APPok, Amik Ingyenesek MA, 05/1

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Photo AI Eraser-Object Removal (iPhone/iPad)
A Photo AI Eraser egy forradalmi képfeldolgozó alkalmazás iOS platformra tervezve. Ez az eszköz az intelligens, pontos és hatékony technológiája révén képes minden zavaró elemet eltávolítani a képekről. A mesterséges intelligencia alkalmazásával az app azonosítja és seamlessly eltünteti a nem kívánt objektumokat, így kristálytiszta, zavartalan vizuális élményt nyújtva. A Photo AI Eraser használata intuitív és gyors, ideális megoldást kínálva a képek szerkesztésére.

Passport Photo. (iPhone/iPad)
Ezzel az AI-alapú alkalmazással könnyedén készíthetsz tökéletes útlevél-, személyi igazolvány- vagy vízumképet. A program automatikusan szabályozza a háttérszínt és pontosan igazítja a fényképezett arcot. Az intelligens technológia biztosítja, hogy a kép megfeleljen a hivatalos követelményeknek, így elkerülheted a gyakori hibákat és a későbbi kellemetlenségeket. A felhasználóbarát felületnek köszönhetően mindenki könnyen kezelheti az alkalmazást.

Nail Manicurist (iPhone/iPad)
A Nail Manicurist App egy forradalmi új applikáció, amely megkönnyíti a körömápolási feladataidat. Elérhető az App Store-ban, az alkalmazás lehetőséget nyújt arra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépj körömtechnikusokkal, ezzel gazdagítva szalonban töltött idődet. Az app segítségével egyszerűen kereshetsz szakembereket, foglalhatsz időpontokat és követheted az aktuális körömdíszítési trendeket, mindezt egyetlen érintéssel.

Moon Calendar Plus (iPhone/iPad)
A holdfázisok ismerete nélkülözhetetlen az éjszakai égbolt megfigyeléséhez vagy fotózásához. Az égen megjelenő különféle holdállapotok, mint például a telihold vagy a fogyó hold, nem csupán természeti, de kulturális vonatkozásokkal is bírnak. Ez a tudás mélyebb betekintést nyújt az égitestek mozgásának mechanizmusába és a fizikai jelenségekbe. Ennek birtokában hatékonyabban készülhetsz fel arra, hogy felfedezd az éjszakai égbolt lenyűgöző csodáit.

Fluent Reader Lite (iPhone/iPad)
A Fluent Reader Lite egy könnyen kezelhető, keresztplatformos, nyílt forráskódú RSS olvasó alkalmazás. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a felhasználók különféle forrásokból érkező tartalmakat egyetlen felületen kövessenek és olvassanak. Az alkalmazás támogatja a Fever API-t, amely összeegyeztethető számos RSS szolgáltatással, beleértve a saját üzemeltetésű és kereskedelmi megoldásokat is, mint amilyen a TT-RSS Fever plugin, a FreshRSS és a Miniflux. Az egyszerű kezelőfelület és a világos funkcionalitások egyszerűvé és hatékonyá teszik a használatot különféle platformokon.

Mr.IQ (iPhone/iPad)
A Raven’s Standard IQ Teszt egy megbízható intelligencia mérő eszköz, amely a standard módszert használja. Ez a teszt a CRT (Combined Raven’s Test) változata, amely az SPM (Standard Progressive Matrices) és a CPM (Colour Progressive Matrices) elemeket kombinálja. Összesen 72 kérdést tartalmaz, melyeket 40 perc alatt kell megoldani. Ezáltal átfogó képet nyújt a vizuális és problémamegoldó képességekről.

RotoGO+ (iPhone/iPad)
A RotoGO egy nem hivatalos Pokémon Index (Pokédex) alkalmazás, amelyet a népszerű Pokémon videójáték-sorozat ihletett. Ez az app lehetővé teszi, hogy a felhasználók felfedezzék a különböző Pokémonok adatait és jellemzőit közvetlenül a mobiltelefonjukon keresztül. A programot úgy tervezték, hogy könnyen használható és informatív legyen, segítve a játékosokat a Pokémonokkal kapcsolatos tudásuk bővítésében. A RotoGO egy izgalmas eszköz minden Pokémon rajongó számára, akik szeretnék bővíteni ismereteiket és követni a játék frissítéseit.

Tank Battle – Mini War (iPhone/iPad)
Ez a játék egy modern kiadású klasszikus tankcsata játék, amely a korábbi, ikonikus tankos játékok újragondolása révén még a huszonegyedik században is megállja a helyét. Alapelvei őrzik eredeti formájukat, miközben a frissített grafika és a vadonatúj játékelemek hozzájárulnak ahhoz, hogy eleget tegyen napjaink játékosainak magas elvárásainak. Kiváló választás azok számára, akik szeretnek izgalmas, stratégiai gondolkodást igénylő játékokkal időt tölteni.

Crash the Comet (iPhone/iPad)
Fedezd fel ebben a játékban, hogy mennyire tudsz ügyesen irányítani egy üstököst! Célod, hogy minél tovább tartsd az üstököst pályán, ami kezdetben egyszerűnek tűnhet, de az üstökös folyamatos gyorsulása növeli a kihívásokat. Ha a kétkezes irányítást választod, az ütközések szinte elkerülhetetlenek, ami extra izgalmat ad a játékmenetnek. A játék fizikai alapú motorja valósághű élményt biztosít, miközben fejleszti reflexeidet és koordinációs képességeidet.

Findit – 200 Pictures (iPhone/iPad)
Ez a játék a klasszikus “Keresd meg!” típusú kihívások modern változata, mely 200 nagyfelbontású képet kínál. A cél az, hogy a játékosok azonosítsák a képek közötti eltéréseket. Felhívjuk figyelmet, hogy a játék nehezségi szintje magas, így különösen nehezítheti azok dolgát, akik kevésbé élesek látásra. Száz különböző szint biztosítja a változatosságot, így a játékélmény hosszú távon is izgalmas marad.

Sandbox Planet (iPhone/iPad)
Ez a szoftver a Naprendszer valósághű szimulálását teszi lehetővé, emellett felhasználói részről bolygók megálmodására és egyedi világegyetemek kialakítására nyújt alkalmat. A személyre szabhatóság magas fokának köszönhetően szabadon formálhatod meg saját Naprendszeredet. A fizikai törvényeken alapuló megközelítés gondoskodik arról, hogy az űrben végbemenő események és objektumok hitelesen viselkedjenek. A program kiváló eszköz az univerzum megismerésében és tanulmányozásának interaktív módjában.