellene használniuk.

Video Voice Changer Pro (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók videóik hangját számos effektus segítségével módosíthassák, több mint harminc különböző akusztikai effekt közül lehet választani. Lehetőség nyílik arra, hogy a hang női, férfi, szörny, robot vagy szellem karakterével gazdagodjon. Kiválóan alkalmas tréfák készítésére barátok körében.

Miles – Running Tracker (iPhone/iPad)
A Miles egy innovatív futást nyomon követő alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy heti szinten kövessék edzési előrehaladásukat. Az alkalmazás használata rendkívül egyszerű: egyetlen gombnyomással indítható és leállítható a futás, továbbá zökkenőmentesen szinkronizálódik az Apple Watch eszközökkel. A Miles kiválóan alkalmas azoknak, akik szeretnék szemmel tartani fejlődésüket, és így fokozott motivációt nyerni az edzéseik alatt.

Moon Calendar Plus (iPhone/iPad)
Az éjszakai égbolt számos alkalommal felveti a kérdést: mikor tündököl fel újra a telihold, vagy mikor bújik elő egy hajszálvékony holdív. Ha szeretnéd előre ismerni ezeket a pillanatokat, több megfelelő eszköz és alkalmazás is rendelkezésre áll, amelyekkel nyomon követheted a Hold változó arcát. Ezek az eszközök precíz információkkal szolgálnak a holdfázisokról, így segítve a csillagvizsgálataid tervezését. Ezek az ismeretek kiváló támogatást nyújtanak azoknak a lelkes fiataloknak is, akik mélyebben kívánnak elmerülni az égitestek mozgásának megértésében.

Memorize: Learn Spanish Words (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn Spanish Words with Flashcards” egy mesterséges intelligencián alapuló applikáció, amely megkönnyíti a spanyol szókincs elsajátítását és memorizálását. Az app több mint 8600 kártyát kínál, amelyeket szakértők válogattak össze, és különböző témakörökben segítik a tanulást – beleértve a számokat, utazást, ételeket, családot és még sok más témát. A flashcard-ok különböző nyelvi szintekre lettek szabva, így mindenki találhat megfelelő anyagot a kezdőtől a haladó szintig. Az alkalmazás különösen hasznos lehet azok számára, akik a DELE spanyol nyelvvizsgára készülnek.

ClickTV – SMART IPTV PRO (iPhone/iPad)
Fedezd fel a legújabb m3u lejátszó alkalmazást, mely számos funkcióval gazdagítja a streaming élményt. Az alkalmazás intuitív kezelőfelülettel bír, támogatja a Chromecast készülékeket a nagyobb képernyős nézéshez, és logókkal segít felismerni kedvenc csatornáidat. Az újragondolt felhasználói interface még kellemesebbé teszi a használatot. Hozzáadhatóak távoli m3u playlistek, ezek szerkeszthetők és kezelhetők, támogatásuk korlátlan, minden reklám nélkül. Az offline mód lehetővé teszi a tartalmak elérését internetkapcsolat nélkül, a kóddal történő védelem pedig biztosítja az adatbiztonságot. Az alkalmazás spanyolul, angolul és olaszul is használható.

Kosaku – Beautify the content (iPhone/iPad)
A Kosaku Card egy alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy stílusos közösségi média kártyákat hozz létre egyszerűen és gyorsan. Az alkalmazás felülete letisztult és elegáns, felhasználóbarát interakciókkal, így csak két lépés szükséges a kártyák elkészítéséhez. Az App Store szerkesztői is ajánlják, így garantáltan minőségi és megbízható eszköz a közösségi média tartalmak feldobásához.

Color Master. LiDAR paint wall (iPhone/iPad)
Sokak számára fontos, hogy vizuálisan is meg tudják formálni egy szoba belső tereit vagy egy épület külső megjelenését. Habár többféle alkalmazás áll rendelkezésre, amelyek ezt a funkcionalitást ígérik, ezek többsége csupán közvetett megoldásokat kínál, és nem teszik lehetővé a területek valósághű online megtekintését. Az említett alkalmazások felhasználóinak lehetőségük van a fizikai jellemzőket alapul vevé modellezni és tervezni az adott tereket anélkül, hogy azokat valós környezetben látnák.

