APPok, Amik Ingyenesek MA, 9/11

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
iGeeksBlog – Tech News & Tips (iPhone/iPad)
Az iGeeksBlog segít könnyebben megérteni az Apple ökoszisztémát. Egyszerűsített, megbízható útmutatókkal, hibakeresési útmutatókkal, top alkalmazásokkal és termékajánlásokkal, objektív értékelésekkel támogat, hogy a legtöbbet hozhasd ki Apple készülékeidből.

On Station (iPhone/iPad)
Az “On Station” egy repülési eszköztár, mely letisztult és könnyen használható funkciókat kínál. Ideális választás légi személyzet tagjainak, utazóknak és nemzetközi vállalkozásoknak. Az alkalmazás támogatja a repülési tervezést és navigációt, biztosítva a repülőgépek biztonságos és hatékony üzemeltetését. Az eszközök intuitívak és praktikusak, segítenek időt megtakarítani, miközben növelik a pontosságot és a hatékonyságot. Az “On Station” biztosítja, hogy mindenki, aki a repüléssel foglalkozik, gördülékenyebben és eredményesebben végezhesse feladatait.

RCam – Manual Camera & RAW (iPhone/iPad)
Az RCam egy professzionális videó- és fényképfelvételi alkalmazás, amely iOS eszközökre készült. Speciális eszközöket kínál, mint a fókuszcsúcs, a hamis színek és a hisztogram. Támogatja a PRORAW és RAW formátumú felvételkészítést, és lehetővé teszi a DNG formátumú fényképek exportálását. Az RCam célja, hogy a felhasználóknak magas szintű eszközöket biztosítson a professzionális minőségű tartalmak készítéséhez.

Multiplication Math Flashcards (iPhone/iPad)
Az XYZ Matek Játék egy izgalmas és intuitív eszköz, amely segít a matematika készségek fejlesztésében és a szorzás elsajátításában. A “Mutasd meg” és “Pillantás” funkciók révén a játék könnyen érthetővé válik a fiatal tanulók számára is. Ezek a funkciók lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy lépésről lépésre kövessék a megoldásokat, így nemcsak tanulnak, hanem élvezettel játszanak is. Az interaktív elemek és szórakoztató formátum biztosítja, hogy a matematika tanulása soha ne legyen unalmas.

DEEMO (iPhone/iPad)
A “Never Left Without Saying Goodbye” egy világszerte ismert mobil ritmusjáték, amely eddig több mint 10 millió játékost érintett meg. A Rayark csapat, amely a népszerű Cytus játékot is létrehozta, egy újfajta zongora ritmusjátékot hozott létre DEEMO néven. A játék lenyűgöző grafikával és egyedülálló játékmenettel rendelkezik, amely mély érzelmi élményt nyújt a játékosok számára.