APPok, Amik Ingyenesek MA, 9/22

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog megkönnyíti az Apple ökoszisztéma megértését. Segítséget nyújt egyszerűsített használati útmutatók, hibakeresési útmutatók, kiemelkedő alkalmazás- és termékajánlások, valamint elfogulatlan vélemények formájában. Ezek segítségével maximálisan kihasználhatod Apple eszközeidet.

Auto Message Scheduler (iPhone/iPad)
Előfordult már, hogy elfelejtettél üzenetet küldeni? Ezzel az alkalmazással ez többé nem fordulhat elő. Az app lehetővé teszi, hogy bármikor előre időzítsd az üzeneteidet. Könnyű használatának köszönhetően egyszerűen beállíthatsz időzített üzeneteket, így biztosan nem marad ki semmi fontos. Szolgáltatásai közé tartozik az ütemezés és a személyre szabás, ráadásul nagy hangsúlyt fektet a személyes adatok védelmére is. Az alkalmazás segítségével mindenkor időben értesítheted barátaidat, családtagjaidat vagy kollégáidat.

My City: Paris (iPhone/iPad)
A “My City: Paris” egy szórakoztató játék gyerekeknek, amely lehetővé teszi, hogy saját történeteket alkossanak, miközben felfedezik Párizst, a fények városát. A játék során különböző helyszíneket járhatsz be, interaktív módon fedezheted fel a város nevezetességeit és kulturális látnivalóit. A játék fizika alapú, ami valósághű élményt nyújt. Egyaránt fejleszti a kreativitást és a problémamegoldó képességet. Személyes adatok védelmét biztosítja, és hibakeresési útmutató is rendelkezésre áll a felhasználók számára. Ideális választás mindazoknak, akik szeretnék megismerni Párizst játékos formában.