APPok, Amik Ingyenesek MA, 10/14

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog oldal ideális útmutatód lehet az Apple univerzumában való eligazodáshoz. Egyszerűen követhető és megbízható tanácsokat nyújt, legyen szó hibák elhárításáról, alkalmazások és termékek ajánlásáról vagy objektív termékértékelésekről. Az oldal elsődleges célja, hogy segítsen a legtöbbet kihozni Apple készülékeidből. Ha villámgyors megoldásokat vagy megbízható tanácsokat keresel az Apple technológiai világában, az iGeeksBlog megbízható partnered lehet.

Simple Stock Simulator (iPhone/iPad)
A Simple Stock Simulator egy papírkereskedési alkalmazás, amely lehetőséget kínál a tőzsde világának kockázatmentes felfedezésére. Intuitív és felhasználóbarát felületének köszönhetően ideális választás kezdők számára, akik meg szeretnék ismerni a befektetés alapjait. Az alkalmazás különféle eszközök és szimulációk segítségével valósághűen mutatja be a piac működését, lehetővé téve a hatékony kereskedési stratégiák kidolgozását. Az oktató funkciók és a kockázatmentes környezet révén a befektetési szemlélet elsajátítása egyszerű és biztonságos módon valósul meg.

RAIN RADAR °- sky weather NOAA (iPhone/iPad)
A “Rain Radar” egy praktikus alkalmazás, amely bárhova magaddal viheted, hogy mindig naprakész időjárási információid legyenek. Az alkalmazás animált radarképekkel és aktuális időjárási körülményekkel segít gyorsan áttekinteni az időjárást. Használhatod a nagyítható esőradar funkciót, hogy nyomon kövesd a záporokat, időjárási frontokat és viharokat. Az egyszerű kezelhetőség és a pontos adatok révén mindig tudni fogod, mire készülj az időjárás szeszélyei közepette. Az eszköz ideális mindazoknak, akik szeretnek terepen lenni, de nem szeretnének meglepődni az időjáráson.

Cat Calendar – With Widgets (iPhone/iPad)
A Cat Calendar egy új minimalista naptáralkalmazás, amely aranyos cicatársakkal teszi barátságosabbá a napjaidat. Minden nap a cuki macskák társaságában töltheted, akik lépésről lépésre kísérnek el a mindennapjaid során. Az alkalmazás tervezési filozófiája arra épül, hogy a mindennapi szervezést vizuálisan is kellemes élménnyé tegye, miközben egyszerűen használható marad. Nincsenek bonyolult funkciók, csak a lényeg: egy tiszta, rendezett felület, ahol a napi teendőidet könnyedén kezelheted.

Pocket Chops (iPhone/iPad)
A Pocket Chops egy kompakt és hordozható gyakorló eszköz kifejezetten dobosok számára, amely lehetővé teszi a technikai készségek fejlesztését akár utazás közben is. Több mint 2 300 gyakorlati feladat közül választhatsz, amelyek hatékonyan segítik a ritmusérzék, a sebesség és a pontosság csiszolását. Kis mérete miatt könnyen magaddal viheted, így bármikor és bárhol használhatod. Legyen szó kezdő vagy haladó dobosról, a Pocket Chops ideális választás a dobtechnika továbbfejlesztésére.

Hero of the Kingdom II (iPhone/iPad)
Egy izgalmas kalandjátékban a játékos célja messzi szigetek felé hajózva megmenteni testvérét és legyőzni a kalózokat. A történet egy eldugott halászfaluban veszi kezdetét, ahol a testvérek kezdetben biztonságban érzik magukat, ám hamarosan váratlan veszélyekkel kell szembenézniük. A játékosnak különféle kihívások közepette kell navigálnia a tengeren, és okos, stratégiai döntéseket hoznia a siker elérése érdekében. A játék célja, hogy a kitartás és a testvéri szeretet fontosságát hangsúlyozza, miközben izgalmas és fordulatos kalandok során gazdagítja a játékos élményét.

Gold Town-New Mayor (iPhone/iPad)
Ez a játék egy valós várost szimulál, ahol különféle épületek építésére van lehetőséged, valamint vészhelyzetek kezelésére, a város gazdaságának fejlesztésére és a zombitámadások elhárítására. Egyedülálló üzleti szimulációs élményt nyújt, amelyhez hasonlót eddig még nem tapasztalhattál. A játék célja, hogy minél hosszabb ideig fenntartsd a város működését. Az előfizetés igénybevételéhez regisztrálnod kell a hivatalos weboldalon. A személyes adataid védelme érdekében mindig olvasd el az adatvédelmi irányelveket. Esetleges problémák megoldására használd a hibakeresési útmutatót.