APPok, Amik Ingyenesek MA, 9/9

Featured Image

Fizetős iOS appok és játékok, amik ingyenesek a mai napon.

   
On Station (iPhone/iPad)
Az On Station egy repüléstechnikai eszköztár, amely egyszerű és intuitív eszközöket kínál. Eredetileg On Station X-Wind néven vált ismertté. A program hasznos a repülőszemélyzet, az utazók és a nemzetközi vállalkozások számára egyaránt. Segítségével könnyedén kezelhetők a repüléssel kapcsolatos feladatok és problémák, ezáltal növeli a hatékonyságot és a pontosságot. A felhasználók biztonságát a személyes adatok védelme és részletes hibakeresési útmutató garantálja. Az alkalmazás használatához nincs szükség mély szaktudásra, így bárki könnyen elsajátíthatja.

RCam – Manual Camera & RAW (iPhone/iPad)
Az RCam egy professzionális videó- és fényképfelvételeket készítő alkalmazás iOS eszközökre. Olyan fejlett eszközöket kínál, mint a fókuszkiemelés, hamis színek, hisztogram, valamint a PRORAW és RAW formátumú fotók támogatása. Az alkalmazás lehetővé teszi a DNG formátumú fotók exportálását is, amelyek rendkívül részletgazdag utómunkálatokhoz ideálisak.

Multiplication Math Flashcards (iPhone/iPad)
A termék egyszerű és szórakoztató módon segít fejleszteni a matematikai készségeket, különösen a szorzás elsajátítását. A “Mutasd meg” és “Pillantás” funkciók révén már a legfiatalabb tanulók is élvezhetik a játékot. Az intuitív design természetes módon támogatja a tanulást, megkönnyítve a matematikai alapok elmélyítését.

Cytus II (iPhone/iPad)
A “Cytus II” egy zenei ritmusjáték, amelyet a Rayark Games készített. Ez a fejlesztő negyedik ritmusjáték címe, építve előző három globális sikerük, a “Cytus”, a “DEEMO” és a “VOEZ” alapjaira. A játék lényege, hogy a játékosok a képernyőn megjelenő pontokat és vonalakat időzítve érintsék meg a ritmushoz igazodva. Az egyedi rajzstílus és változatos zenei kínálat mellett a “Cytus II” összetett háttértörténetet is kínál, ami mélységet és extra érdeklődést ad a játékélményhez. Ideális választás azoknak, akik a zene és a játék kombinációját keresik.

Typr (iPhone/iPad)
A Typr egy gépelési játék és eszköz, mely segít tesztelni és javítani gépelési sebességedet és pontosságodat. Betűnként kell gépelned, így nincs automatikus javítás, ami segítene az elgépelések korrigálásában.