APPok, Amik Ingyenesek MA, 10/17

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog egyszerűbbé teszi az Apple ökoszisztéma megértését. Oldalán könnyen érthető használati útmutatókat, megbízható hibakeresési tanácsokat és a legjobb alkalmazások, valamint termékek ajánlásait találod. Ezen felül pártatlan vélemények segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki Apple-eszközeidből. Ha szeretnéd alaposabban kihasználni az Apple termékeid által kínált lehetőségeket, az iGeeksBlog útmutatást nyújt a különféle beállításokban és szolgáltatásokban való eligazodáshoz.

Juice Watch (iPhone/iPad)
A Juice Watch egy egyszerű alkalmazás, amely segít figyelni az iPhone akkumulátorának töltöttségi szintjét az Apple Watch segítségével. Az app két fő funkciót kínál: megjeleníti az iPhone akkumulátorát az Apple Watch komplikációjában, és értesítést küld az iPhone-ra, ha az Apple Watch töltöttségi szintje eléri a 90%-ot vagy egy választott szintet 50% és 100% között. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen rápillantva a csuklódra, nyomon követhesd az iPhone töltöttségi szintjét a nap folyamán.

1% Habit (iPhone/iPad)
Az “Improve by 1% every day” nevű alkalmazás kiváló eszköz a mindennapi szokások fejlesztésére és követésére. Az alkalmazás minden teljesített szokás után 1%-kal emeli a teljesítményedet. Ezenkívül lehetőséged van új szokások hozzáadására: elég csupán megnevezni és érintéssel jelezni a teljesítést. A felület könnyen kezelhető, így alkalmas arra, hogy lépésről lépésre, tudatosan fejleszd önmagad. Naponta motivál arra, hogy elkötelezetten fókuszálj személyes előrehaladásodra. Az alkalmazás segítségével a fejlődés folyamata valóban élvezetes és ösztönző.

Delta Calc (iPhone/iPad)
A százalékváltozás kalkulátor egy gyors és könnyen használható eszköz, amely segít a százalékváltozás képlet három értékének bármelyikét kiszámítani. Ez az alkalmazás egyszerűbb megoldást kínál, mint a “százalékváltozás képlet” kifejezés keresgélése az interneten. Használatával gyorsan és hatékonyan meghatározhatod a szükséges százalékváltozást, ami hasznos lehet matematikai feladatoknál vagy mindennapi számítások során. Az alkalmazás ideális tanuláshoz és gyakorlati használatra egyaránt.

Mini Games Studio (iPhone/iPad)
A Mini Game Studio egy lebilincselő játékkollekció, amely hét különféle mini játékot tartalmaz, és közeljövőben újabb játékokkal bővül. Az izgalmas kihívások széles spektrumát kínálja, így minden játékos megtalálhatja a kedvencét. A játék célja a logikai és ügyességi készségek fejlesztése, függetlenül a játékos életkorától. Az egyszerűen kezelhető felület és intuitív vezérlés révén a Mini Game Studio remek választás azok számára, akik szeretnének gyors és élvezetes játékélményben részesülni. Készen állsz új szintekre emelni a játéktudásod?

Brain Game – Find10x Plus (iPhone/iPad)
A Find10x Plus egy izgalmas agyjáték, amely élvezetesen fejleszti az intelligenciát. Gondosan kialakított dizájnjával és tartalmával könnyedén leköt, miközben különféle logikai és problémamegoldó feladatokat kínál az agy felfrissítésére. Bár az alkalmazás egyszerű, mégis hatékony megjelenése révén minden korosztály számára könnyen elérhető. A játék célja, hogy szórakozást nyújtson, miközben finomítja a mentális képességeket.

MultiTube (iPhone/iPad)
Ez az alkalmazás modern, vizuális támogatással teszi érthetőbbé és könnyen elsajátíthatóvá a szorzótáblákat. A szorzás absztrakt fogalmait konkrét képekkel illusztrálja, ami megkönnyíti a megjegyzést. Az interaktív feladatok és a vizuális ábrázolások révén a felhasználók élvezetesebben és hatékonyabban gyakorolhatják a szorzást. Az alkalmazás különböző szinteken kínál tanulási lehetőségeket, lehetővé téve, hogy mindenki a saját ütemében haladjon. Ezáltal ideális eszközzé válik a matematika alapjainak elsajátításában, és segít a tanulás élményének fokozásában.