APPok, Amik Ingyenesek MA, 10/8

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog remek útmutatást nyújt az Apple ökoszisztéma alapos megismeréséhez. Egyszerűsített és megbízható hibakeresési útmutatók, kiváló alkalmazás- és termékajánlások, valamint pártatlan értékelések formájában kapunk segítséget. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy a maximumot hozd ki az Apple készülékeidből. Legyen szó új funkciók felfedezéséről vagy problémamegoldásról, az iGeeksBlog kétségtelenül támogatásodra lehet.

Video Voice Changer Pro (iPhone/iPad)
Ez az innovatív termék lehetővé teszi videóid hangjának átalakítását különböző karakterekké, úgymint nővé, férfivá, szörnnyé, robottá vagy akár szellemmé. Több mint 30 lenyűgöző hangeffektus közül választhatsz, így a hangod teljesen új, izgalmas formát ölthet. Ideális eszköz szórakoztató tréfákhoz, melyekkel biztonságos környezetben vidíthatod barátaidat. Az alkalmazás könnyen kezelhető és gyorsan telepíthető, így rövid időn belül új dimenziót adhatsz kreativitásodnak.

AdBlock Master (iPhone/iPad)
Az AdBlock Master egy olyan eszköz, amely a böngészési élményedet egy magasabb szintre emeli, mivel hatékonyan blokkolja a hirdetéseket az egész eszközödön. A Safari böngésző bővítmény lehetőségeit és egyedi DNS szervereket használva biztosítja a felhasználók számára a hirdetésmentes élményt. Az AdBlock Master célja, hogy zavartalan és tiszta internetes környezetet biztosítson, miközben segít megóvni a személyes adatok védelmét is. Alkalmazásával elkerülhetőek a zavaró reklámok, ezáltal javítva az online tevékenységek hatékonyságát és sebességét.

PlayNav – Video Player (iPhone/iPad)
A YouTube Playnav egy új videó böngésző, amely eltávolítja a zavaró hirdetéseket a YouTube videók előtt és közben. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc videóidat megszakítás nélkül nézd meg. Az alkalmazás speciális algoritmusokat használ az összes nem kívánt hirdetés blokkolására, így biztosítva a zavartalan szórakozást. Egyszerű telepíteni és használni, alkalmas mindennapi böngészésre. Az adatvédelemre is odafigyel, így nem kell aggódnod a személyes adatok védelme miatt. Alkalmas azok számára, akik zavartalanságot és folyamatosságot keresnek a videónézési élményben.

Look for Louis (iPhone/iPad)
A “Look for Louis” sorozat első játéka minden korosztály számára izgalmas kereső-kalandot kínál. A játék célja, hogy a résztvevők különböző, ügyesen elrejtett tárgyakat találjanak meg színes és részletgazdag helyszíneken. A kaland során a megfigyelőképesség és a kitartás fejlesztése jut központi szerephez, miközben a játékosok felfedezik a játék világát. Az élmény szórakoztató kihívásokkal és változatos feladványokkal várja mindazokat, akik kedvelik az összetett rejtvényeket és a részletekre való összpontosítást.

Boba Yeah stickers (iPhone/iPad)
A Boba Yeah egy különleges matricacsomag az iMessage alkalmazáshoz, amely lehetőséget kínál arra, hogy kifejezd a bubble tea iránti rajongásodat, és feldobhassad vele a barátaiddal folytatott beszélgetéseket. Az alkalmazás folyamatos frissítései biztosítják, hogy mindig újabb és izgalmasabb matricákkal gazdagodj.

Word Search Games PRO (iPhone/iPad)
Fedezd fel az összes rejtett szót pihentető szókereső játékainkban, amelyek 21 különböző nyelven elérhetők! Próbára teheted nyelvi képességeidet különféle környezetekben, és versenyezhetsz a világ játékosaival, hogy bejuthass a legjobb 20 közé. Ha inkább csendes kikapcsolódást keresel, válaszd az időkorlát nélküli, relaxációs módot. Ez a játék remek lehetőséget nyújt a szókincs gazdagítására és a koncentráció erősítésére, miközben az egészséges versengés élményét is megtapasztalhatod.

Libanaise Loto (iPhone/iPad)
A Libanaise Loto egy népszerű és nagyon magas értékelésű lottójáték. Az alkalmazás segítségével szerencseszámokat generálhatsz manuálisan vagy véletlenszerűen. Felhasználóként te döntheted el, hogy hány golyóval szeretnél játszani: választhatsz 6, 7, 8, 9 vagy 10 golyós verziók közül. Az alkalmazás rugalmasságot biztosít a játékosoknak, hogy saját stratégiájuk szerint állítsák össze a lehetséges nyerő számkombinációkat.