Nail Manicurist (iPhone/iPad)
Fedezd fel a Manikűr Alkalmazást, amely új színfoltként jelent meg a körmöszépítés világában. Ez az alkalmazás lehetőséget biztosít arra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépj körömápolási szakemberekkel, így emelve a szalonokban töltött időd minőségét. Az App Store-ban már elérhető ez az innovatív alkalmazás, amely egyetlen felületen kínál mindent, ami a körmök ápolásához szükséges.

Fluent Reader Lite (iPhone/iPad)
A Fluent Reader Lite egy letisztult, több platformon működő, szabad forráskódú RSS olvasó alkalmazás. Segítségével egyszerűen gyűjthetünk össze és olvashatunk híreket különféle weboldalakról és blogokról egyetlen helyen. Az alkalmazás támogatja a Fever API-t, így kompatibilis többek között a TT-RSS Fever pluginnal, a FreshRSS-sel és a Miniflux-szal. Kiválóan alkalmas azok számára, akik szeretnék szemlélni kiemelt hírforrásaikat anélkül, hogy különböző weboldalakon kellene keresgélniük.

Memorize: TOEIC Vocabulary (iPhone/iPad)
A “Memorize: Learn TOEIC Vocabulary with Flashcards” egy mesterséges intelligenciával működő alkalmazás, melyet kifejezetten a TOEIC vizsgához szükséges szókincs elsajátítására és memorizálására fejlesztettek ki. Több mint 4000 gyakori TOEIC szót tartalmaz, melyeket szakértők válogattak össze. Az alkalmazás különböző témakörökből, mint például utazás, család, egészség, munka és tudomány összeállított szókártyákat kínál, ezáltal minden nyelvi szintű felhasználó számára hasznos lehet, legyen szó kezdőről vagy haladó szintű nyelvtanulóról. Az alkalmazás célja, hogy a felhasználók hatékonyan készülhessenek fel a TOEIC tesztre.

RotoGO+ (iPhone/iPad)
A RotoGO egy hivatalosan nem elismert Pokémon Index alkalmazás, amely a népszerű Pokémon videojáték-sorozat által inspirált. Az alkalmazás lehetőséget biztosít arra, hogy minden ismert Pokémonról információkat gyűjts és számos további funkciót használhass. A Pokémon világából ismert Rotom karakter most a telefonodban “él”, és segítségedre lesz az alkalmazásban való tájékozódásban, miközben a Pokémonok változatos birodalmát fedezed fel.

Teachers’ Pack 1 (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás kimagaslóan fontos feladatokkal szolgál az egyéves gyerekek számára, mellyel támogatja kognitív képességeik, nyelvi készségeik, vizuális érzékelésük és finommotoros képességeik fejlődését. Az applikáció célja, hogy játékos, interaktív formában elősegítse a kisgyermekkor legfontosabb tanulási folyamatait, miközben szórakoztató és izgalmas feladatok révén sajátíthatják el az új készségeket.

Talking Cactus (iPhone/iPad)
A Beszélő Kaktusz egy szórakoztató játék, mely minden általad mondott szót megismétel vidám hangon. A játék kiemelkedik magas minőségű 3D-s videografikájával, ami élethű megjelenítést biztosít. Az interaktív kaktusz hangja szórakoztató és egyedi, így garantáltan felvidítja a napodat. Tökéletes választás lehet mindazoknak, akik szeretnének egy kis humorral feldobni mindennapjaikat.

Sandbox Planet (iPhone/iPad)
Ez a program lehetővé teszi, hogy a valós naprendszerünket szimuláld, vagy saját univerzumot hozz létre és fejlessz. Építhetsz bármilyen bolygót, amit csak elképzelsz. A szoftver rendkívül testreszabható, így saját naprendszeredet is megalkothatod. A fizika alapú modellezés hozzáad egy plusz réteget a realizmushoz, így nem csak szórakoztató, de tanulságos is lehet az űrkutatás iránt érdeklődők számára.