APPok, Amik Ingyenesek MA, 9/10

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
Odyssey Travel App (iPhone/iPad)
Az Odyssey Travel App a legújabb luxusutazási alkalmazás, amely lehetővé teszi számodra, hogy könnyedén összehasonlítsd és lefoglald a legexkluzívabb szálláshelyeket és autószolgáltatásokat világszerte. Az alkalmazás segítségével egyszerűen találhatsz és foglalhatsz luxushoteleket és limuzinokat, biztosítva a legmagasabb szintű kényeztetést utazásaid során.

Multiplication Math Flashcards (iPhone/iPad)
A termék fejleszti a matematikai készségeket és segít a szorzás elsajátításában szórakoztató és intuitív módon. A „Show Me” és „Peek” funkcióknak köszönhetően a játék könnyen érthető és élvezhető a fiatal tanulók számára is. Az interaktív elemek ösztönzik a tanulást, miközben a felhasználók aktívan részt vesznek a feladatok megoldásában. A felhasználói élményt úgy tervezték, hogy egyszerű és élvezetes legyen, elősegítve a hatékony tanulási folyamatot.

Cytus II (iPhone/iPad)
A “Cytus II” egy zenei ritmusjáték, melyet a Rayark Games fejlesztett ki. Ez a stúdió negyedik ritmusjátéka, amely a “Cytus”, “DEEMO” és “VOEZ” globális sikereit követi. A játékosok különféle ritmusokat és dallamokat követhetnek képernyőérintésekkel és gombnyomásokkal. A “Cytus II” fejlettebb látványvilágot és zenelistát kínál, amely számos zenei stílust felvonultat. Ajánlott mindazoknak, akik szeretik a kihívásokkal teli ritmusjátékokat és a változatos zenei élményeket.

DEEMO (iPhone/iPad)
„Never Left Without Saying Goodbye” egy világhírű mobil ritmusjáték, amely több mint 10 millió játékost hódított meg. A játék készítői a Rayark csapat, akik a népszerű Cytus játékot is jegyzik. A DEEMO új és különleges zongorás ritmusjátékként varázsolja el a játékosokat.