APPok, Amik Ingyenesek MA, 9/15

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít jobban megérteni az Apple ökoszisztémáját. Megbízható, egyszerűsített útmutatókat kínál a használathoz és hibakereséshez, továbbá ajánlásokat tesz a legjobb alkalmazásokra és termékekre. Objektív véleményekkel és sok más hasznos információval járul hozzá, hogy a legtöbbet hozhasd ki Apple eszközeidből.

Toolbox – All you need (iPhone/iPad)
A Toolbox egy olyan alkalmazás, amely segít a különféle kisebb feladatok elvégzésében, amelyeket okostelefonodon szeretnél megoldani, de nincs hozzá külön alkalmazásod. A Toolbox számos funkciót ötvöz, így csak egyetlen alkalmazást kell használnod. Például tartalmaz zseblámpát, számológépet, vonalzót, vízmértéket és még sok más hasznos eszközt. A Toolbox könnyen használható és helytakarékos megoldás, mert nem kell több tucat külön alkalmazást letöltened és telepítened.

BrowserX3: 3 Browsers at Once (iPhone/iPad)
A 3 az 1-ben böngésző alkalmazás segítségével egyszerre több böngészési igényt is kényelmesen kielégíthetsz. Az applikáció lehetővé teszi az internet böngészését, videók megtekintését, részvényárak ellenőrzését, virtuális valuták követését és a legfrissebb hírek elérését. Emellett az oldalak fordítása is könnyedén megoldható. Az alkalmazás három böngészőt jelenít meg egyidejűleg, így minden szükséges információ azonnal hozzáférhetővé válik.

TAPCA (iPhone/iPad)
Az AWESOME IMAGE FILTERS alkalmazás 4 témát és 41 szűrőt kínál: Bright, Warm, Magenta és Cyan. Manuális vezérlést biztosít a lencse fókuszára, az expozícióra (zársebesség, ISO) és a fehéregyensúlyra. Az Anti Shake funkció révén a képernyő megérintésével az alkalmazás automatikusan észleli a lencse fókuszát és elkészíti a fényképet.