APPok, Amik Ingyenesek MA, 04/30

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Photo AI Eraser-Object Removal (iPhone/iPad)
A Photo AI Eraser egy képfeldolgozó alkalmazás iOS platformra, amely képes intelligensen, pontosan és hatékonyan eltávolítani a képekben található akadályokat vagy nem kívánt elemeket. Az app mesterséges intelligenciát használ, így felhasználóbarát és gyors megoldást kínál fotók tisztításához. Ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék a képeiket tökéletesíteni anélkül, hogy bonyolult szerkesztési folyamatokon kellene keresztülmenniük. Az alkalmazás a fizika alapú elveket alkalmazza az elemek eltávolításában, így a végeredmény természetes és zökkenőmentes marad.

Nail Manicurist (iPhone/iPad)
Az új Nail Manicurist alkalmazás a manikűr-élményt forradalmasítja. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy könnyedén kapcsolatot teremts körömtechnikusokkal, ezzel növelve a szalonokban eltöltött idő minőségét. Az App Store-ban elérhető Nail Manicurist App segít eligazodni a manikűrlehetőségek labirintusában, lehetővé teszi foglalások intézését, valamint vélemények megosztását a szolgáltatásokról. Ideális választás azok számára, akik körmeiket a legprofibb kezekbe szeretnék adni.

Fluent Reader Lite (iPhone/iPad)
A Fluent Reader Lite egy könnyen kezelhető, több platformon is használható, nyílt forráskódú RSS olvasó alkalmazás. Az eszköz támogatja a Fever API-t, amely révén kompatibilis a TT-RSS Fever pluginnal, a FreshRSS-sel és a Miniflux-szal is. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen kövessék a különböző weboldalak hírfolyamait, összegyűjtsék és egyetlen helyen kezeljék kedvelt tartalmaikat. Az applikáció egyszerűsége és a felhasználói felület átláthatósága teszi különösen vonzóvá.

RotoGO+ (iPhone/iPad)
A RotoGO egy nem hivatalos Pokémon mutató alkalmazás (Pokédex), amelyet a népszerű Pokémon videójáték-sorozat inspirált. Az app lehetőséget nyújt arra, hogy a felhasználók tájékozódjanak különféle Pokémonok képességeiről, evolúciós szakaszaikról és gyengeségeikről. A fejlesztők célja az volt, hogy elősegítsék a játékosokat a Pokémonok gyűjtésében és az effektív játékstratégiák kidolgozásában. Az alkalmazás egy virtuális Rotom karakterben nyer testet, mely segítőként funkcionál, és szükséges információkkal látja el a felhasználókat.

Tank Battle – Mini War (iPhone/iPad)
Ez a játék egy modern köntösbe öltöztetett klasszikus tankcsata, amelyet a 21. század elvárásainak megfelelően fejlesztettünk tovább. Bár az alapkoncepció ismerős lehet a műfaj kedvelői számára, az új változatban a fizikai alapú mechanikák és a grafika is megújult, ezzel biztosítva egy friss és izgalmas játékélményt azok számára, akik előszeretettel merülnek el a stratégiai és akciódús videojátékok világában.

Crash the Comet (iPhone/iPad)
A játékban egy üstökös irányítása a feladatod, amelyet végig kell vezetned a pályán. Bár elsőre könnyűnek tűnhet, az üstökös fokozatosan gyorsul, ami növeli a kihívást. Különösen a kétkezes mód esetén, ahol a játék még nehezebbé válik, és könnyen ütközhetsz. A fizika alapú játékmenet révén a sebesség és az irányítás pontos kezelése kulcsfontosságú a sikerhez.

Findit – 200 Pictures (iPhone/iPad)
Ez a játék egy klasszikus “Keresd meg!” típusú szórakozás, amely 200 nagy felbontású képből áll, és száz különböző szinten keresztül nyújt kihívásokat. A felhasználóknak éles szemmel kell azonosítaniuk a rejtett elemeket, amelyek mindegyike próbára teszi a látásukat és részletes megfigyelőképességüket. Kiváló választás azok számára, akik élvezik a figyelmet igénylő feladatokat és a részletek felfedezésének örömét. A száz változatos pálya biztosítja a hosszantartó szórakozást és a folyamatos kihívásokat.

Sandbox Planet (iPhone/iPad)
Ebben a digitális univerzum szimulátorban a valós napszisztémát tudod megjeleníteni és kiterjeszteni. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy bármilyen bolygót létrehozz és testreszabj, így saját napszisztémádat építheted fel. A program fizika alapú, így a bolygók mozgása és viselkedése a valósághoz hűen jelenik meg. Az eszköz magas szinten testreszabható, így mindenki megalkothatja saját egyedi kozmikus terét.