APPok, Amik Ingyenesek MA, 10/22

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog célja, hogy megkönnyítse az Apple ökoszisztémájának megértését. Hasznos, könnyen követhető hibakeresési útmutatók, útmutatások, top alkalmazások és termékajánlások segítik ebben az olvasót. A blog szintén pártatlan véleményekkel szolgál, hogy mindenki a lehető legjobban kihasználhassa Apple eszközeit. Az oldal arra törekszik, hogy érthetően és átláthatóan mutassa be az eszközök használatának optimalizálási lehetőségeit, ezáltal javítva a felhasználói élményt.

AiMAX – Ask Ai Anything (iPhone/iPad)
Az AiMAX egy sokoldalú mesterséges intelligencia társ, amely többféle modellt, például a ChatGPT-t is magába foglal. Ez az alkalmazás nem csupán egy chat AI; számos kreatív szolgáltatást kínál. Lehetőséged van logók létrehozására, egyedi háttérképek készítésére és generatív művészetek megalkotására. Az AiMAX nyitva áll a számtalan kreatív lehetőség előtt, és segít kibontakoztatni az elképzeléseidet.

Disk Graph (iPhone/iPad)
Az “Inspect Your Disk” egy nélkülözhetetlen segédeszköz, amely a számítógép merevlemezének alapos átvilágítására szolgál. Az alkalmazás precízen azonosítja a legnagyobb helyet foglaló vagy régóta nem frissített fájlokat, ezáltal segít hatékony tárhelykezelésben. A szoftver intuitív felhasználói felületet nyújt, megkönnyítve ezzel a tárolókapacitás optimalizálását. Különösen hasznos lehet, ha lassulás tapasztalható a gépen vagy kritikus szinten van a szabad terület. Az átlátható jelentések segítségével jól informált döntéseket hozhatsz a fájlok törléséről vagy archiválásáról, így fenntartva a rendszer zökkenőmentes működését.

My City : Election day (iPhone/iPad)
Az “Election Day in My City” egy interaktív játék, amelyben a játékosok megválasztják My City új polgármesterét. A játék célja, hogy a résztvevők megismerjék a választási folyamatot és annak során hozott döntéseik következményeit. A játékosok különböző jelöltek között választhatnak, mérlegelve azok ígéreteit és programját. A végső döntés a játékos kezében van, amely befolyásolhatja a játékbeli város jövőjét. A játék oktató jellegű, segít megérteni a demokrácia működését és a választások fontosságát.